eğer ki tarafta bekarsa bence kağıda kötü birşeyde yazmamış.niyet önemli ve sizin ona nekadar güvendiğiniz
sözlüsu var nişanlanmak üzere . Ve pek güvenilir değil o yüzden korkuyorum[/QUOT
ozaman uzak durun.normal bişey sormak isteyen neden kağıtla iletişim kurmaya çalışsın.benim aklıma ilk gelen sizden hoşlandığı oldu
arkadaşım da onu söyledi umarım yanılıyorumdur çünkü eğer öyleyse ben daha fazla orada çalışamamsözlüsu var nişanlanmak üzere . Ve pek güvenilir değil o yüzden korkuyorum[/QUOT
ozaman uzak durun.normal bişey sormak isteyen neden kağıtla iletişim kurmaya çalışsın.benim aklıma ilk gelen sizden hoşlandığı oldu
umarım yanılıyoruzdur şua ise bile gitmek istemiyorum sabah onlar alıyorlar bir de arabaylaciddi olamasin canim, güldürme beni... adam sadece dertlesmek icin ne icin nummarasini versin?? hic ilginc degil.. bes belli senden hoslanmis konusup görüsüp kaynasmak istiyor, pas vermeni bekliyor. nisanlanmak üzere yazmissin bence uzak dur ve o kagidi hic almamis farz et
Umarım utanmıstır ama gelırse sız hıcbısey olmamıs gıbı davranın,eger konuyu acarsa ;ne yapmaya calıstıgını amacının ne oldugunu algılayamamıs gıbı davranın.Yanı dun anormal hıcbısey olmamıs gıbı...sonrasında gıdışata gore ne yapılması gerektıgıne bakarsınız...belkı de bu konu bı daha hıc acılmayacak
konuşmak "isterim" demesi pek de dertleşmek amacı gibi değil bence.. öyle olsa zaten konuştuğunuz evrede söylemez miydi ? bence sen başka şeyler düşünmeye başla.. imha et demesinden belli zaten.. özel maksatlı olmasa oku ve imha et demezdii...bence tavır koy.. ve numarasını arama.. bende yaşadım böyle birşey.. bi sefer iyi niyetli davranınca ilerde hoşlanmadığın yere giderse durum maalesef işinden oluyorsun..
Nişanlanmak üzere olan biri böyle bir şey yapıyorsa amaçı gönül eğelndirmektir. Mesafeyi koruyun.
Bunda korkacak birşey yok.. Oku ve imha et demesi bile gizlilik olduğunu gösteriyor ortada zaten.
Yani nişanlı olduğunu söylemeseydiniz bile bu sözüyle gizli davranmasıyla ortaya çıkıyor zaten.
Hoşlanmak v.s değil mesele, sizinle zaman geçirip muhabbet etmek istemiş işte hepsi bu..
Ya da sizden bir ışık görmüş, dünde siz aramayınca yanıldığını anlamıştır.
Bundan sonra yapmanız gereken tek şey, gözlerinin içine bakarak konuşmamanız, sohbet ortamı olduğunda oradan çıkmanız ya da sözünü kesip konuyu kapatmanız.
Dikkatli olmalısınız, nişanlısının vebalini almamanız için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?