Patronuma ne diyebilirim ?

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
Hanımlar malum bi önceki konumu hatırlıyorsunuzdur bazılarınız,
Sevgilimle ortak karara vardık daha doğrusu ben ona uyum sağlamaya karar verdim sizinde fikirleriniz sayesinde...
Konumu bilmeyenler için özet geçiyorum Çarşamba günü sevgilim Şırnak Cizre ye gidiyor görev için. Kendisi polis memuru ve 3 yıl orda kalacak. Sorun şu ki Çarşamba sabah 6 da Ankara'ya gidecekler ailesiyle ordan binecek uçağa, benimde onu geçirmeye gelmemi istiyor bende çok istiyorum ama o gün için işyerinden izin almam lazım, daha geçen hafta izin aldım patrondan hastayım diyerek zar zor.
Patron da izin konusunu duyunca bi anda surat düşüyo bu işyerine başlayalı 3 ay oldu bide şimdi daha geçen hafta izin aldım bu hafta ne diyebilirim izin alabilmek için ?
Sevgilimi geçirmeye gitmeyi çok istiyorum onu yalnız bırakmak istemiyorum o gün
Patronuna açıkça söyle demeyin çünkü sevgilimin polis olduğunu duyarsa işler kötüye gider zaten işyerinde ki arkadaşlar da söyleme o Zaman yarın öbür gün evlenecek bu işyerinden çıkacak diye işten bile çıkartır diyorlar.

bir hastane ya da sağlık ocağına gidip rapor alın. bu durumda raporlar otomatik olarak sisteme düşüyor ve patronunuz da bundan haberdar oluyor. işe gidemeyecek kadar hastalanmış olabilirsiniz sonuçta. bilemiyorum, aklıma başka bir çözüm gelmedi.

üstüste izin almak seni sıkıntıya sokacaksa gitme geçirmeye.
kalben yanında olman da yeterlidir.:))

Polislere ne kastı varmış.
Polislere bi kastı olduğundan değil, ben muhasebe departmanındayım bizim muhasebe müdürü bile benim için ciddi görüştüğü birisi olduğunu bilseydik hiç işr almazdık demiş evlenip gidecek düşüncesiyle, o kadar iş öğretiyoruz sonra çıkacak gidecek biz yine yeni birisini işe öğretmekle uğraşcaz diyormuş

Yapma bence.
Sağlıkla ilgili yalan söyleme.
İlla bir yalana ihtiyacın varsa güzel bir bahane bul.
"Kuzenim evleniyor,şehir dışında,sabah gidip gece döneceğiz" de mesela.

İşyerindekiler de önceden söyle emrivaki yapma diyorlar ama o Zaman da izin vermeme gibi bi ihtimali var öyle değil mi senin dediğin gibi gece mesaj atarsam ertesi gün bana kızacak hali yok ya sadece iş arkadaşlarım zaten yalan söyleyeceksin izin almak için bari önceden söyle diyorlar utanıyorum o Zaman da

Yapma bence.
Sağlıkla ilgili yalan söyleme.
İlla bir yalana ihtiyacın varsa güzel bir bahane bul.
"Kuzenim evleniyor,şehir dışında,sabah gidip gece döneceğiz" de mesela.
Ona daha çok kızdığı düğün gibi durumlar da 1 hafta önceden söylememiz gerekiyormuş ama 1 hafta da surat yapıyor sonra işyerinde genelde herkes izin almadan 1 gün önce söylüyor ki suratını fazla çekmemek için o Zaman da sinirleniyo adam

üstte bir arkadaş yazmış kuzenimin şehir dışında düğünü var yalanı en mantıklısı. ben sağlık sebebiyle yalandan rapor alnmasını doğru bulmuyorum çnkü allah korusun yarın öbür gün gerçekten ihtiyaç olursa zordurumda kalabilirsin.

İşte keyfi izin gibi görüyor düğünü falan burda çalışan arkadaş kız kardeşinin kınası olduğu gün izin istemiş de akşam üstü çıksan da yetişirsin demiş maalesef durum bu kadar vahim

Illaki ankaraya mi gitmeniz lazim?

Ankaraya gidecekleri gunun bir gun oncesi is cikisi bulusun birseyler yapin guzel vakit gecirin vedalasin ertesi gun sen ise git o ankaraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…