Patronum .. Hayatım ... Duygularım .. !

lüks diye tabir ettiğin şey herşey demek değildir.
senin sevgin verdiğin değer ve en önemlisi ne hissettiğindir.
bu adam bana biraz hırslı geldi.
ende hırslarının kurbanı olmayasın ?
dikkatli olmalısın.
evlenmek ve başkasının çocuğunu sahiplenmek için 20 yaş çok erken.
ama diyosan ki lüks hayat hayalim o zaman karar senin

çok ağır olucak ama sen kısaca para için ruhumu satıcam diyorsun yazdıklarına baktımda adamın parasından başka seni çeken bir meziyeti yok 20 yasındasın bide yazık

Bir insanı az anlamak ters anlamakdan daha iyi demişler .. Ama ne yazıkkı siz beni tamamen az anlamışsınız .. Benim onunı parasına ilgim yok onun bana katacağı bilgilerle kariyerle elde edeceğim paraya ilgim var...

ben vaktı zamanında hemde sadece 17 yasındayken benden 15 yas buyuk evlenıp bosanmıs bır adama fena halde aşık olmuştum , kendimi kaptırmıştım ve onla evlenecektim ...gözüm hiçbir şey görmüyordu , oda yaşadıklarının tecrübelerinin ,benim zaaflarımın ,küçüklüğümün vs. sayesinde öyyle bir guzel avucunun içine almıştı ki beni sanki benim için dünya'' o'' demekti ... sonra ,bir zaman ki- iyikide ozaman- farkına vardım , resmen adamın uzaktan kumandalı oyuncağı gibi bir şey olmuşum tabi ozaman ilk aşk , yaş çok küçük , adam çok buyuk tecrubeli beni felaket yönetiyor ben farkına bile varamıyorum ... Ama bunu farkettiğim an tek bir saniye bile dusunmeden ondan vazgectım ailemi , herkesi karşıma alarak yaşadığım bu ilişkiye son verdim ... Şuan 21 yaşımdayım geriye dönüp baktığımda nasıl şükürler ediyorum onunla evlenmediğime bilemezsin ... şimdi ise sen sevmediğin ve bu ozellıklerı tasıyan bir adamla evlenmek istiyorsun , sevgin bile yok ortada ... o adamla olacak evliliğin _ ki seni kendime yetiştiriyorum falan demiş _ benim anlattığım tarzda bir şey olup çıkacak peki sen sırf para için nasıl katlanacaksın bu insana ? bütün hayatını mahvetmeye değermi? iki gün sahip olup olamayacağını bile bilemediğin üç kuruş para ile iki yat, kat için bunlara değermi ? mallar mülkler kime kalmış ki ne padişahlar ne krallar kime kalmış? yanına kar anca yaşadıkların mutlulukların kalır ... mutsuz olacağın bir hayatta malın olsa ne olur ki bırakıp gitmeyecekmisin o malı iki gun sonra ... ne demişler BÜLBÜLÜ ALTIN KAFESE KOYMUŞLAR ..................................................

Haklısın Teşekkür ederim.

ben vaktı zamanında hemde sadece 17 yasındayken benden 15 yas buyuk evlenıp bosanmıs bır adama fena halde aşık olmuştum , kendimi kaptırmıştım ve onla evlenecektim ...gözüm hiçbir şey görmüyordu , oda yaşadıklarının tecrübelerinin ,benim zaaflarımın ,küçüklüğümün vs. sayesinde öyyle bir guzel avucunun içine almıştı ki beni sanki benim için dünya'' o'' demekti ... sonra ,bir zaman ki- iyikide ozaman- farkına vardım , resmen adamın uzaktan kumandalı oyuncağı gibi bir şey olmuşum tabi ozaman ilk aşk , yaş çok küçük , adam çok buyuk tecrubeli beni felaket yönetiyor ben farkına bile varamıyorum ... Ama bunu farkettiğim an tek bir saniye bile dusunmeden ondan vazgectım ailemi , herkesi karşıma alarak yaşadığım bu ilişkiye son verdim ... Şuan 21 yaşımdayım geriye dönüp baktığımda nasıl şükürler ediyorum onunla evlenmediğime bilemezsin ... şimdi ise sen sevmediğin ve bu ozellıklerı tasıyan bir adamla evlenmek istiyorsun , sevgin bile yok ortada ... o adamla olacak evliliğin _ ki seni kendime yetiştiriyorum falan demiş _ benim anlattığım tarzda bir şey olup çıkacak peki sen sırf para için nasıl katlanacaksın bu insana ? bütün hayatını mahvetmeye değermi? iki gün sahip olup olamayacağını bile bilemediğin üç kuruş para ile iki yat, kat için bunlara değermi ? mallar mülkler kime kalmış ki ne padişahlar ne krallar kime kalmış? yanına kar anca yaşadıkların mutlulukların kalır ... mutsuz olacağın bir hayatta malın olsa ne olur ki bırakıp gitmeyecekmisin o malı iki gun sonra ... ne demişler BÜLBÜLÜ ALTIN KAFESE KOYMUŞLAR ..................................................

