- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
-
Çay içiyor musunuz da borcunuz var ? Ben orayı anlamadım.
Bence patronunuz bir büyüğünüze bağırdığınız için tepki göstermiş olabilir. Ya da şu ara canı bir şeylere sıkkın da olabilir. Gidip durumu anlatıp konuşursanız bir çözüm yolu bulabilirsiniz bence. Sizi yanlış anladıysa siz de doğrusunu anlatırsınız.
Çay borcu ne ki acaba:26:
canım ben sana söyle diyim ilk olarak ben hergün 1 çay parası anlamında diyor sandım ama öyle değilmiş yani o adam hergün mesela katlara gelirmiş . işte çay ikram edilirmiş oda bana hergün bir çayını içerim anlamında demiş
canım ben sana söyle diyim ilk olarak ben hergün 1 çay parası anlamında diyor sandım ama öyle değilmiş yani o adam hergün mesela katlara gelirmiş . işte çay ikram edilirmiş oda bana hergün bir çayını içerim anlamında demiş
Ha öyleyse gerçekten ayıp olmuş sonuçta bir bardak çay
Ama sen patronuna durumu anlat bence
De ki ben yanlış anladım para istiyor sandım yoksa bi bardak Çaydan nolacak falan de:26:
Sen bugun o gorevli adami cagir, "abi ben seni yanlis anlamisim, kusura bakma, istedigin cay olsun" de, cay ikram et.. Patronun bir kac gune duzelir.
Düzelir elbet sıkma canını koskoca adam yasını tutacak değil ya lafı açılırsa özür dilersin bir de o abini sen çağır çayı ısmarla patronun da görürse yumuşar bu sayede...
bence de üslubun hiç hoş olmamış..yakışık almamış...patronun haklı böyle davranmakta...
ama önemli olan hatanı anlaman...zaten kabul ediyorsun yanlış bi davranış olduğuna...
senin yerinde olsam patronun boş bi anını denk getirip, giderim odasına abi durum böyle iken böyle oldu...
beni tanırsın öyle biri değilimdir, istem dışı oldu kafam dağınıktı vs gibi şeyler söyle...
istersen o adamdan da özür dileyebilirim falan de...
o da anlıcaktır muhakkak...üzülme fazla hangimiz hata yapmıyoruz ki...iş hayatı böyle...duygusallığa yer yok...
bu konu kapandı artık canım özür dileyemem geç olur artık tamamen kapandı o konu diyemem de. özür dileyemem. o cesareti bulamam hem kendimde ne yapsam bilemedim. durum kendiliğinden düzelmez mi acaba
çok korkuyorum bu iş benim için o kadar önemliki ve birde kafam rahatken böyle olması canımı cok sıktı..
lafı açılmassa özür dilemeyim mi peki canım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?