Patronumla aram bozuldu kızlar cok kötü davranıyor ben napacağım :/

ben özür dilemiyecem arkadaşlar düşündüm de dilemicem artık patronum da kötü davrnırsa kendi bilir

Ne diye özür dileyeceksin ki? Adam biraz haddini bilsin, eğer apartmanın adeti o ise, kibar bir sekilde söyler sen de verirsin cayını, ne münasebet yılışık yılışık cay borcun var falan diyor. En sinir olduğum davranış bicimleri. Kimseyi aşağıladığın vs de yok, patronun kendi kendine triplere girmiş.

ben özür dilemiyecem arkadaşlar düşündüm de dilemicem artık patronum da kötü davrnırsa kendi bilir

bence de özür dilemeyin.. o kişinin tavrından rahatsız olmuşsunuz bence patronunuz biraz da bu açıdan bakmalı.. siz biraz daha bekleyin düzelir bence.. eğer o adam cidden iyi niyetli ise patronunuz bu duruma kızmış olabilir.. bu durumda patron da iyi niyetli olmalı. ay çok bilinmeyenli matematik sorusu gibi oldu düzelir düzelir biraz zaman tanıyın bu kadar takmayın işi işte bırakın mesai bitince düşünmemeye çalışın yoksa o öyle oldu bu böyle oldu insan kendine eziyet ediyor

Son düzenleme:
bence cok takma..

bizim patron bir gün o kadar iyi biri ki, ertesi gün seytan gibi oluyor.. ben kisisel algilamiyorum..insan tabiki üzülüyor ama adamin kafasinda o kadar sey vardirki bazen dengesizligini kendisi bile anlamiyor =)

canım konuş patronunla yanlış anlaşılma olmuş kendimi kötü hissediyorum çok üzgünüm de.saygı duydugunu bır yanlışının olmayacagını falan soyle.o anlamda soyledgını sanmadım o temızlıkcının yanlış anladım gerıldım de.ben o abıyle de konuşurum ya da konuştum de.

aynen burda herkez biranda bana yüklendi ama düşündüm de yani benim bir sucum yok onun davranış bicimi hatalı burda herkez yok bilmem ne özür dilerim su bu dedi garip açıkcası gerçektende herkez haddini bilmeli

Bak şimdi insanları aşağılamak ile onlara mesafeli davranmak arasında ince bir cizgi var. Kurumda bize cay servisi vs yapan 3 tane görevli var, 3 ününde derdini dinler, derman olmaya calısır, yakın davranmaya gayret ederim. Ama bir tanesi biraz sınırını bilmiyor, bi kez asanserde karşılaştık; "hayırdır nereye" dedi "pardon" dedim şoka girdim yüzümün şeklinden anladı sinirlendiğimi. Yani nerde yemek yiceksiniz demek istedim dedi "bir daha lütfen bu şekilde sorular sorma bana" dedim o gün bu gün sınırını bilir.

haklısın tatlım özür dilemicem . evet belki o görevli haklı olabilir ama usluubuna bakarmısın hergün bana 1 çay borcun var. ' emir verir gibi bu nedir yani onun yerine çayını içerim deseydi. Birde kalkıp özür dileyecektim burdaki yorumlara bakaraktan neyse inşallah düzelir tatlım herşey düzelmesede patronum kendi bilir

yok tatlım demicem ne düşünürlerse düşünsünler yeter valla bu konuyu düşünmekten sinir hastası oldum su 2 günde

sanırım patronum da benim onu aşşaladımı düşündü ve o yüzden bana böyle davrandı artık yarın görücez bakalım davranışlarını inşallah unutulmuştur bu konu Sadece beni yanına çağırdı abini niye üzüyorsun konuştuklarınızı söylediklerini duydum de çay vermek zorunda değilim diyordun deme birdaha böyle şeyler dedi. hiç birşey diyemem o anda Sonra bana emir verir gibi hareket sergilemesi cok dokundu ama bu işe ihtiyacım olmasa ne bilim inşallah artık bana böyle davranmaz yarın yine5:

bence cok takma..

