Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öneri: Bu tür talepleri sakın sabahtan yapmayın. Öğle yemeğinden sonra kişi yemeğini yemiş kahvesini içmiş rahatlamışken yapın.
öncelikle moralini bozmak gibi olmasın ama 400 lira zam yapmaz bence...başkaları istiyor mu işyerinde ona göre hareket etmelisin..
öncelikle moralini bozmak gibi olmasın ama 400 lira zam yapmaz bence...başkaları istiyor mu işyerinde ona göre hareket etmelisin..
başkalarıda ağızlarında yüksek rakamlar var ama patrona demiyolar bişe
İlk girişte yüksek başlamalıydınız, Birde o sizi çağırmış, kendinizi ağırdan almanız gerekirdi. Tek seferde bu kadar zam yapmazlar kolay kolay.
zaten en zoru odur..bence fiyat söylemen abes kaçabilir..mesela sen patron ol çalışanın sana gelse 400 lira zam istiyorum dese nasıl cevap verirdin...
o nedenle söylemeye karar verdiğinde işimden ve sizden çok memnunum fakat geçim biraz zor oluyor falan diye söyleyebilirsin..
Ben 3 yıldır aynı işyerındeyım bu aralıkta zam oldu ..
Bana 100 tl yapıcaktı ben dedım Mehmet amca ben çıkyorum. 1 ay sizi idare ederim. Neden dedi bu para bize yetmıyor 3 yıldır burdayım dedim. Odama geçtim oda büyük patronla falan konuştu. 1300 tl olan maaşım 1600 oldu..
Eğer vazgeçilmez elemansan bunu dene. Ama ben iş bulmuştum ve ona cesaret ederek bunu söyledım :))
İş yerındekı değerin nasıl . Vazgeçilmez elemanmısın .işte yok yedekte ya..bayada sıkıştık.
1300 de 1700 e nerdeyse %31 zam alabileceğini hiç sanmıyorum bir seferde.
inşaallah alırsın![]()
İş yerındekı değerin nasıl . Vazgeçilmez elemanmısın .
Ben biraz ona güvenerek dedim. Çıkıcam deyınce bıraz korkular açıkcası