Patronumla aram bozuldu kızlar cok kötü davranıyor ben napacağım :/

Sevgi_MeLegi

Bir çaresi BuLunur elbet.
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
21.062
55
78
Konya
Babamın vefatı annemi hastalığı derken maddi durumumuz baya kötülemişti arkadaşlar. Bende avukatın yanında iş buldum aynı zamanda katibiyim. Bugüne kadar herşey güzeldi sagolsun bana iyi davranır. Halimi hatrımı sorar. Hata büroda olmadığı zamanlar yemeğini yedin mi abim diye bile sorardı. Birşey getir derken mesela sana zahmet abisi su bu derdi. Neyse 2 gün önce iş hanının görevlisi geldi patronum yoktu.
Bana hergün bir çay borcun var dedi. Ben afalladım biran sinir oldum dedim ki Ben sana hergün çay borcu vermek zorunda değilim dedim. O da sen bilirisin o zaman patronumdan alırım dedi hiç birşey anlamadım
Dün geldi yine patronum da vardı. misafiri vardı patronumun neyse. Dedi yine. 'Önce bu çöpler yine erkenden cıkmış dedi. Bende dedim ki napıyım çöpler doluyo içerdemi tutuyum ya dedim iyice sinirlendim Sonra dediki Hani bana cay borcu vermedin dedi. Bende sana cay borcu vermek zorundamıyım dedim. Öfkeli sesle. O arada patronum duydu bunları adamı içeri çağırdı
Neyse adamı seviyormuş meğer Sonra beni çağırdı Sen abini niye üzüyorsun dedi bana bende anlattım ben duydum içerde konuştuklarınızı Deme öyle şeyler dedi. tamam abi dedim cıktım odadan . Sonra bana cok kötü davranmaya başladı.
Mesela Bir dosya getirecem sevgi su dosyayı getir .!
Çay verecem mesela Sevgi bir çay ver. Su boşları al. gibi acaip kötü davranmaya başladı sanırım adamı temizlikci olduğu için küçümsediğimi sandı. Belkide o anda öyle bir tavır sergiledim haklıda Üzgünüm zzten öyle davrandığım içim adama vicdan azabı çekiyorum ben napacaım şimdi patronumla aram bozuldu adam yüzünden of of Yardım edin kızlar düzelmesse bu durum
Onun dediği çay borcu hergün gelir bir çayını içerim anlamındaymış

Son düzenleme:
ne güzel kafam rahattı memnundum işimden ya patronum artık bana hep böyle davranırsa ben ne yapacağım ben bir eşşeğim ya maffoldum ben belkide işimden bile olacağım olmasam bile hep böyle davranırsa aptalım ben

Çay içiyor musunuz da borcunuz var ? Ben orayı anlamadım.
Bence patronunuz bir büyüğünüze bağırdığınız için tepki göstermiş olabilir. Ya da şu ara canı bir şeylere sıkkın da olabilir. Gidip durumu anlatıp konuşursanız bir çözüm yolu bulabilirsiniz bence. Sizi yanlış anladıysa siz de doğrusunu anlatırsınız.

öncelikce cevabın için teşekkür ederim evet çay yapıyorum ben sabah öğlen olarak gelen misafirlere ikram ediyorum. . Yok canı hiç birşeye sıkkın değildi hatta dün cok keyiflidi sabah geldi nasılsın abim diye halimi hatrımı sordu.
Artık anlatamam ki olmaz yani bana sorduğnda özür dilerim abi demeliydim diyemedim de

Çay borcu ne ki acaba:26:

canım ben sana söyle diyim ilk olarak ben hergün 1 çay parası anlamında diyor sandım ama öyle değilmiş yani o adam hergün mesela katlara gelirmiş . işte çay ikram edilirmiş oda bana hergün bir çayını içerim anlamında demiş

Ha öyleyse gerçekten ayıp olmuş sonuçta bir bardak çay
Ama sen patronuna durumu anlat bence
De ki ben yanlış anladım para istiyor sandım yoksa bi bardak Çaydan nolacak falan de:26:

Sen bugun o gorevli adami cagir, "abi ben seni yanlis anlamisim, kusura bakma, istedigin cay olsun" de, cay ikram et.. Patronun bir kac gune duzelir.

