• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patronumun Çıplak Fotoğrafları!!

Bazı insanlar bu şekilde yaklaşıyorlar.Özellikle yapmış bence .Gördüğünüzde vereceğiniz tepkiyi beklemiş olabilir.Vereceğiniz tepkiye göre size yaklaşacaktır.Ama çok rahatsız edici Böyle bir şeyi görüp hala o adamın suratına bakmaya çalışmak kötü.Resmiyetinizi koruyun aynı şekilde sanki hiç görmemiş gibi davranın.Temkinli olun.

yani kızlar adam sapık olmasa..:53: neden çeksin o fotoları... diyelimki masa üstünede kasitli koymadı nediye duşta ayılarlarla çıplakk fotoğraflar çekip bilgisayara ekliyor..allah aşkına kim duştayken ayıcıklarla fotoraf çektirip bigisayara ekler:52:

konu sahibi konuyu açtı gitti..
halbuki öğleden sonraları çok rahatmış..
patronlar gidiyormuş..çiftlik çiftliiik:52:

ne insanlar var ya ama bilerek yapılmış bi durum adam çıplaklığından zevk alıyoki başkasının grmeside onu ilgilendirmiyo zaten bilinçli olarak koyulmuştur ama hemende ayrıl işinden diyemem saat4 te çıkıyomuşun işten byle işin bulmuşken kaybetmek bilemiyorum ama durumda çok rahatsız olduysan çık derim:44:

canım bence yanlış düşünmesi gereken patronun.sen değilsin..adam özel klasör yapmış masa üstüne..bilgisayar adamın özel bilgisayarı..kaldıki sana yolladığı dosya o klasörün içine gelmemiş..sananeki insanların özel hayatından.senin adamın klasörünü açmaya hakkın yokkı zaten..ve anlattığın kadarıyla resimler çırılçıplak değilmiş..her insanın özeli var ..belki adamın görüştüğü biri var ona yollamak için klasör yapmış..belki masaüstünden silmeyi unutmuş..adam şu zamana kadar sana yan gözle baktımı onu düşün..seni sıkıştırdımı biryerde..şahsi telefonundan aradımı onları düşün.. eğer böle şeyler yapmışsa tamam o zaman kork derim..ama sen kalk iş için adamın masasına otur özel klasörünü aç resimlere bak sonrada aaa ben korktum bu adamdan de.günah al..yaaa allah aşkına nedir bu insanlara güvensizlik..güvenmiyorsan kıl olduysan çıkarsın işten bu kadar basit..önyargılı olup insnaların günahını almak ne kadar basitleşmiş yaaa çok ilginç..

Son düzenleme:
pazar günü ofiste bu konuyu açmış işimiz bitti çıkıyoruz demiş, hadi kendi işi olsa gidip halletmiş olsa amenna ama herkes ordaymış :))
muhtemelen fake bir vatandaş..
zaten hiçte cevap vermemiş :)
bana bu tür konularda bunu açanlar erkekler gibi geliyor, bir dünya kadının üye olduğu bu forumda acaba bununla ilgili ne düşünürler diye meraklanıp yazıyor olabilirler :)

Fake olduğumu düşünene arkadaşlara bir şey diyemiyorum.
Yani pazar günü çalışmanın nesi garip? Ben iznimi hafta içi kullanıyorum. Bu olayda zaten üstüne durmadım o da zaten silmiş. kapattım gitti yani.

aman aman tatlım dikkat:20::20::20: et şüphelendirici bişey olursa hemen çık manyak mı ne bu adam çıplak fotoları klasöre kaydetmekte ne bence bilerek yapmıştır

madem ihtiyacın var calıs ama calısırken iş bak ve anlasma yaptıgın gün hemen işi bırak manyakmıdır nedir ayıcıklarla fotmu hiç gülcem yoktu ulan ne manyaklar var dünyada ya

Neden Doğuş yada Hilal Cebeci saksıyla fotoğraf çekip hemde nette dağıtırken sapık olmuyor da patronumu oluyor. Adamın özel dosyası. Arkadaş sonuçta adamın bilgisayarını karıştırmakla hata yapmış. Üstüne dosyayı silmiş zaten demiş. demek ki sonradan yine adamın bilgisayarını kurcalamış. İnsanların özeline saygısı hiç yok. Adamın iş yeri, bilgisayarda onun sonuçta. Kime ne bilgisayarına ne koyup koymadığından.

Merhaba arkadaşlar,
Uzun süredir takip ediyorum sizleri. Ancak vaktim olabildi yazmak için. Aslında şu vakte kadar üyeliğe gerek duymamıştım. Geçen hafta aldım ama girip yazmak şimdi nasip oldu. Neyse konuya gireyim...

