- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
Alırmıyım hiç öyle sağda solda duruyor ofiste o yüzden sürekşi fırça atıp duruyor
Heee Birde Fırça Atıyor..
Sen Bu Adama Çok Taviz Vermişsin..
O Kimde Sana Fırça Atıyor..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alırmıyım hiç öyle sağda solda duruyor ofiste o yüzden sürekşi fırça atıp duruyor
Sevgilim yok Sevdiğim var .. Beni aldattı çekip gitti boşluktayım zor durumdayım psikolojim o kadar bozuldu ki 4 yıldır ateşlerin içindeyim resmen askere gönderdim bekledim ne fedakkarlıklar yaptım askerden geldi beni aldatıp terk etti kendimi toparlayamıyorum ayrılalı 1 yıl oldu hayatıma kimseyi sokmuyorum sokamıyorum hatta patronuma anlattım sevdiğim birisi olduğunu oda biliyor
Heee Birde Fırça Atıyor..
Sen Bu Adama Çok Taviz Vermişsin..
O Kimde Sana Fırça Atıyor..
konuyu okuyunca, aklıma gönülçelendeki çiçekçi kızı şarkıcı yapan murat hoca geldi..:) patronunun vaatleri çok komik..yok seni iş kadını yapacakmış da kopyası olacakmışsın da vs.. bunun için ona ihtiyacın yok..sen kendini yetiştirebilirsin..yani masum değil patronunun düşünceleri, karşılıksız kimse iyilik yapmaz aksi sadece filmlerde ve dizilerde olur..
konuyu okuyunca, aklıma gönülçelendeki çiçekçi kızı şarkıcı yapan murat hoca geldi..:) patronunun vaatleri çok komik..yok seni iş kadını yapacakmış da kopyası olacakmışsın da vs.. bunun için ona ihtiyacın yok..sen kendini yetiştirebilirsin..yani masum değil patronunun düşünceleri, karşılıksız kimse iyilik yapmaz aksi sadece filmlerde ve dizilerde olur..
ortadan kaldır şunları gözüm görmesin ne işi var bunların burda gibi sitem ediyor güya
"insanları seçmesini bilen hatta kullanmasını bilen" açık açık yazmış işte adam daha ne düşünüyosun anlamıyorum,
kıroyum ama para bende havası var bu adamda![]()
Bak İşte..
Şimdi Burda Dur..
İnsan Patronuyla Bunları Konuşamaz..
Patron - Eleman Çizgisini Kaldırmışsınız Siz..
Fazla Kurcalamaya Gerek Yok..
evet ama bana bi abi gibi yaklaştığını düşündüğüm zamanlarda Benim ilk iş günüm çok sancılı geçmişti hatta ağlamıştım bile bana izin verdi gönderdi iyilik yaptı saf gibi bende ona minnettar kaldım diğer ortakları çok gaddardı acımıyorlardı bide ilk iş tecrüben nasıl davranacağımı bilmiyordum ama herşeyden ders çıkartıyorum :S
evet ama bana bi abi gibi yaklaştığını düşündüğüm zamanlarda Benim ilk iş günüm çok sancılı geçmişti hatta ağlamıştım bile bana izin verdi gönderdi iyilik yaptı saf gibi bende ona minnettar kaldım diğer ortakları çok gaddardı acımıyorlardı bide ilk iş tecrüben nasıl davranacağımı bilmiyordum ama herşeyden ders çıkartıyorum :S
Kro Mro Ama..
Bak 20 Yaşındaki Gencecik Kızın Aklını Karıştırmış..
Tabi Ya..
Öbür Tarafta Bulaşık Yıkatıyorlar..
Adam da Haklı..
Aranızda yaş farkından ziyade ömür farkı var..15 yaş az değil...Gözün boyanmaya çok müsait...Ama adamın ilgisi seni biraz şımartmış ta...Gözümü neye diksem aldı diyorsun...Neye gözünü diktin de önüne serdi ,merak ettim....?? Ailem dar gelirliydi diyorsun..Olsun varsın..Seni yetiştirirken helal para ile okutmuşlarsa bundan güzel şey var mı ???
Kro Mro Ama..
Bak 20 Yaşındaki Gencecik Kızın Aklını Karıştırmış..
Tabi Ya..
Öbür Tarafta Bulaşık Yıkatıyorlar..
Adam da Haklı..
20 yaş akıl karıştırmaya gayet müsait bir yaş...Hele ki lüks yaşam,yüksek kariyer vs sevdalısıysa .............