- 29 Ekim 2017
- 1.409
- 380
- 123
İyi akşamlar kızlar.Ben bir firmada sekreterlik yapıyorum üc senedir bu işi yapıyorum.İki patron var ikisi de kardeş büyük olan asıl patron küçüğü etkisiz eleman.Buyuk patronun kızı evlenecek düğün davetiyeleri bastirdi küçük kardeşine davetiye listelerini oluştur dedi bir kısmını yaptı sonra onların diğer kısımlarını akşam senin işin var mı dedi ben de yok dedim bir buçuk saat onla uğraştım o numaraları söyledi davete katılacak olanların numaralarını.Bana ne onun kızı evleniyorsa şahsi işleri benim başıma kaldı kendi isim olsa gam yemem.Sana vermişse sen yap işle alakası olan bir iş değil gitsin evde mi ofiste mi nerde oluştursa olsun davetiye haksız mıyım.İlk defa burda böyle bir şey gördüm bazen yaptığı işten sogutuyorlar adamı.Bir de küçüğü soruyor bana alıştın .i ise bir sorunun olursa şöyle laf olsun torba dolsun icabi.Kucuk yerler hep sıkıntı patron la daha yakın olunca sıkıntı büyük yerde sekreter alt katta patronlar üst katta angarya işler olmuyor ama bir türlü olmadı öyle bir yere girmek.