Patronuma Yanlışlıkla Mesaj Atmam ve Diğerleri

captain price

erkek değilim ben
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2015
26.564
91.297
598
herkese merhaba,

pazartesi sendromunu hala atlatamadım. açıkçası spresifik bi derdim yok. dertleşicem sadece.

dün işle ilgili bi sıkıntı oldu patronla aramda. hatam olduğunu düşünmüyorum, zaten aşırı bi tepki de almadım.

beş on dk sonra da patronun bağıra bağıra telefonda konuştuğunu duydum. birini azarlıyodu sanırım. şirket içi yazışmalarda bi program kullanıyoruz. oradan 'X bey çok sinirli' yazıp iş arkadaşıma göndereceğime direkt patrona gönderdim. LOL. bi süre ölü taklidi yaptım. o ara bi görüşmesi vardı odasında. bitince yanına gittim. pc kapalıydı. alabilir miyim dedim. niye dedi. bişeye bakıcam dedim. neye dedi. bişey gönderdim size yanlışlıkla iptal etcem dedim :/ ölü taklidine devam etseydim keşke. okudum onu ben, önemli değil dedi. kusura bakmayın dedim, çıktım.

hem utandım. hem üzüldüm. iyi ki daha kötü bişey yazmamışım ama. hani saygısızlık etmem sonuçta büyüğüm vs ama atıyorum evde işler yolunda değil heralde filan da yazabilirdim. düşünemiyorum o zamanki halimi.

bu ara işle ilgili değişiklikler oluyor. bunaldım çok.

dün regl oldum. üstüne bi de üşütmüşüm. her tarafım ağrıyor.

10:00 için bi inş. mühendisini görüşmeye davet etmiştik. 10:56 oldu hala gelmedi patron, adam karşımda ağaç oldu. ayıp bence bu. adama 10 dakikada bir kusura bakmayın, bekletiyorum ama diyorum. elimde değil yani.

özel hayat desen, uzak mesafe ilişkisi ve yanımdan ayrıldığında kendi hayatında devam edebilen aşırı bağımsız bi sevgili...

Son düzenleme:
vallahi helal kıvırmadan etmeden gidip yanlış bir şey attım silebilir miyim demişsin

bir arkadaşına atacağı görümce ve kaynanayı gömme mesajını görümcesine atan konu sahibini bir de okul whatsapp grubuna yanlışlıkla kendi cinsel organının fotoğrafını atan okul müdürünü duyduktan sonra ohoo bu da bir şey mi dedim :)

herkese merhaba,

pazartesi sendromunu hala atlatamadım. açıkçası spresifik bi derdim yok. dertleşicem sadece.

dün işle ilgili bi sıkıntı oldu patronla aramda. hatam olduğunu düşünmüyorum, zaten aşırı bi tepki de almadım.

beş on dk sonra da patronun bağıra bağıra telefonda konuştuğunu duydum. birini azarlıyodu sanırım. şirket içi yazışmalarda bi program kullanıyoruz. oradan 'X bey çok sinirli' yazıp iş arkadaşıma göndereceğime direkt patrona gönderdim. LOL. bi süre ölü taklidi yaptım. o ara bi görüşmesi vardı odasında. bitince yanına gittim. pc kapalıydı. alabilir miyim dedim. niye dedi. bişeye bakıcam dedim. neye dedi. bişey gönderdim size yanlışlıkla iptal etcem dedim :/ ölü taklidine devam etseydim keşke. okudum onu ben, önemli değil dedi. kusura bakmayın dedim, çıktım.

hem utandım. hem üzüldüm. iyi ki daha kötü bişey yazmamışım ama. hani saygısızlık etmem sonuçta büyüğüm vs ama atıyorum evde işler yolunda değil heralde filan da yazabilirdim. düşünemiyorum o zamanki halimi.

10:00 için bi inş. mühendisini görüşmeye davet etmiştik. 10:56 oldu hala gelmedi patron, adam karşımda ağaç oldu. ayıp bence bu. adama 10 dakikada bir kusura bakmayın, bekletiyorum ama diyorum. elimde değil yani.

özel hayat desen, uzak mesafe ilişkisi ve yanımdan ayrıldığında kendi hayatında devam edebilen aşırı bağımsız bi sevgili...

Allah'tan daha kötü bir şey yazmamışsın, pek önemsenecek bir şey değil o mesaj kafana takma.

Şu an bunlara fazla kafanı takıyor olman tamamen reglden. Nefret ediyorum ya nefret :kızgın: Bütün dertlerimiz bize az geliyor gibi bir de her ay bu çileyi çekiyoruz.

İnsanların bekletilmesinden ben de hiç haz etmem, senin yerinde olsaydım aynı şekilde renkten renge girer, patron yerine utanırdım. Adama yazık olmuş 1 saattir bekliyor, kabus gibi :bicak:

Yorumlarından gördüğüm kadarıyla cesur ve iyi birisin. Uzak mesafe ilişkisi yürütmek her yiğidin harcı değildir, ben yapamazdım mesela. Ama aşırı bağımsız, kendi hayatına devam edebilen bir sevgili demişsin ya mesela, seni yormuyor mu bu ? Yani nasıl devam edebiliyorsun ki böyle bağımsızlıkla ?

Patrona mesaj fena değil aslında
X bey demişsiniz en azından
Direkt adını yazabilirdiniz, daha kötü olurdu.

Ama şu "yanınızdan ayrıldığında kendi hayatına devam edebilen aşırı bağımsız bi sevgili" kafamı kurcaladı. Kendinize layık gördüğünüz sevgili böyle biri mi?

herkese merhaba,

Patron meselesini çok seyapma. Allahtan kötü bir şey yazmamissin :)) adam kendi kendine gülmüştür bence okuyunca.