Haklısın Teşekkür ederim.

acaba yorumlarımız havada asılı mı kaldı,yoksa bir neticeye ulaşıldı mı:44: merak içindeyim doğrusu ??? konu sahibi nerede :44:

Anlattığınız kadarıyla fazlasıyla maddiyata düşkün gibi geldiniz bana.Karşı tarafta dünkü çocuk değil hele bir de kendi işini yapan biri.İnsan sarrafı olmuştur.Sizde ki zaafı görünce kullanmış.Öğretmenlik hem çalışma saatleri olarak hem maddiyat olarak güzel bir meslek.Burada ki zorlama kariyeri bırakın da okulunuzu bitirip kendi işinizde ilerleyin.​

İleride azimli olursanız sevdiğiniz insanla "sevginin gücüyle" el ele verip çok güzel bir gelecek kurabilirsiniz.:34: "Sevdiğinin gözlerinin içine bakma hazzı, dünyanın en pahalı kıyafetini aldığında yaşadığın hazla kıyaslanamayacak kadar güzeldir...":69:

Şöyle birşey söylemek istiyorum.. Benim sevdiğim çocukla ilişkime annem karşı çıktı hep karşıma durdu neymiş şunun kızını şöyle durumu iyi birisi istemş yada şöle birisiyle görüşüyor sen hala daha sana gelecek veremeyen çocukla takıl diye sitemler edip duruyordu. Benim aslında hayallerm çok mütavaziydi sevdiğim çocukla evleniyim çalışalışmama müsade etmiyordu gerçi ona bile tamam dedim .. Otururm en azın dan sevdiğim adamı evimde beklerim çocuklarımla olurum diye hayallerim vardı öyle çok zengin olayım rahat ediyim falan bunlar aklımın ucundan geçmiyordu . Ben dışarda okuyorum malum şehir dışında okumak maddi manevi çok zor artık çok bunaldım bide 4 yıllık ilişkimi ihanetle bitirince üstüne annemin ben demiştim lafları beni bunalttı nefes bile almama müsade etmiyorlardı .. En acısıda benimleyken başkasını sevdiğini bilmek bana ölüm acısını ölmeden yaşattılar.. Nereye saldırcağımı şaşırdım .. Karşıma güçlü birisi çıkıncada hırsmı demeliyim artık bilmiyorum inanın bu yaşadıklarımı neden yaşadığımı dahi bilmiyorum... !!

Şöyle birşey söylemek istiyorum.. Benim sevdiğim çocukla ilişkime annem karşı çıktı hep karşıma durdu neymiş şunun kızını şöyle durumu iyi birisi istemş yada şöle birisiyle görüşüyor sen hala daha sana gelecek veremeyen çocukla takıl diye sitemler edip duruyordu. Benim aslında hayallerm çok mütavaziydi sevdiğim çocukla evleniyim çalışalışmama müsade etmiyordu gerçi ona bile tamam dedim .. Otururm en azın dan sevdiğim adamı evimde beklerim çocuklarımla olurum diye hayallerim vardı öyle çok zengin olayım rahat ediyim falan bunlar aklımın ucundan geçmiyordu . Ben dışarda okuyorum malum şehir dışında okumak maddi manevi çok zor artık çok bunaldım bide 4 yıllık ilişkimi ihanetle bitirince üstüne annemin ben demiştim lafları beni bunalttı nefes bile almama müsade etmiyorlardı .. En acısıda benimleyken başkasını sevdiğini bilmek bana ölüm acısını ölmeden yaşattılar.. Nereye saldırcağımı şaşırdım .. Karşıma güçlü birisi çıkıncada hırsmı demeliyim artık bilmiyorum inanın bu yaşadıklarımı neden yaşadığımı dahi bilmiyorum... !!

Yanlış anlama ama, sorun annendeymiş canım. Ne yani bir insanın en önemli özelliği zenginliğimidir? Yoksa dürüstlük, güven, sadakat, bunlar mı önce gelir? Bir adam zenginse, ama yalancıysa aldatıyorsa ya da kandırıyorsa ne anladım ben o işten? Önce insan olsun... Ondan sonra kendinizi geçindirebiliyosanız yeter zaten.. Buarada ne yaptın merak ettim. Daha önce yazdın mı bilmiyorum yorumların hepsini okuyamadım ama, bugün işe gittiysen tavırları nasıldı? Ya da ayrılacağını söyledin mi?

