- Konu Sahibi muhtelif89
kızlar bizim firmada sekreter 2 ay önce istifa etti gitti.. be muhasebe sorumlusuyum geçtim danışmaya idareten.. mali müdürüm dediki yaza kadar idare edelim böyle dönüşümlü danışmada duralım firmadaki kızlarla ama en cok ben duruyorum 3 haftadır burdayım mesela.. yok faturalar zaten önce daışmaya geliyormuş orda işlermişim gele giden evrak dagıtımııda yaparmışım bi yandan felan filan. patronun joker olarak kulladıgı bi kız var yakın arkadaşının kızı yüksek lisans ögrencisi hemde bi yada burda iş ögreniyo yogun ola birimlere yardımcı oluyo.. kız 1 haftadır geçti beim masama harıl harıl çalışısıyo sinir oldum gittim konuştum patronla benim sorumlulugumda olan işleri neden o kız yapıyo ne zaman sekreter alacaksınız ben kaygılanmaya başladım dedım.. eleman arayış içerisindeyim o daha acemi sen ona takılma ben yine senden sorarım herseyi. yakın zamanda alıcam böyle gitmicek tabiki dedi.. tmm dedi ama hala ses seda yok kız haaala masamda ve ben gıcık olmaya başaldı gercı kızı sevıyorum cok ii kız oda emir kulu ama noooluyoruz yaniii bi kere daha konuşsam mı :/ :/