- 20 Ağustos 2015
- 1.598
- 1.224
- 48
- 45
- Konu Sahibi uzun kirpik
-
Avukat var.Benim kocam da avukat...ben hukuken degil de insani vicdani ne desem diuorum.Yoksa tabii sikayet edicem.sabika alsinavukatınız yok mu? ona sorsanız daha iyi olur
pek ciddiye alacaklarını sanmıyorum
sakince kendinizi ifade edin
dilerseniz whatsapp konuşmalarını belgeleyebilirim diyin ama whatsapp da dikkate alınmaz resmi değil değiştirilebilir veya silinebilir.bu sebeple işe yaramaz
ama dediğim gibi onu da dikkate almayabilirler
genelde işveren kaybediyor artık
Ben de bu yonde haber gonderdimHımmm davan İş Mahkemesinde o zaman. Ne derse desin, Allah'ın adaleti büyük. Burada ki adalete güvenme de. Ama sen benim yazdığım yolu dene. En azından bilsinler ne olduğunu.
Avukat var.Benim kocam da avukat...ben hukuken degil de insani vicdani ne desem diuorum.Yoksa tabii sikayet edicem.sabika alsin
Kocam is davasi bilmezharika o zaman..
gerisini Allah a bırakın
kendi vicdanını susmayacaktır zaten
Kocam is davasi bilmez(...Her dakika soru sordurmaz.bi kere baktim yeter diyo.fikrimi soyledim diyo.
Sen ne yap biliyon mu? Bırak mede yapsın yalancı tanık
O kiza niye bunu yapti patronun? Sadece tazminat odememek icin mi? Sen de imza attin mi?İşini kaybetmek istemiyordur. Whaptapp konuşması daha objektif olduğu için onu değerlendirirler sanırım.
Bir olay anlatayım size. Eski işyerimde bir çalışanı haksız bir şekilde işten attılar, tazminatta vermediler. Herkesten de imza aldılar herkesle kavga ettiği, iş yapmadığı ve kusurlu olduğu için işten çıkarıldı diye. İşverenim buna rağmen davayı kaybetti. Şimdi iş kanunu çalışanın lehine.
Adi ne? Ben de cok iyi bi is avçok iyi bildiğim bir avukat var iş davalarıyla ilgileniyor
ihtiyacınız olursa kendisinin telefon numarasını verebilirim
O kiza niye bunu yapti patronun? Sadece tazminat odememek icin mi? Sen de imza attin mi?
Bana da aynen boyle oldu....zaten yerime erkek eleman aramaya baslamislar haberim yok...beni cikartip tekrar 6 gun donra geri cagirip tekrar 2 ay sonra cikardilar...Ben bahane bulup tuydum. Kiz degildi makine ustasiydi. Asil atma sebepleri adamin yardimcisi vardi genc bir cocuk. Ne zaman adama lazim olsa ivir zivir islerle cocugu mesgul edip adamin isini aksatiyorlardi. O da bir gun karsi geldi elemanimi almayin isler yurumuyor diye. Vay sen nasil boyle dersin diye kavga ettiler ve mahsus kavgayi buyuttuler kovmak icin. Diger gun geldi adami iceri koymadilar. Ama adam butun haklarini aldi.
Adam lehine sahit buldu mu? sahit olmadan mi kazandi?Ben bahane bulup tuydum. Kiz degildi makine ustasiydi. Asil atma sebepleri adamin yardimcisi vardi genc bir cocuk. Ne zaman adama lazim olsa ivir zivir islerle cocugu mesgul edip adamin isini aksatiyorlardi. O da bir gun karsi geldi elemanimi almayin isler yurumuyor diye. Vay sen nasil boyle dersin diye kavga ettiler ve mahsus kavgayi buyuttuler kovmak icin. Diger gun geldi adami iceri koymadilar. Ama adam butun haklarini aldi.
Oluyorum.beklemek kotuuzamasın derken sen daha cok stres yasarsın
bosver uzasın o yalancı sahıt dusunsun bunu
sonucta senın elınde kanıtın var o uzadıkca rezıl olsun
Kizlar durusmam var.En yakin ark yalanci sahitlik yapip hakli oldugum bir olayda haksiz oldugumu soylicek.Whatsappta ve yuzume haklisin vs dedi. mahkemede haksiz diyecek.Patron, "aranizda bi kayit yazi vs varsa soyle ki seni gondermiyim" demis.Kiz da korkup"hic bisey yok ne isterseniz soylerim" gibi konusmus.Araya birini koymus ve o kayitlar cikmasin diyor.Ben de dogruyu soyle ki cikmasun defim
Dogruyu nasil soyleycem yaa.Yalan soylerse zaten yalanci sahitlikten de sikayet edicem.onu.
Ben de okuduklarini anlamamana hayran kaldim! 15:41 mesajimda diyorum ki sahitle direkt iletisim kuramam...bu nasil bi hayal gucu ya sendeki:))))Allah'tan yakın arkadaşmışsınız, ya yakın olmakuranz?
İlişkinize de hayran kaldım, o bile bile yalancı şahitlik yapıp senin ipini çekecek, sen onu yalancı şahit diye şikayet edeceksin, sonra da whatsup tan konuşmalı diyalog kuracaksınız.
Herkes hesabini kendi verecek hem bu dunyada hem obur dunyada....Yalancı şehitlik büyük suçtur
Sırf yalakalık için böyle riski almasın o arkadaş.
Kendisine yazık.
Adam lehine sahit buldu mu? sahit olmadan mi kazandi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?