Yanlış anlama ama, sorun annendeymiş canım. Ne yani bir insanın en önemli özelliği zenginliğimidir? Yoksa dürüstlük, güven, sadakat, bunlar mı önce gelir? Bir adam zenginse, ama yalancıysa aldatıyorsa ya da kandırıyorsa ne anladım ben o işten? Önce insan olsun... Ondan sonra kendinizi geçindirebiliyosanız yeter zaten.. Buarada ne yaptın merak ettim. Daha önce yazdın mı bilmiyorum yorumların hepsini okuyamadım ama, bugün işe gittiysen tavırları nasıldı? Ya da ayrılacağını söyledin mi?

Bugun gittim geç geldi tavırlıydı yüzüme bakmadı bende bişey diyemedim sinirliydi baya işleri yolunda değildi . Akşam az bişey konuşma fırsatım oldu onda da beni konuşturtmadı zaten söliceklerimi yutturdu. Bu zamana kadar hep ben reddettim ilk kez reddediliyorum dedi sonrada işleri soktu araya dosyalarla ilgili sorular sordu. Aslında ben bişey demedim heralde bugun dank etti şaşırdımm :D

Yok artık.. Aptala malum olurmuş, ondandır:)

Ama şöyle bişeyi itiraf ediyim buraya yazmadan önce çok düşündüm tepkilerden dolayı ama iyiki yazmışım çünkü kafamda bişey şekilendi en azından nasıl hareket edeceğimi bilioyrum şuanda bazen şeytan aklımı kurcalamıyor değildi .. inanın Çok tşk ediyorum bana zaman ayıranlara teker tekeer...

Yazmadan edemiycem.........

Ne evlenmesi yaaa,kendine gelir misin lütfennn

20'de evlenir 21'de doğurur 22'de boşanırsın

Sen kariyer yap..

Kocayı istemese de bulursun...

10 yıl orda çalışsan ne olacak ki

Belki adam bırakmam diyor;ama 2 yıl sonra bırakmayacağı ne malum..

Lafla peynir gemisi yürümez...

Bugun gittim geç geldi tavırlıydı yüzüme bakmadı bende bişey diyemedim sinirliydi baya işleri yolunda değildi . Akşam az bişey konuşma fırsatım oldu onda da beni konuşturtmadı zaten söliceklerimi yutturdu. Bu zamana kadar hep ben reddettim ilk kez reddediliyorum dedi sonrada işleri soktu araya dosyalarla ilgili sorular sordu. Aslında ben bişey demedim heralde bugun dank etti şaşırdımm :D

yalnız şimdi reddedildiği için , sen iyi bir kıymete bineceksin adamın gözünde seni hırs yapabilir gibime geliyor ... o iyi bir iş adamı reddedilmemiş zengin bir erkek , reddeden bir kadına dayanamaz ...

Son düzenleme:
eğer sevmiyorsan düşünecek ne var ki anlamıyorum
babam memur dar gelirliyim demişsin
kusura bakma da sen dar gelirli görmemişsin!
o dediklerinde her genç kızın hayali değil
olursa olur
olmazsa sağlık olsunn

bence kabul et 20 yaşındasın 35 yaşında çocuğuda var çocuk doğurma zahmetine katlanzsın kilo sorununda olmaz vücudun bozulmayacağı için ki zaten bozulsada liposakşın botoks falan yaptırısın allah ım para nelere kadir..
arkadaşım şaka bir yana kendine dikkat et bu iş çok tehlikeli adamın maksadı oatada allah yardımcın olsun:47:

madem biraz geliştin işi öğrendin o zaman başka bi iş pekala bulabilirsin. ailen işten ayrılmanı istemiyorsa onlara patronlarının ortaklıktan ayrıldığını dağıldıklarını ve mecburen işten cıkarıldığını filan söyle. sen istiyorsan uzaklaşırsın bu adamdan gerisi bahane bence. belki karşına daha iyileri cıkacak. hakkında neyin hayırlı oldugunu bilemessin. seni yetiştiricem demiş bak sonra ayrılmaya kalkarsan başına bela olr seni ben adam ettim şimdi nereye gidiyosun filan diyebilir. arkadaşım daha cok gençsin. iki üç sene sonra bile vay be diyeceksin. biz nelerini gördük. hacı hocasını mı, iş adamını mı, en deli aşığını mı ... kimseye aldanma. çoğunun niyeti bozuk. nabza göre şerbet vermeyi iyi bilirler. o adam feleğin çarkından geçmiş belli ki. senin gözünü boyamak için hediyeler alıp durması filan çok yapay. senden annesine bahsettiğini nereden biliyorsun elinden tutup tanışmaya mı götürdü. hem diyelim ki ciddi. bak ben sana diyeyim parayla mutlu olursun ama içinde hep bi burukluk olur. tam terside belki aynı etkiyi yaratabilir ama paran yoksa bile en azından gece sevdiginin yanına uzandığında içinde bi huzurda olur. sen bu adamı sevmiyosan ki bana göre sevmiyorsun gersini hiç düşünme derim.

Back
X