Yani ilk basta o sekilde davranmasi sacma ama beyfendi sizden de bur adim beklerken siz geri adim atiniz o da herhlde ondan oyle birsey yapti yani ilk erkek yazacak diye birsey de yok belki siz yazabilirsiniz mesela nasil oldugunu bi sor bi olc onu ne var ne yok baktin normal davraniyor ve tekrar bulusmayi kesin ister :)Herkese merhaba ben bir firinda part time ise basladim 3 ay önce ilk gittiğim günden itibaren patron bana yürüdü gider gitmez şöyle bı dur mest olsun herkes seneler yok sen benden hoşlanabilirsin ben senden hoşlanabilirim demeler böyle böyle bi ton şey sonrasında WhatsApp üzerinden yazmalar Instagramdan eklemeler derken en sonda buluşma teklif etti ilk kabul ettim ertesi gün uzun bı telefon görüşmesinde benden bı itiraf bekledi ben de etmeyince u dönüşü yaptı sinirlendi yüzüme telefonu kapattı iki gün sonra işe gittim konuşmadık hiç ertesi gün gene konuşmaya başladı bu sefer iş çıkışi aradı laflar imalar derken bı hafta sonra tekrar bulusma teklif etti kabul etmedim bu sefer gıcık oldum çünkü bı öyle bı böyle diye bı kaç gün peşimde koştu gibi oldu laf atiyo imalarda bulunuyo ben hiç bişey demiyorum tabi en son da sen kendine niye biseyleri itiraf edemiyorsun diye kızdı iki gün sonra ise gittiğimde hiç bı sebep yokken elimde telefinla paramı almayi beklerken baya bı sinirlendi gelme bidaha. Yazmam sana kim yaziyosa yazsjn deyip beni işten kovdu anlamadığım noldu bı anda bu adama peşimde kosarken ve evet ben de patrona boş değilim 3 hafta oldu ne yaziyo ne bişey Instagramdan hikayelerime bakiyo numaramda duruyo ama yazmiyo ben yazsın istiyorum çünkü galiba ben de ona karşı baya bı yuksegim o 30 ben 22 yaşındayım napmaliyim sizce neden böyle yaptı ve yazar mı tekrar
Ama beni işten kovdu tekrar ben mi yazicam o yazmaz miYani ilk basta o sekilde davranmasi sacma ama beyfendi sizden de bur adim beklerken siz geri adim atiniz o da herhlde ondan oyle birsey yapti yani ilk erkek yazacak diye birsey de yok belki siz yazabilirsiniz mesela nasil oldugunu bi sor bi olc onu ne var ne yok baktin normal davraniyor ve tekrar bulusmayi kesin ister :)
Yok evli değil sevgiliside yok biliyorum kardeşi babasi zaten bizle calisiyo hatta benle evlensin diye baskı yapiyolardi bizeKonuya langır lungur gireyim derken erkek inferlitesi başlığı altına açmayı başarmışsın helal olsun valla.
Konuyu anlayana kadar beynim kezzaplandı kuran çarpsın.
Ben onu bunu bilmem de senin azgın patron bana evli gibi geldi. Şu aptal saptal tavırları nerede görsem tanırım.
O zaman neden yazmasını bekliyorsun? Sen yaz tüm duygularını anlatır bir şekildeYok evli değil sevgiliside yok biliyorum kardeşi babasi zaten bizle calisiyo hatta benle evlensin diye baskı yapiyolardi bize
Beni işten kovdu gurursuz gibi yazarsam küçük düşmez miyim gozundeO zaman neden yazmasını bekliyorsun? Sen yaz tüm duygularını anlatır bir şekilde
Abla ben 5,5 ayda evlendimBu patrondan sana ekmek çıkmaz bende demesi.
Boşuna bana yazsın, peşimden koşsun diye bekleme.
Adamin niyeti yatalım kalkalım olabilir
3 ayda bu ne hız.
Daha sağlıklı ilişkiler kurmani tavsiye ederim.cok hızlı,çok basit duruyor bu anlatımla.
Benim fikrim budur.
O işten kovdu ayrıntısını kaçırmışımBeni işten kovdu gurursuz gibi yazarsam küçük düşmez miyim gozunde
MaşallahAbla ben 5,5 ayda evlendim
Bence hızlı değil bu yaşananlar adam ilk gittigim gün teklif etmedi zaten bir buçuk ay sonra dedi taaAbla ben 5,5 ayda evlendim
Yazmaz ki benim 3 abim var erkeklerin kasigi nasil tutugunu bile bilirimAma beni işten kovdu tekrar ben mi yazicam o yazmaz mi
Tamam iste cok normalBence hızlı değil bu yaşananlar adam ilk gittigim gün teklif etmedi zaten bir buçuk ay sonra dedi taa
Ama o suçlu ben haklıyım neden yazmiyo o kadar gicik oldu hikayelerime neden bakiyo işte çalışırken bu kadar. Bakmiyodu hikayelerime off kafam çok karışıkYazmaz ki benim 3 abim var erkeklerin kasigi nasil tutugunu bile bilirimama ciddi ciddi yazmaz olcul bicnek lazim ciddi mi degil mi oyalanmak mi istiyor zaten gonul eglendirecek tipi varsa bosver gec kendini uzme canini sıkma
İnşallah mutluluğunuz daim olsun ama çok acele edince sonu hüsranla da bitebiliyor.ama olur bence ya simdi 2 senedir evliyim
Erkek iste bilerek bakmiyor biz kadinlar bazen fake hesaptan staklariz bazilarin kafasi stalk yapmak basmayir o yuzden hijayeye bakmamayi tercih ediyorAma o suçlu ben haklıyım neden yazmiyo o kadar gicik oldu hikayelerime neden bakiyo işte çalışırken bu kadar. Bakmiyodu hikayelerime off kafam çok karışık
Yılışık cevap vermez soğuk yapar gotude kalkar ama işime ne kadar muhtacmis kendi yazdı der gelme dememe ragmen o suçlu ben haklıyımTamam iste cok normalyani benim icin bilmiyorum da ben olsam yazardim naber nasilsin derim yani baktin doguk cevap veriyor bir sekilde yumusar ama baktin hemen yapisik davraniyor bilirsin ki gonul eglendiryor
Vallah birbirine saygi ile yaklasirsan herseyin sonu guzel olur benceee bilmiyorum da herkezin kendi dusuncesiİnşallah mutluluğunuz daim olsun ama çok acele edince sonu hüsranla da bitebiliyor.
Çok dikkat etmek lazım.
Herkes sanki değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?