Ha öyleyse gerçekten ayıp olmuş sonuçta bir bardak çay
Ama sen patronuna durumu anlat bence
De ki ben yanlış anladım para istiyor sandım yoksa bi bardak Çaydan nolacak falan de:26:

anlatamam tatlım artık o konu dün onun için kapandı ve geriye kalan bana cok kötü davranması oldu düzelmez mi sence bu durum

Düzelir elbet sıkma canını koskoca adam yasını tutacak değil ya lafı açılırsa özür dilersin bir de o abini sen çağır çayı ısmarla patronun da görürse yumuşar bu sayede...

Düzelir elbet sıkma canını koskoca adam yasını tutacak değil ya lafı açılırsa özür dilersin bir de o abini sen çağır çayı ısmarla patronun da görürse yumuşar bu sayede...

çok korkuyorum bu iş benim için o kadar önemliki ve birde kafam rahatken böyle olması canımı cok sıktı..
lafı açılmassa özür dilemeyim mi peki canım :/

bu olay üzerine birde eylül 3 de babamın mahkemesi var 9 da onun için almam gerekiyor daha sonra aöf olarak ünv. kayıtım var nasıl izin alacam ben

bence de üslubun hiç hoş olmamış..yakışık almamış...patronun haklı böyle davranmakta...
ama önemli olan hatanı anlaman...zaten kabul ediyorsun yanlış bi davranış olduğuna...
senin yerinde olsam patronun boş bi anını denk getirip, giderim odasına abi durum böyle iken böyle oldu...
beni tanırsın öyle biri değilimdir, istem dışı oldu kafam dağınıktı vs gibi şeyler söyle...
istersen o adamdan da özür dileyebilirim falan de...
o da anlıcaktır muhakkak...üzülme fazla hangimiz hata yapmıyoruz ki...iş hayatı böyle...duygusallığa yer yok...

bu konu kapandı artık canım özür dileyemem geç olur artık tamamen kapandı o konu diyemem de. özür dileyemem. o cesareti bulamam hem kendimde ne yapsam bilemedim. durum kendiliğinden düzelmez mi acaba

adam keske hergün çay içmeye gelecem yanına dese neysede çay borcu denilirse kimse anlamaz.
herzaman ruh halimize aynı olmuyoruz malesef sizin hatnız varsa karsınızdakının daha çok hatası var.düzelir merak etmeyin biraz zaman geçsin

Son düzenleme:
bu konu kapandı artık canım özür dileyemem geç olur artık tamamen kapandı o konu diyemem de. özür dileyemem. o cesareti bulamam hem kendimde ne yapsam bilemedim. durum kendiliğinden düzelmez mi acaba

kendiliğinden düzelecek bi konu değil ki bu hayatım...kalp kırmışsın...hemde iki kişinin kalbini...
o adamdan özür dilemelisin....geç olmaz....bir fırsatını denk getirince artık nasıl hitap ediyorsan o adama, abi geçenlerde böyle böyle olmuştu ya, bi türlü denk gelmedi gelip özür dileyemedim..kusura bakma lütfen o gün biraz sinirliydim falan de...bi şekilde sıcaklığı sağlamalısın ki patronuna yüzün olsun....patronuna gidip bu konuyla ilgili açıklama yapmadan kendi kendine düzeleceğini bekleme...patronun senin temizlikçiyi küçümsediğini ve o karekterde biri olduğunu düşünüyor artık bence...bunu düzeltmelisin...kendiliğinden düzelmez...

bu arada adamdan özür dilemek istiyosunuz galiba gönül almak babında yarın bir pasta yapın götürün iş yerinize sonra çağırın adamı ve patronunuzada ikram edin o arada cayıda unutmayın tabikide.

çok korkuyorum bu iş benim için o kadar önemliki ve birde kafam rahatken böyle olması canımı cok sıktı..
lafı açılmassa özür dilemeyim mi peki canım :/

Dile tatlım, önce o abiyi çaya çağır sonra da patronuna söyle böyle böyle bir yanlış anlamayı düzelttik aramızda de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…