Patronun eşini nasıl pişman edebilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçen vermiycektim olmaz dedi eşim isimden olurum bana yuklenirler dedi ayaklarım istemeye istemeye gittim selam verdim oturalım Pervin dedi nazikce teşekkür ederim oturmak istemiyorum dedim çocuğumun yanına gidicem üstünü ıslattı dedim o gün çok iyi davrandı sonra insanların bu tavrının sinirimi bozduğunu dedim umursama takma yalniz olmak bunalttı iki arkadaşım var onlarda zor donemden geçiyor niye bana değer verilmiyor niye ben sayilmiyorum diyorum sahte samimiyet ortamı birbiriyle kavga ettikleri arkalarindan konuştukları insanlarla oturuyorlar anlamıyorum
Menfaat vardr aralarında oyuzden gorusuyorlardır.sız hıc esınıze bakmayın sze bu usluple davranan birine en guzel cevap onu yok saymaktır bunu unutmayın.

Menfaat vardr aralarında oyuzden gorusuyorlardır.sız hıc esınıze bakmayın sze bu usluple davranan birine en guzel cevap onu yok saymaktır bunu unutmayın.
Bende selam vermiycem çocuğunun doğumgünune çağırdı gitmiycem eşimde çok kızdı selam Allahin selamı diye ama bana da kızdı cevap verdiğim için bu kadıni ters cevap verdiğim icin

Eşimin patronunun karısı vermezsen sorun olur diyor bana işte kaldım arada derede
Sorun eşiniz. Eşinizin patronu diye karısı da sizin patronunuz olmuyor. Yüzsüz yüzsüz her seferinde inatla selam verirseniz size saygı duymazlar. Biraz özgüvenli olun. Görmezden gelin.

Beni istemeyen kişilerle muhatap olmam çocuğuma da masalarından yemek yedirmem tavır, duruş çok önemli kendinizi ezik gösterip küçük düşürmeyin bence. illa selam vermeniz gerekiyorsa iyi günler deyip geçin bı de olayı statü olarak algılamayın bence belki frekanslariniz tutmuyor belki muhabbetinizden hoşlanmiyolardir.

Herşeyi bu kadar takarsanız erken yaşlanırsınız yalnız yada hasta olursunuz.Evet selam almamaları ayıp birşey sonuçta Allahın selamı ama daha öncesini bilmiyoruz.Biraz triplisiniz ve o tarz konuşmalar yapıyorsanız hoşlanmamış olabilirler.Eşiniz patronuna iyi davransın siz karısına yalakalık yapmak zorunda degilsiniz.Gördüğünüzde hafifçe gülümseyin başınızı sallayın geçin.Ister konuşsun ister konusmasın bu kadar ilgilenmeyin kendinize odaklanın.

Patron dediğinizde asker eşinizin üstü herhalde öyle anladım, çocuğunun doğum gününe gitmeyince ceza alma durumu da varmış. Eşlerin arasındaki ilişkiye mi bağlı bu adamların görevleri, uzak olduğum bir ortam ama çok saçma geldi. Eşiniz size anlamsız bir şekilde zorluyor ve siz karşılık alamadıkça daha çok hırslaniyorsunuz. Birebir karşı karşıya gelirseniz selam verirsiniz sadece, başka türlü yanına gitmenize gerek yok, çok istiyorsa eşiniz gitsin.

Ayy yeter bu ne. Çocuk değilsiniz kocaman kadinsiniz kimse sizi sevmek arkadaş grubuna almak zorunda değil ya. Kadın ne güzel ne yapmanız gerektiğini söylemis kimseyi bu kadar umursama diye. Sizden hoşlanmıyor olabilirler gayet normal kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Siz de denk gelince sadece baş selamı verin gülümseyin geçin. Nasıl pişman ederim diyorsunuz bir de ya niye pişman olsun kadının umrunda değilsiniz ya anlayın şunu. Her yaptığıniz şeyle daha da cok batirirsiniz kendinizi dalga konusu olursunuz yapmayın bence. Uzak durun geçin. Beni sevmeyeni ben de sevmem demek bu kadar zor değil ya. Aaaaa
Ayy yeter bu ne. Çocuk değilsiniz kocaman kadinsiniz kimse sizi sevmek arkadaş grubuna almak zorunda değil ya. Kadın ne güzel ne yapmanız gerektiğini söylemis kimseyi bu kadar umursama diye. Sizden hoşlanmıyor olabilirler gayet normal kimse kimseyi sevmek zorunda değil. Siz de denk gelince sadece baş selamı verin gülümseyin geçin. Nasıl pişman ederim diyorsunuz bir de ya niye pişman olsun kadının umrunda değilsiniz ya anlayın şunu. Her yaptığıniz şeyle daha da cok batirirsiniz kendinizi dalga konusu olursunuz yapmayın bence. Uzak durun geçin. Beni sevmeyeni ben de sevmem demek

Off sizi neden davet etmediklerini şu yazınızdan ben bile anladım. Hele son cümleniz komedi neden pişman olsun? Kadını nasıl peşimden koşturabilirim yazmışsınız bide kafalar pırıl pırıl. Sizi sevmiyolar demek ki bu kadar basit. Sevmedikleri için aralarında istemiyorlar
Sadece davet değil birkere çağırdı tamam dedim son dakika ekti başka bir kadınla oturdu numaramı kaydetmemis bir bahaneyle aldı yaptığı saygisizliga sinir oldum selam verene insan selam verir Allah'ın selamı sonuçta birde çocuğum orda tuttururken beni geçtim çocuğu goruyolar bitane verebilirler çocukya yaptıklarını gördü canı istedi evede gitmek istedi çocuğuma yaptıkları çok çok canımı sıktı

Patron dediğinizde asker eşinizin üstü herhalde öyle anladım, çocuğunun doğum gününe gitmeyince ceza alma durumu da varmış. Eşlerin arasındaki ilişkiye mi bağlı bu adamların görevleri, uzak olduğum bir ortam ama çok saçma geldi. Eşiniz size anlamsız bir şekilde zorluyor ve siz karşılık alamadıkça daha çok hırslaniyorsunuz. Birebir karşı karşıya gelirseniz selam verirsiniz sadece, başka türlü yanına gitmenize gerek yok, çok istiyorsa eşiniz gitsin.
Polis

Sadece davet değil birkere çağırdı tamam dedim son dakika ekti başka bir kadınla oturdu numaramı kaydetmemis bir bahaneyle aldı yaptığı saygisizliga sinir oldum selam verene insan selam verir Allah'ın selamı sonuçta birde çocuğum orda tuttururken beni geçtim çocuğu goruyolar bitane verebilirler çocukya yaptıklarını gördü canı istedi evede gitmek istedi çocuğuma yaptıkları çok çok canımı sıktı
Ay yok siz çok takıntılısınız, çocuğunuza bir şey yapılmamış, abartıyorsunuz tamamen.

Yani üst rütbeli başka polis , çocuğunun doğumgününe gitmediğiniz için ya da eşiyle iyi geçinmediğiniz için sizin kocayı işinden mi edecek? Hiç güleceğim yoktu. İkisi de devlet memuru yahu. O kadar kolay mı işinden etmek?

Yorumlarda belirttiyseniz gözümden kaçmış olabilir, şimdiden kusura bakmayın da hem aynı yerde çalışıp hemmde aynı yerde mi kalıyorsunuz? Gerçekten anlamadığım için soruyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X