• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patronum benimle gel dedi

Lamiha

MEOW!
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2015
1.351
647
123
Kizlar merhaba..28 yasindayim
Uc aydir bir yerde calisiyorum muhasebeci olarak. Patronum 45 yasinda (babam 48). Sizinle paylasmak istedim cunku ustumde soku atamiyorum

patronum amca gibi bazen abi bazen amca derim. Yasca buyuk kesinlikle yanlis hareketini gormedim yigenim diye konusur. Gecen ben baska bi calisan kiz ve amca vardi. Istanbul gezisinden bahsediyodu falan cok iyi bildigini oralari. Dedim eh is yeriyle gideriz gezeriz. Bu sabah beni arayip bi yere gitmem lazim parca almak icin gelirmisin benimle dedi. Yani bu normal mi? Ben kesinlikle boyle seylere karsiyim ben bu adamla hic bi zaman bas basa kalmadim yada yazismadim. Linc yemek istemiyorum ama normal mi? Ben biraz olgunlasmamis biriyim 28im ama eglenceliyimdir yada cocukca diyelim ona. Bana gecen dedi lamiha kafa dengisin ama cinsiyetin yanlis.
Yani ben mi yanlis anladim teklifini yoksa yaptigi sey ayip mi

sevgilim bana diyo baska is ara diye. Bu konudan bahsetsem cok kizcak bana

ben mi uretiyorum kafamda? Hani kafa dengisin falan dediginde dedim abi sen gel dedikodu yapariz falan cunku hep gelir konusur. Ben diger is yerinde calisanlarin problemini dinlerdim konusurlardi o yuzden bu amcayi hic garipsemedim. Ihtiyaci oldugunu dusundum gelir anlatir arkadaslarini, insanlarini yani ozel konular galan degil. Bu abi evli karisida gelir ara sira is. Yerine.
Isten cikmam gerektigini dusunuyorum? Abartiyomuyum

Hani kafa dengisin falan dediginde dedim abi sen gel dedikodu yapariz falan cunku hep gelir konusur. Ben diger is yerinde calisanlarin problemini dinlerdim konusurlardi o yuzden bu amcayi hic garipsemedim. Ihtiyaci oldugunu dusundum gelir anlatir arkadaslarini
E iyide sen patron gibi değil kanka gibi davranmışsın adam da o yüzü bulmuş
Tabiki adamda da sıkıntı olabilir ama ben patron olan kişiye her zaman resmi davranırım. Gel dedikodu yaparız gibi bi cümle asla kurmam. Küçük bi işletme bile olsa farketmez.

E iyide sen patron gibi değil kanka gibi davranmışsın adam da o yüzü bulmuş
Tabiki adamda da sıkıntı olabilir ama ben patron olan kişiye her zaman resmi davranırım. Gel dedikodu yaparız gibi bi cümle asla kurmam. Küçük bi işletme bile olsa farketmez.
Sucluyum yani? Kendime ceki duzen vermek isterim oyleyse. Gelir anlatir konusur. Tek benimle degil baska bi kiz var. Abinin yanin arkadasinin kizi. Hani ozel konularda degil. Cok kizginim kendime herseye

Sucluyum yani? Kendime ceki duzen vermek isterim oyleyse. Gelir anlatir konusur. Tek benimle degil baska bi kiz var. Abinin yanin arkadasinin kizi. Hani ozel konularda degil. Cok kizginim kendime herseye
Boşver başkasını. Herkes kendinden sorumludur. Suçlusun demiyorum sadece detaylı düşünmemişsin insanlar çıkarcı ve kötüler o yüzden mesafeni hep korumalısın. Sen abi amca gibi görürsün o seni yaşıtı gibi görür her 50 yaşında olan olgun efendi olmuyor malesef ki.

Amcali,abili olursan,milletin anlatiklarini dinlersen normal bence.
Yani iş yerinde bir düzen yok ki ?
Bir tek fiskos masanız eksik.
Hal böyle olunca,teklif de bu yönlü oluyor.
Adamın niyetine bilemem ama iş yerinde bu kadar içli dişli olmak iyi değil.