bizim patron bir gün o kadar iyi biri ki, ertesi gün seytan gibi oluyor.. ben kisisel algilamiyorum..insan tabiki üzülüyor ama adamin kafasinda o kadar sey vardirki bazen dengesizligini kendisi bile anlamiyor =)

bu olay olduktan sonra bana böyle davranmaya başladı. napalım artık inşallah düzelir. onu aşşaladığımı düşündü. Direk sen niye üzüyorsun abini dediğine göre

ben anlamıyorum gerçekten neden böyle oluyo ne kadae kötü davranıyor bana allahım sen yardım et bana

bence bu kadar üzülme canım herşey konuşularak halledilebilir özür dilemesende düşünceni nazikçe söyleyebilirsin. bende insanın çayçı ve patron memur olması arasında bir fark yoktur. herkes çalışandır. patron dahil olmak üzere. kimse aldıgı maaşı lütüf diye almıyor hakkını alıyor. çaycı abi belki biraz farklı söylemiştir bilemem ama kötü niyeti olmayabilir illaha herkesle seviye olcak diyede kasıp duramam ben heleki böyle yaşı büyükse vs. bence konusulabilir güzelim bukadar üzülme iş hayatı işte. ama konuşmak anlamak empati kurmak iyidir.

Ortada kötü bi yanlış anlaşılma olmuş.

Bence ilk olarak görevli sizin kata geldiğinde ben sizi yanlış anlamışım kusura bakmayın diyip çay ikram edebilirsiniz.

Ayrıca patronunuz bu duruma kızmış olabilir yada kafasında başka sıkıntıları vardır üzerine bu olayda olunca sizden çıkarmış olabilir.

Yada o abi dediğiniz kişiyle aranızı düzeltip patronunuz ofisteyken çay ikram edebilirsiniz.

Hem olayı açıp patronunuzu meşgul etmezsiniz hemde olayın tatlıya bağlandığını göstermiş olursunuz.

Son düzenleme:
Patronunuza abi mi diyorsunuz?
Bence öyle bir duruşunuz olmalı ki kimse size böyle laubalilik yapmamalı?
Biri bişey derken iki kere düşünmeli..

Bence patronun empati yapmanı istiyor, bu yüzden senin görevliye davrandığın gibi o da sana davranıyor. Burnun sürşünce eski haline döner.

öyle yapacağım artık. teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için

Kıyamam sana ya ne tatlısın ne güzel kalbin var ben öyle hissettim yazımından. Bence git açık açık konuş. Ben çook patronumun odasına gidip bana niye böyle davrandın diye konuşmuşumdur. Mesela haksız yere bana bişimi dedi hop odasına giderim bir daha ö şekilde davranmaz. Başıma bir kaç kez geldi. Haksızda olsam gşderim bana maaş veriyorsa bende ona iş veriyorum hakkı yok ters konuşmaya. Ve malesef çok duygusal oldğum için istemeden ikinci kelimemde başlıyorum ağlamaya:) herneyse sonra düzeliyor . Sende konuş açık açık. Bide ben o adamıda anlamadım bana çay borcun var diyip durmuş yani belki sen muhattap olmak istemiyorsun hakkaten anlamıyorum bazısınada biraz yüz verince kanka olmaya kalkıyor. Sende haklısın aslında.son çalıştığım işte sigara odasına gidiyorum depoda çalışan erkeklerde hep konuşmak istiyor ama cıvıklar böyle sınırlarını hadlerini bilmiyorlar bnde konuşmuyordum sonra kendini beğenmiş bize üstten bakıyor vs demişler konuşmaya başladım baktım olacak gibi değil cıvıklar çok hadsiz espriler falan çektim kendimi zaten sonra istifa ettim ortamdan dolayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
vallaha yazdıklarınızı saskınlıkla okudum kımse kımseyle cay ıcmek yada ııkram etmek zorunda degıl uslubunuz yanlış olabılır onuda yasınıza versınler zaten gorevlınınde ne demek ıstedıgını anlamamıssınız patronunuz han gorevlısını sevebılır ama herkez haddını bılmelı kımseyı asagılamak haddımız degıl ama bana sıze kotu davranması garıp geldı acıkcası sonucta sız elemanısınz patronunuzun ıscıye sızınde ıse ıhtıyacınız var sonucta herkez bırbrınıı tamamlıyor kafanıza takmayın duzelır gıder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…