Patronun gıcıklığı ?

Kullanılıyorsun. "Başta böyle anlaşmadığımız için dil kursuna yazıldım, kusura bakmayın. Şartları böyle konuştuk, sürekli gelmem mümkün değil" diye en başta söyleseydiniz keşke.
ya arkadasla dönüşümlü çalışacağız ya da iş olduğu zaman gelirsin dedi ama ben ilk basta gelirim dediğim gibi şimdi devamlı neredeyse haftada 4 cumartesi varsa 3 cumartesi çağırıyor

Canım işverenler böyledir en ufak açık verdin mi faydalanmak ister keşke her çağırdığında gitmeseydin Uzak bi yerde misafirlikteyim vs. gibi söyleyebileceğin birsurü mazeret var.Artik o kadar alıştırmışsın ki sanki c.tesileri de çalışıyormuşsun gibi bunu da c.tesi yaparsın diyebiliyor sana.Açıkça konuş ismi neyse x bey ben kursa yazılmayı düşünüyorum (ingilizce vs.) c.tesileri artık gelemeyeceğim elbette acil durumlarda yine fedakarlık yapar gelirim ama eskisi kadar gelmem mümkün olmaz gibi mazeretler bulun.Spora yazıldım da diyebilirsiniz
bir de cumartesi de bizim işyerimziin açılması gerekiyor kesin olarak .. onu da bahane ediyor başka gelecek kımse olmayınca sankı mecburmusum gıbı hıssedıyorum kendımı her hafta sonu iş üstüme kalıyor hatta hafta içi bazı işler için bunu bugun yapmasan da olur cumartesi yaparsın dıyor çok kolay şekilde

yanımdaki arkadas her hafta sonu bi bahane buluyor
O arkadasla iletisime gec. Hafta basindan de ki bu haftasonu kampa gidiyoruz. Patron cagirirsa haberin olsun.
Obur hafta sen gidersin.
Diger hafta da bir bahane bulursun. Boyle boyle duzene koymaya calisirsin. Diger arkadas da cok akilliymis bravo gercekten.

O arkadasla iletisime gec. Hafta basindan de ki bu haftasonu kampa gidiyoruz. Patron cagirirsa haberin olsun.
Obur hafta sen gidersin.
Diger hafta da bir bahane bulursun. Boyle boyle duzene koymaya calisirsin. Diger arkadas da cok akilliymis bravo gercekten.
Her hafta donu iş Üstüme kalıyor o kadar bıktım ki artık anlatamam yani

Benimki de öyle kaç hafta idare ettim onu en donunda bir hafta benim işim vardı gelmedim gün boyu surat yaptı bana
İdare etmeyin zaten siz dönüşümlü yapmıyor muydunuz? Hep siz mi geldiniz Cumartesi'leri. Patrona da söyleyin cumartesi pazar gelemem pazartesi yaparım işleri diyin

Bana da yöneticim şu şu işleri yap derdi ben de k iler benim görev alanında değil ama yapan arkadaşa ileteyim dedim bir daha da bana bulaşmadı

İdare etmeyin zaten siz dönüşümlü yapmıyor muydunuz? Hep siz mi geldiniz Cumartesi'leri. Patrona da söyleyin cumartesi pazar gelemem pazartesi yaparım işleri diyin
Hep ben gelmedim onun geldiği zamanlarda oldu onu çok idare ettiğimde oldu. Patrona söyledim fakat ben cumartesiden hazır olsun istiyorum diyor

Back
X