patron yalakasi yalanci sahite napiyim

Avukat var.Benim kocam da avukat...ben hukuken degil de insani vicdani ne desem diuorum.Yoksa tabii sikayet edicem.sabika alsin

Sen ne yap biliyon mu? Bırak mede yapsın yalancı tanık
O kiza niye bunu yapti patronun? Sadece tazminat odememek icin mi? Sen de imza attin mi?

O kiza niye bunu yapti patronun? Sadece tazminat odememek icin mi? Sen de imza attin mi?

Ben bahane bulup tuydum. Kiz degildi makine ustasiydi. Asil atma sebepleri adamin yardimcisi vardi genc bir cocuk. Ne zaman adama lazim olsa ivir zivir islerle cocugu mesgul edip adamin isini aksatiyorlardi. O da bir gun karsi geldi elemanimi almayin isler yurumuyor diye. Vay sen nasil boyle dersin diye kavga ettiler ve mahsus kavgayi buyuttuler kovmak icin. Diger gun geldi adami iceri koymadilar. Ama adam butun haklarini aldi.

Bana da aynen boyle oldu....zaten yerime erkek eleman aramaya baslamislar haberim yok...beni cikartip tekrar 6 gun donra geri cagirip tekrar 2 ay sonra cikardilar...

uzamasın derken sen daha cok stres yasarsın
bosver uzasın o yalancı sahıt dusunsun bunu
sonucta senın elınde kanıtın var o uzadıkca rezıl olsun

Adam lehine sahit buldu mu? sahit olmadan mi kazandi?

Allah'tan yakın arkadaşmışsınız, ya yakın olmasaydınız?

İlişkinize de hayran kaldım, o bile bile yalancı şahitlik yapıp senin ipini çekecek, sen onu yalancı şahit diye şikayet edeceksin, sonra da whatsup tan konuşmalı diyalog kuracaksınız.

Ben de okuduklarini anlamamana hayran kaldim! 15:41 mesajimda diyorum ki sahitle direkt iletisim kuramam...bu nasil bi hayal gucu ya sendeki:))))

Yalancı şehitlik büyük suçtur
Sırf yalakalık için böyle riski almasın o arkadaş.
Kendisine yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…