Ben bir firmada sekreter olarak işe başladım. 3 ay kadar oluyor. Ancak 2 hafta önce öyle bir şey oldu ki, sinirlerim çok kötü bozuldu. Çalıştığım yer 2 dairenin birleşimi bir ofis. Patronlarım 2 ortak ben ve bir arkadaşım daha birlikte çalışıyoruz. Yani ofiste 4 kişiyiz. Patronlar ya öğleye kadar ya da öğleden sonra ofiste olmuyorlar. Bizimde çok işimiz kalmıyor ve akşam 4 gibi çıkıyoruz iş yerinden. İşte 2 hafta önce çalışma arkadaşım sağlık nedeni ile bir ay izin almıştı. Bende patronlarla tek kaldım. O gün öğleden sonra gideceklerdi. Büyük olan patronum sen öğleden sonra benim bilgisayara geç. Ben dışarıdayken seni arayacağım ve bilgisayarımdan bir kaç dosyayı bir numaraya faxlamanı isteyeceğim dedi bende tamam dedim. Sonra aradı ve dosyayı faxlayacağım numarayı verdi kapattı. Bende bilgisayara geçtim istediği dosyayı arıyorum. Bir de ne göreyim!! Adam çıplak fotoğraflarını çekmiş çekmiş bilgisayara klasör yapmış. İçinde fotoğraf olduğunu anlayamadım bir an ve şoka uğradım. Elim ayağım titredi! Dosyayı gönderdim ve hemen kapattım bilgisayarı. Ama nasıl sinirden titriyorum. Özel hayatı falan anlamam mümkün değil burası bir iş yeri ve hepimiz bilgisayarları istediğimiz gibi kullanıyoruz. Nasıl bir düşünce anlam veremedim. Ve çok kıllandım açıkçası. Diğer patronunda eşinin annesi ameliyat olacak ve birkaç gün olmayacaklar. Ben bu adamla nasıl yalnız kalacağım? Ya sapık falansa ? Diğer patronumu çok severim çok cana yakındır ama bu adam soğuk bir acayip tipi var. Resmen adam kendini duşta orada burada ayıcıklarla falan çıplak çekmiş ve gelmiş koymuş bilgisayara. Ne düşünmeliyim bilmiyorum.Sanki biri görsün diye kastlı yapılmış gibi masa üstündeydi klasör.Geçen günde terasta tuhaf bir telefon konuşmasına şahit olmuştum. Böyle sapkın düşünceli insansa ben birkaç gün nasıl yanlız kalırım? Bu işe de çok ihtiyacım var. Siz olsaydınız ne yapardınız?

Düşünsenize gün içinde bile bilgisayarda neler yapıyordur. ve masalarımız karşılıklı onunla. Ya saçma sapan fantaziler kuruyorsa? of of ne biçim iş bu arkadaş! İnsan iş bilgisayarına nasıl koyar o fotoğrafları? İğreniyorum aklıma geldikçe...

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum kızlar. Şuan ofiste yanlız olduğum için yazabildim evde net yok ve yarına kadar takip edemeyeceğim. Cevaplarınız benim için çok önemli şuanda...

Not: Bir de ben bu olayı diğer patronumla ve iş arkadaşımla paylaşmalı mıyım?

Siz siz olun hergün birlikte calistiginiz is arkadaslariniza özel hayatinizdan veya herkesin
bilmesine gerek olmayan mevzulardan bahsetmeyin.
Is hayati kaygan bir zemindir, bugün yaninizda olan yarin karsinizda olabilir!

Anlattiklarina bakilirsa patronunuzdan zarar gelmez gibi duruyor. Ayiciklar falan :27:
Sonucta size karsi bir yanlisi olmamis, dikkatli ve mesafeli olursaniz birsey olmaz.

Ama patronunuz yine de sizi korkutuyorsa, cep telefonunuz daima yaninizda olsun, bir arkadasiniza
" ben bir kac gündür kendimi yorgun hissediyorum, seni caldirir kapatirsam hemen is yerine gel olur mu ? Birlikte
doktora gideriz falan deyin. Olayi aciklamaniza gerek yok, konu sagliginiz oldugu icin ciddiye alir muhakkak, diger
arkadasiniz gelinceye kadar kendinizi daha güvende hissedersiniz.

Fake olduğumu düşünene arkadaşlara bir şey diyemiyorum.
Yani pazar günü çalışmanın nesi garip? Ben iznimi hafta içi kullanıyorum. Bu olayda zaten üstüne durmadım o da zaten silmiş. kapattım gitti yani.

Kapattıp gittiğiniz konuyu, iki hafta geçmesine rağmen buraya yazıp neden fikir istiyorsunuz o zaman.

Dosya aramaya luzum yokken arayıp durmuşsunuz,hadi gördünüz dosyayı açtınız o kadar ayrıntılı bakmanıza gerek yoktu kapatsaydınız.Bu da yetmedi herkese söylemeyi düşündünüz. Olmadı sonra yine merak edip yine bakmışsınız, sildiğini görmüşsünüz.

Siz mi korunmanız lazım o adamdan, adam mı özel yaşamını sizden koruması lazım, kafam karıştı ?

Tuhaf.. Siz ya da konunuz çok tuhaf.

bir de pazar günü ofiste ne işin var?mesai için gitmedin, bu konuyu açmak için mi gittin ofise?
ya o korktuğun patron gelseydi?
sana pazar pazar ne işin var burada demezmiydi?

aaaaah ah büyük ihtimal devlet memurusun.Pazar günü ofiste ne işin var demenden belli.

Bu arada konu sahibi keşke o ayıcıklı fotoyu yükleseydin ya buraya ,çok merak ettim:37:

Çok saçma sizden fakslamanızı istedi siz de resimleri basıp faksladınız mı
Hem resimleri gördüm dosyaları gönderdim diyorsunuz çelişkilisiniz
Umarım renkli çıktı almışsınızdır...

Diğer iş arkadasınızla bu durumu paylaşabilirsiniz hem belki sizi o adamla yalnız bırakmaz birlikte kalırsınız olamaz mı ? sende biraz olsun rahat edersin..Çekindiği fotoğraflar bana pek normal gelmedi bi erkeğin çekinebileceği tarzda fotoğraf değil bunlar...Açıkçası erkeklere ilgi duyuyor bile olabilir patronunuz yanii :1:

Way sapık way! Bu bence bile bile o gün arkasına oturtmuş:) bence hiç belli etme gördüğünü.. Ve çok mesafeli ol! Hatta bak arkadası...çok hitiyacin yoksa hemen ısı Burak! Çok ciddiyim..başka is bulursun!
Bunu sakın yutma! Birde ayiciklarla ya tövbe tövbe.. Galiba bu çok Çin filimi izliyor...

Back
X