- 25 Temmuz 2013
- 13.140
- 53.597
- 798
- Konu Sahibi Berryhibiscus
Açıkça söyleyebilirsiniz temastan hoşlanmıyorum diye. O size insanların içinde dokunabiliyorsa siz de insanların içinde uyarabilirsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim konunun gidisatindan anladigim konu sahibi susarak konusuyor patron da duyup anladigindan emin olmak ve tepkisini gormek icin dokunarak konusuyor. Konuya dair hic detay bilmiyoruz ve konu sahibi israrla susuyor.
Bana yükseliyor sanirsaAl bı elektroşok aleti her dokundugunda caktirmadan degdir götüne başina, cok elektrik yukluyum carpiyorum de sorarsa
Daha da carparsam bi de yerden yiyceksiniz diye eklesin o zaman gzggzgBana yükseliyor sanirsa![]()
Bende dokunarak konuşuyorum ya resmen temas bağımlılıym ama tabiki hem cinslerimi . Onlar bana çok alıştığı için hiçbiri ses etmiyor ama rahatsız olan dile getirse tabiki bir daha dokunmazdim bende .. söyleme de fayda varSon zamanlarda çok sinirimi bozan bir durum yaşıyorum.
Siz olsanız ne söylerdiniz?
Hareketlerimle belli etsem de devam ediyor. Herkesin içinde ne diyebilirim bilmiyorum.