Her şey üst üste gelir bazen. Mühendisi bekleten sen değilsin. Boşver.

Adetim şiddetli geçer. Bitki çayları ve rahat kıyafetlerle üstesinden gelebiliyorum ancak.

Uzak mesafe ilişkisine ve bağımsız sevgiliye bişi diyemem. Çekemem gibi geliyor.

Patron ıcın neysekı hafıf cokta sıkıntılı bısey yazmamıssın
Ayrıca adet donemlerınde bende oldukca duygusal olurum

Allahtan x bey demişsin, bence gülümsemiştir okuyunca :KK48:
yanından ayrılınca kendi hayatına devam edememesi mi gerekiyor sevgilinino_O özlem ayrı bir duygu onu hissetmiyorsan birşey diyemem ama eşimi çok özlememe rağmen hayatıma devam ediyorum, işe gidip geliyorum arada akşamları kız arkadaşlarla kısır partisine devam ediyorum, memlekete gidip geliyorum hafta sonları ama bir taraftan da gün sayıyorum eşimin yanına gitmek için :110: tabi aşırı bağımsız derken neyi kastettiğin de önemli. uzak mesafe ilişkisi zor, bir de üstüne adet binmiş duygusallığın hat safada olabilir şu an

kızlar teşekkür ederim.

eskiden iş yerinde hata yapınca ağlardım. şimdi amiyane tabirle k.şarlandım sanırım.

adetim normal geçer aslında ama sanırım hastalıkla birleşince -zaten duygusal olarak da güçsüz bi dönemdeyim- o yüzden zorluyor biraz.

sevgili olayı bambaşka bi konu. yazsam şimdi ohoooo. bi de nickimi gördü. pek stalkera benzemiyor gerçi buraları okuduğunu da sanmam ama.

uzak işte. hoş, eğitimli, kültürlü, saygılı biri. ama bağımsız. ben zaten hayatına devam etmesin demiyorum. ama üniversitede de varzı uzak mesafe. 3 sene sürdü. onda mesela 3 4 ay görüşmesek bile birbirimizin hayatının içindeydik. bunu hissediyodum. ama şimdi hissedemiyorum ki daha sık görüşebiliyoruz.

mesela bi örnek vereyim. biz farklı bi internet sitesinde de yazıyoruz. zaten ordan tanıştık. orda yaza sürekli tatil planı yapıyor. şuraya mı gitsem, nereye gideyim vs tarzı duyurularını görüyorum. bunları benle paylaşmıyor. daha önce sitem ettim. peşine takılacak halim yok ama önce senden duymak isterim diye. ya da arkadaşları ile buluşuyor saatlerce yazmıyor. zaten yanında biri varken sürekli benle mesajlaşacak hali yok ama saatlerce hiç yazmamak normal değil bana göre.

büyük konuştum sanırım. bi daha askerliğini yapmamış olanla, uzak olanla asla demiştim. içine düştüm.

herkese merhaba,

eski şirketimde 900 çalışan vardı
işe yenı giren bir iş güvenlikçi vardı 45-50 yaslarında bey:))

her cuma firmanın revirinden sağlıklı çalışma koşulları ıle ılgılı bır mail yayınlanırdı ; tüm beyaz yaka personeli to da olurdu,
ccde de genel mudur yonetım kurulu , ağır toplar vs :)

Bu işe yeni giren kanı kaynayan bey ; revirdeki hemşire bayandan gelen maile ,
biz sizinle bir bütün olabilsek daha saglıklı kosullarda calısırız :KK70: yazmış ve mailin tümünü yanıtlamaya basmış:))))

bizim ofis 20 kişi falandı ama tüm fabrıkada o anda kahkahalar kopmustu, bu bey hariç tabi , o hala sadece o bayana yolladıgını sanıyordu.

sizinki daha masummuş , dert etmeyin :)

eski şirketimde 900 çalışan vardı
işe yenı giren bir iş güvenlikçi vardı 45-50 yaslarında bey:))

her cuma firmanın revirinden sağlıklı çalışma koşulları ıle ılgılı bır mail yayınlanırdı ; tüm beyaz yaka personeli to da olurdu,
ccde de genel mudur yonetım kurulu , ağır toplar vs :)

Bu işe yeni giren kanı kaynayan bey ; revirdeki hemşire bayandan gelen maile ,
biz sizinle bir bütün olabilsek daha saglıklı kosullarda calısırız :KK70: yazmış ve mailin tümünü yanıtlamaya basmış:))))

bizim ofis 20 kişi falandı ama tüm fabrıkada o anda kahkahalar kopmustu, bu bey hariç tabi , o hala sadece o bayana yolladıgını sanıyordu.

sizinki daha masummuş , dert etmeyin :)

ohaaaa :skandal::skandal:

Ayy ne zor bir durum bende sevgilime atacagim mesajı babama atmıştım :olamaz:

bu daha kötüymüş.

hahah muthis! sen yine cokta agir bisey soylememissin. gecen bir is arkadasima bir konuda danismam gerekti, verdigi akil cok sacmaydi, biraz karsilikli munakasa ettik, kapandi konu.
Ben karsimda oturan kadin is arkadasima mail atayim dedim, kalkmis o munakasa ettigim adama yazmisim, hemde 'bu herif beni gercekten deli ediyo yaaa!' tarzinda bisey.
adam bikac metre karsimda oturuyor, bana birden 'eeyla, mailini anlayamadim??' demesinmi! yerin dibine girdim tabi.

olur boyle seyler, kotu bisii dememissin, saygisizcada degilmis iste. takma. yarin bi kutu cikolata goturursunuz ofise, ikram edersin, olur biter.

Back
X