Amcali,abili olursan,milletin anlatiklarini dinlersen normal bence.
Yani iş yerinde bir düzen yok ki ?
Bir tek fiskos masanız eksik.
Hal böyle olunca,teklifte bu yönlü oluyor.
Adamın niyetine bilemem ama iş yerinde bu kadar içli dişli olmak iyi değil.
Abi amca demem mi yanlis? Turkiyede yasamiyorum o yuzden nasil hitap etcegimi bilemedim abi diyo herkes. Duzen yok evet zaten isleri buyutmus hani profesyonellik beklemiylrum ama cok kizginim kendime ya

Bence yanlış anlamış olabilirsin . Çünkü kafa dengisinin de cinsiyet yanlış fln demiş ya. Erkek olsaydın çok iyi anlaşırdık manasında anladım. Ama biraz iş yerinde ciddi olmak lazım. İş yeriyle bir yeri gezmek fln çok saçma geldi bana. İş yerinde ne parçası almak için sizi aradı? Özel değilse söyler misiniz? Belki para hesabı yapmak için sizi çağırdı.

Adam size sarkıntılık yapmamis hatta cinsiyetin yanlis derken bile "erkek olsan daha rahat sohbet ederdik " gibi bir tavır takınmış. Sen de gel olayina bir sey diyemiyorum rahatsizsaniz gitmezsiniz, ben is yerindeki erkeklerle çok defa arabada bir yerlere gitmisimdir hic de tacize ugramadim herkes kendini biliyor neticede. Ayrica benim de odada birlikte çalıştığım abim gibi gördüğüm insanlar vardı ve benle dertlesirlerdi dinlerdim yorum yapmadan. Ama konusulan orada kalırdı ve hala görüşürüz beni severler. Ama siz olaya cinsiyetçi yaklaşıyorsunuz gibi geldi. Yani o erkek ve her an beni taciz edebilir düşüncesiyle hareket ediyorsunuz bu acidan bakınca işten çıkıp daha profesyonel davranış gösterebileceğiniz bir ise girmeniz bana mantikli geldi.

Adam size sarkıntılık yapmamis hatta cinsiyetin yanlis derken bile "erkek olsan daha rahat sohbet ederdik " gibi bir tavır takınmış. Sen de gel olayina bir sey diyemiyorum rahatsizsaniz gitmezsiniz, ben is yerindeki erkeklerle çok defa arabada bir yerlere gitmisimdir hic de tacize ugramadim herkes kendini biliyor neticede. Ayrica benim de odada birlikte çalıştığım abim gibi gördüğüm insanlar vardı ve benle dertlesirlerdi dinlerdim yorum yapmadan. Ama konusulan orada kalırdı ve hala görüşürüz beni severler. Ama siz olaya cinsiyetçi yaklaşıyorsunuz gibi geldi. Yani o erkek ve her an beni taciz edebilir düşüncesiyle hareket ediyorsunuz bu acidan bakınca işten çıkıp daha profesyonel davranış gösterebileceğiniz bir ise girmeniz bana mantikli geldi.
Anladim ve haklisiniz. Soyle bisey varki ben basladigimdan beri bana erkeklere abi de. Yasitin olsa bile. Dendi. Samimiyet istemiyoruz dendi. Ve bende ona gore davraniyorum. Bu abiyle hafta sonu gezme amacli ciksam duyulsa neler olur bilemiyorum

İsterseniz mahalle bakkalında çalışın yine de patron ile ‘dedikodu’ yapacak kadar samimi olmanız istenmedik durumlara yol açabilir.
Sizin için demiyorum ama insanlar ‘amca-abi-dayı’ ya da aynı şekilde ‘yeğenim-kardeşim-kızım’ dediği insanlarla olmayacak şeyler yaşıyorlar. Herşey mümkün.
Belli bir sınır aşıldıktan sonra , sonradan konulacak mesafe çok işe yaramayacaktır.
Sizin yerinizde olsam başka bir iş bakarım, hiç yanlış düşüncelere kapılmadan canımı sıkmadan ayrılır, bir dahaki iş yerimde de daha dikkatli olurdum.

Bence yanlış anlamış olabilirsin . Çünkü kafa dengisinin de cinsiyet yanlış fln demiş ya. Erkek olsaydın çok iyi anlaşırdık manasında anladım. Ama biraz iş yerinde ciddi olmak lazım. İş yeriyle bir yeri gezmek fln çok saçma geldi bana. İş yerinde ne parçası almak için sizi aradı? Özel değilse söyler misiniz? Belki para hesabı yapmak için sizi çağırdı.
Uykum var sofor lazim dedi. Bizim is yeri insaat uzere

Evet anladim. Cok salagim dusunmeliydim
Hay Allahim. Ne ilgisi var. Salak falan değilsiniz. Adam belki iyi niyetle dedi. Belki karısı da gelecek. Siz güzelce hayır deyin bir daha teklif etmeyeceği şekilde. İs dışında evli bir erkekle, bir seyahati kabul etmeyeceğinizi anlasin.

Back
X