- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
-
ben özür dilemiyecem arkadaşlardüşündüm de dilemicem artık patronum da kötü davrnırsa kendi bilir
Ne diye özür dileyeceksin ki? Adam biraz haddini bilsin, eğer apartmanın adeti o ise, kibar bir sekilde söyler sen de verirsin cayını, ne münasebet yılışık yılışık cay borcun var falan diyor. En sinir olduğum davranış bicimleri. Kimseyi aşağıladığın vs de yok, patronun kendi kendine triplere girmiş.
aynenburda herkez biranda bana yüklendi ama düşündüm de yani benim bir sucum yok onun davranış bicimi hatalı burda herkez yok bilmem ne özür dilerim su bu dedi garip açıkcası gerçektende herkez haddini bilmeli
bence de özür dilemeyin.. o kişinin tavrından rahatsız olmuşsunuz bence patronunuz biraz da bu açıdan bakmalı.. siz biraz daha bekleyin düzelir bence.. eğer o adam cidden iyi niyetli ise patronunuz bu duruma kızmış olabilir.. bu durumda patron da iyi niyetli olmalı. ay çok bilinmeyenli matematik sorusu gibi oldudüzelir düzelir biraz zaman tanıyın bu kadar takmayın işi işte bırakın mesai bitince düşünmemeye çalışın yoksa o öyle oldu bu böyle oldu insan kendine eziyet ediyor
canım konuş patronunla yanlış anlaşılma olmuş kendimi kötü hissediyorum çok üzgünüm de.saygı duydugunu bır yanlışının olmayacagını falan soyle.o anlamda soyledgını sanmadım o temızlıkcının yanlış anladım gerıldım de.ben o abıyle de konuşurum ya da konuştum de.
Bak şimdi insanları aşağılamak ile onlara mesafeli davranmak arasında ince bir cizgi var. Kurumda bize cay servisi vs yapan 3 tane görevli var, 3 ününde derdini dinler, derman olmaya calısır, yakın davranmaya gayret ederim. Ama bir tanesi biraz sınırını bilmiyor, bi kez asanserde karşılaştık; "hayırdır nereye" dedi "pardon" dedim şoka girdim yüzümün şeklinden anladı sinirlendiğimi. Yani nerde yemek yiceksiniz demek istedim dedi "bir daha lütfen bu şekilde sorular sorma bana" dedim o gün bu gün sınırını bilir.
bence cok takma..
bizim patron bir gün o kadar iyi biri ki, ertesi gün seytan gibi oluyor.. ben kisisel algilamiyorum..insan tabiki üzülüyor ama adamin kafasinda o kadar sey vardirki bazen dengesizligini kendisi bile anlamiyor =)
öyle yapacağım artık. teşekkür ederim kızlar yorumlarınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?