• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patrona yılbaşı hediyesi

zincirlerinden kurtul

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2024
278
221
23
27
Merhaba arkadaşlar,

İş yerinde secret santa düzenleniyoruz ve ben patronun ismini çektim. Hediye olarak isme özel kol düğmeleri düşündüm. Fakat bu tip kol düğmeleri kişinin düğünü/nikahı dışında kullanilir mi bilmiyorum. Patronum evli.
Sizce uygun bir hediye olur mu?

Merhaba arkadaşlar,

İş yerinde secret santa düzenleniyoruz ve ben patronun ismini çektim. Hediye olarak isme özel kol düğmeleri düşündüm. Fakat bu tip kol düğmeleri kişinin düğünü/nikahı dışında kullanilir mi bilmiyorum. Patronum evli.
İsme özel kol düğmeleri uygun olmaz. Atkı, eldiven gibi klasik bir şeye ne dersiniz ?

Olmaz bence bazı insan aşırı derecede keko bulabilir takmaz hediye fiyatı belliyse genelde böyle çekilişlerde max fiyat oluyor ya dümdüz bi sweatshirt kazak vs al geç
Neden keko bulsun ? Genelde şık durur böyle şeyler veya standard isme özel olmayan kol düğmeleri uygun olur mu?
Güzel bir markanın çorap seti olur mu? (Berirlenen fiyatı aşmayacak şekilde)

Neden keko bulsun ? Genelde şık durur böyle şeyler veya standard isme özel olmayan kol düğmeleri uygun olur mu?
Güzel bir markanın çorap seti olur mu? (Berirlenen fiyatı aşmayacak şekilde)
Takıyor mu kol düğmesi takıyorsa bakalım senin aldığını takacak mı adam belki çok pahalı bir şey kullanıyor çorap yerine sweatshirt kupa vs daha mantıklı klasik hediye işte

Merhaba arkadaşlar,

Gayet guzel bir hediye bence. Benim
Eski patronum tum gomleklerine basharflerini isletirdi. O kafada bir insansa basharflerin oldugu kol dugmelerini de gunluk kullanabilir. Yalnizca cok pahali bir sey alip kendinizi zora sokmamaniz oneririm.

Atkı ve eldiven taktığını hiç görmedim ama şapka takar kendisi.
Peki standard, isme özel olmayan kol düğmeleri uygun olur mu?

Takıyor mu kol düğmesi takıyorsa bakalım senin aldığını takacak mı adam belki çok pahalı bir şey kullanıyor çorap yerine sweatshirt kupa vs daha mantıklı klasik hediye işte
G gisla nın kupa önerisi çok uygun bence. Patronunuz ofiste kullanır, olur biter.

ay en igrenc sey patrona cikmak😅
hic sevmedigim icin katilmiyorum boyle seylere bosa israf masraf 😅
bence kravat da alabilirsin. kol dugmesini takar mi takmaz mi belli degil ama kravati elbet yakar. güzel bir markadan alirsin olur biter

Back
X