Patronumun bana verdiği not..

elfce92

Ol dedi Oluverdi. Elhamdulillah :)
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2011
1.953
701
163
Kızlar mrb bugün canım çok sıkkın ve ne yapacağımı bilmiyorum.
Neyse anlatayım . Bugün saat 17.10 gibi küçük patronumla konuşuyorduk .
Bana çok stresli olduğunu falan anlatıyordu konuşuyorduk ışte . Saat 6 ya geliyordu bu ufonun oraya gittı ısınmak için , Sonra küçük bi kağıda birşeyler yazdığını gördüm.
getirdi bana verdi. ben sandım ki işle ilgili . Onu verirken bunu oku imha et dedi .
Onu diyince korktum . Neyse işten çıktım arkadaşımla buluştuk hemen dedim burda ne yazıyo oku ben okuyamadım falan dedim . Her neyse kağıda adam "müsait olduğunda seninle konuşmak isterim elf ve numarasını yazıp bekleyeceğim yazmış .

Kızlar sadece dertlesmek için yazmıştır değil mi ?. Gerçi öyle de olsa yazmamasi lazım sonuçta patron elemaniz of ya ben nasıl gidicem ise yarın

Son düzenleme:
eğer ki tarafta bekarsa bence kağıda kötü birşeyde yazmamış.niyet önemli ve sizin ona nekadar güvendiğiniz

konuşmak "isterim" demesi pek de dertleşmek amacı gibi değil bence.. öyle olsa zaten konuştuğunuz evrede söylemez miydi ? bence sen başka şeyler düşünmeye başla.. imha et demesinden belli zaten.. özel maksatlı olmasa oku ve imha et demezdii... bence tavır koy.. ve numarasını arama.. bende yaşadım böyle birşey.. bi sefer iyi niyetli davranınca ilerde hoşlanmadığın yere giderse durum maalesef işinden oluyorsun..

eğer ki tarafta bekarsa bence kağıda kötü birşeyde yazmamış.niyet önemli ve sizin ona nekadar güvendiğiniz

sözlüsu var nişanlanmak üzere . Ve pek güvenilir değil o yüzden korkuyorum

ciddi olamasin canim, güldürme beni... adam sadece dertlesmek icin ne icin nummarasini versin?? hic ilginc degil.. bes belli senden hoslanmis konusup görüsüp kaynasmak istiyor, pas vermeni bekliyor. nisanlanmak üzere yazmissin bence uzak dur ve o kagidi hic almamis farz et

Ben olsam arardım telde kayıtı da başlatırdım butun konustuklarımızı kayıt ederdım. Zaten kotu bişi solemıyorsa sorun yok ama oyle abuk sabuk seyler soylerse kayıdı saklardım yarın bıgun olur kı işler rayından cıkar ozaman cıkartırdım kayıdı ortaya. Zaman kötü once ıyı ıyı oluyor ınsanlar sonra bı bakıyorsun sana pıslık atmıs. Sen kendını bastan garantıye al derım.

umarım yanılıyoruzdur şua ise bile gitmek istemiyorum sabah onlar alıyorlar bir de arabayla

Sabah ise gelmiyo 10 gibi gelicekmis utandı yaptığından herhalde

Umarım utanmıstır ama gelırse sız hıcbısey olmamıs gıbı davranın,eger konuyu acarsa ;ne yapmaya calıstıgını amacının ne oldugunu algılayamamıs gıbı davranın.Yanı dun anormal hıcbısey olmamıs gıbı...sonrasında gıdışata gore ne yapılması gerektıgıne bakarsınız...belkı de bu konu bı daha hıc acılmayacak

umarım öyle olur. dün işten çıkmak istediğini kendine ait yer açmak istediğini söyledi en kısa zamanda. umarım sözünde dururda çıkar. o olmasa işimden memnunum

ne bilim belki iş çıkış saatim gelmişti ya o yüzden demiştir konuşmak isterim diye. bi de yanıma gelip fısıldıyo bunu oku imha et diye :26:

Nişanlanmak üzere olan biri böyle bir şey yapıyorsa amaçı gönül eğelndirmektir. Mesafeyi koruyun.

Bunda korkacak birşey yok.. Oku ve imha et demesi bile gizlilik olduğunu gösteriyor ortada zaten.
Yani nişanlı olduğunu söylemeseydiniz bile bu sözüyle gizli davranmasıyla ortaya çıkıyor zaten.

Hoşlanmak v.s değil mesele, sizinle zaman geçirip muhabbet etmek istemiş işte hepsi bu..
Ya da sizden bir ışık görmüş, dünde siz aramayınca yanıldığını anlamıştır.

Bundan sonra yapmanız gereken tek şey, gözlerinin içine bakarak konuşmamanız, sohbet ortamı olduğunda oradan çıkmanız ya da sözünü kesip konuyu kapatmanız.

Dikkatli olmalısınız, nişanlısının vebalini almamanız için.

tavır koy ama umarım yok işe işindende olmazsın herşeye rağmen senın guvenlığın ve huzurun sozkonusu en doğru bıldgını yap sakinleş once oyle düşün. aklın sana en doğru yolu gösterecektır.

benden ışık görmesi mümkün değil. söz konusu bile olamaz. kaç yaş büyük benden öyle düşünmesi bile hata olur. ki benim bir sevdiğim var zaten. allah nişanlısına yardımcı olsun.tek dileğim ya o işten çıksın ya da ben. yoksa dediğin gibi hayatta gözlerine fln bakamam konuşurken. hatta konuşamam bile. abisi almaya gitti şimdi onu. dua ediyorum gelmesin diye. yoksa naparıım ben

Şu yılışık kadın erkek arkadaşlıklarındanda fenalık geldi valla ,hangi samimiyetle nişanlanmak üzere olan bir erkek bu tarz davranışlara girebilir ,bu işleri aslında ulu orta dökmek lazım ki bir daha cesaret edemesinler.

Görmezden gel gitsin, işine bak yüzde verme lavuğa.... Ahlaksızlığa bak yaaaa hem nişanlı hem sağa sola cücükleniyo.... Yaaa malesef bu tipler giderek daha da türemeye başladı. Çalıştığımız firmaların özellikle patron sıfatında olanlar zannedersin her biri Obama bir havalar bir havalar evli barklı adamlar yılışık bişi salyaları akıyo bööle kızlara bakarken iğrenç ve kalitesiz insanlar... Bırak yüz verme , çizgini bozma.... Bunalıma o girsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…