Merabalar Daha öncede konu açmıştım sevgilimden ayrıldıkdan sonra kendimi toparlayamadım kafamı dağatmak için bi iş ilanına başvuruda bulundum bir şirkete hiçbir bilgim olmamasına ramen beni işe aldılar yapabildim de 3 ortaklar patronlarımdan birisi benimle daha bi farklı ilgilendi beni işe alan patronum sonradan anladım ki benden etkilenmiş ..Hep istemişimdir elit kültürlü insanların içinde yaşamayı lüx semtlerde oturmayı vs. bu fırsat karşıma çıktı ama yapamıyorum.. Neyse patronum İş dünyasında tanınmış birisi ayrıca çok kültürlü bilgili birisi önceleri bana beni yetişreceğini söylemişti ingilizce konusunda iş dünyası konusunda seni öyle bi yetiştircem ki bu piyasada senınle yaırşcak kimse olmıycak benim kopyam olcaksın falan hayatını kurtarıcam senın dedi toplantılara katıldık çok kaliteli ortamlara girip çıktım istediğim hayata yavaş yavaş kavuşuyordum beni ingilizce kurslarına gönderdi yabancı müşterilerle tanıştırdı arkadaş bile yaptı bisürü hediyeler aldı gözümü neye diksem alıp getirdi önüme serdi sonradan annesine bahsetmiş beni ve hayatına sokmak istedi benden 15 yas büyük ayrıca evlenmiş boşanmış ve 8 yasında bir kız çocuğu var ben 20 yasındayım... durumu çok iyi hep hayallerini kurduğum bi hayat sunuyor bana kariyer olarak yaşam standartı olarak. Benim babam memur dar gelirli bir aileyiz sülalemdeki herkez gıpta ediyor ne kadar şanslı olduğumu düşünüyor çünkü bizim sülalede önemli mevkiyelere gelen kimse yok. Onun yaşam tarzı ise her genç kızın hayallerini kurduğu bi hayat.Rahat maddiyatı düşünmeyen bi hayatım olacak kabul edersem ama bi yandan kariyerim bi yandan hayatım ve duygularım ona birşey hisetmiyorum bana sölediği seni yetiştirdikden sonra beni bırakmıyacaksın hep yanımda olacaksın senı kendim için yetiştiricem demesi kafamı karıştırdı ona bağlı kalmamı istiyor. Ne yapmalıyım sizce ben daha 20 yasındayım o 35 yasında ben 8 yasındaki bi kıza annelik yapmaya hazır değilim o sorumluluğu kaldıracak güçte değilim ama o işe ihtiyacım var sürekli yanında gezdiriyor beni yanından ayırmıyor farkına varmadan ailesinin için soktu. Ailem bilmiyor benimle farklı ilgilendiğini sadece bana gelecek sunduğunu biliyor bu yüzden de ona karşı çok iyiler böyle ne yapacağımı şaşırdım okul konusunda bana çok yardımcı oluyor insanın hayatına kaç defa böyle fırsat geçer diye düşünüyorum . İşi bıraksam aptallık olur bırakmasam hayatıma müdahalesi olacak .... Yardım lütfen