patronun tepkisi

sevimli_cirkin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2010
823
20
98
ben normalde telefonla çok fazla görüşüyorum.ablam annem arkadaşlarım vs vs vs....çok uzun konuşmalar,günlük telefon muhabbetleri,dedikodular...bu ara ne zaman telefon elimde olsa patronum arıyo ve telefon meşgul.1 2 defa uyardı.bende eskisi gibi kullanmamaya başladım.önemli olmadığı sürece telefon meşgulde kalmadı ama bu 1 2 hafta içinde ne zaman elime telefonu alıp alo desem hemen patron üstüne aradı ve en son konuşmasını az önce yaptı.1 daha telefon meşgul çalarsa seninle çalışamayız.açık ve net söyleyim dedi....işten çıkarmak için bahane mi arıyo dersiniz :(((((

Bence Patronunun Ne Zaman Arayacagını bilmen lazım ona göre konuşma saatlerini ayarlaman lazım belkide farkında olmadan hep patronun arayacagı saatlerde konuşuyosun tesadüs sadece 2 3 kez olur ama belliki tesadüf değil bence saatlerini bilmen lazım ona göre konuş patronunda kızmasın eger her aradıgında konuşuyosan haklı patron sonuçta boş yere kızmaz azarlamaz işini iyi yaptıktan sonra değil patron hiç kimse bişi diyemez izin verme bişi demelerine patron o kelimeyi sölediys bence telefon konuşmalarına ara ver biraz kendini toparla benim fikrim ve yorumum bu

İş yerindeyken, mesai saatleri içinde kişisel görüşmelerin yapılmasına ben de karşıyım. Kırk yılda bir acil durumlar söz konusu olur, orası ayrı. Ama siz kendiniz söylüyorsunuz muhabbet amaçlı olduklarını. O yüzden patronunuzun tepkisini yadırgamadım açıkçası.

işlerde hiçbir sorun yok.aksattığım,yapmadığım,salladığım hiçbişey yok.o konuda çok memnun(en azından ben öyle düşünüyorum) sadece telefon...bu işe ihtiyacım var.telefonla konuşmam olur biter....tek düşüncem acaba işten çıkarmak için bahane mi arıyo:(((((

hayır canım bahane aramıyor merak etme üzme canını. bahane arasaydı eğer ilk uyardıktan sonra yine telde konuştuğunu görünce işten çıkararırdı. nasıl olsa 'seni daha önce uyardım' derdi.

dert etme kendine, patronuna söyle 'bundan sonra dikkatli olurum' de. ona göre dikkat et ve olsun bitsin. :16:

bende bi işletme yönetiyorum elemandan oldukca memnunum ama telefonu aynı sızın gibi mesgul olur sorarım neden mesgul dıye işte hülya hanım arkadasım aradı bilmem ne cok kızarım acil durum yada gereklı olmasa aramam zaten ama süreklı mesgul olunca işin aksadıgını dusunuyorsunnn:52:

Bence gayet haklı..bende patron olsam telefonumun mesai saatleri içinde kişisel işlerde kullanılmasına aynı tepkiyi gösterirdim..acil bişey olur o başka..bahane aramıyor ayağını denk al diyor direkt..

Ne iş yapıyorsun canım hem neden onun aradığı telefondan sürekli konuşuyorsun kendi telefonun yokmu eğer senin telefonundan arıyorsa şirketten arasın yada başka hat al sadece sohbet etmek amaçlı ailen için hem o seni aradığında hemen telefonu kapatır diğer telefonu açarsın eğer yanındaysa o olmadığı zaman konuşursun telefonunu sessize alırsın olur biter

aradığı numara benim kendi cep telefonum.işçiler ustalar falan aranıyo.görüşmeler oluyo.bunun için 30 lira ödüyo şirket bana...yeni bi hat al ama benim aradığım numara meşgul olmasın dedi.sabah son kez uyardı ve şimdi bişey olmamış gibi konuşuyo.bende üsteleyip surat yapmıyorum.kiiiiiiiiii hata bende biliyorum.özür diledim bu durumdan dolayı.

adam anlayışlı davranmış bak yine aynı hatayı tekrarlama bide onun yanında sakın telefonla görüşme o gidince görüşürsün ama başka hattan bu kadar kolay sıkma canını biz nelere takıyoruz kafamızı ya biz kadınlar çok pinpirikli herşeyi kafasına takan insanlarız hastayız galiba :)

patronun haklı ki gayet ılımlı davranmış bence.
hakikaten çok istiyorsan ek hat al patron arayınca onu açarsın hemen.
ben de şirket hattından arayıp arayıp ulaşamasam sinir olurdum heralde.

petronun haklı arkadaşm ayrıca yaklaşımıda güzel dikkat et bakalım kim olsa sinirlenir ek bi hat al herkesi mutlu et:51:

aradığı numara benim kendi cep telefonum.işçiler ustalar falan aranıyo.görüşmeler oluyo.bunun için 30 lira ödüyo şirket bana...yeni bi hat al ama benim aradığım numara meşgul olmasın dedi.sabah son kez uyardı ve şimdi bişey olmamış gibi konuşuyo.bende üsteleyip surat yapmıyorum.kiiiiiiiiii hata bende biliyorum.özür diledim bu durumdan dolayı.

Surat yapmak mı?

Bahsettiğin kişi sevgilin değil dimi? Ben yanlış anlamadım yani.

bence en iyisi yakınlarınızla konuşmak için ayrı bir hat alın kendinize. patronun aradığı hatta meşgul olmaz böylece.

pardon ama şirketin size verdiği hattı özel görüşmeleriniz için meşgul ederseniz patron sonuna kadar haklı, az bile söylemiş. kendinize bir hat alın oradan konuşun. adı üstünde "iş" telefonu.

pardon ama şirketin size verdiği hattı özel görüşmeleriniz için meşgul ederseniz patron sonuna kadar haklı, az bile söylemiş. kendinize bir hat alın oradan konuşun. adı üstünde "iş" telefonu.

İyi okusaydınız keşke; kendi telefonunu kullanıyor zaten.

Ama bana göre asıl mesele karşılığında maaş aldığı saatleri kendi özel işleri için( ki bu bir iş bile değil; çene çalmaktan bahsediyoruz) harcaması.

Konu sahibine söylemiyorum, yanlış anlayıp alınmasın ama ben şu beleş hatlardan nefret ediyorum.

iş yerinde, evde, dolmuşta, nerede olursa olsun şu uzuuuuun uzuuun muhabbet amaçlı konuşmaları çok yadırgıyorum. Telefonla konuşmanın da bir adabı vardır. Aynı şehirdeyseniz buluşun da konuşun, değilseniz yolda yürürken sokakta filan konuşun bari. dakikalarca süren konuşmalarla iş yerinde patronunuzu, evde eşinizi, dolmuşta otobüste tepesinde dikildiğiniz ya da önünüzde oturan kişiyi feci derece rahatsız ediyorsunuz. Sizin yüzünüzden emdiğimiz radyasyon da çabası :57:

telefonu sürekli meşgul etmeniz zaten yanlış orası bir işyeri özel görüşmeleriniz varsa cepten konuşmalısınız. ben kurumdayım kurum içi bile telefonu fazla meşgul etmem iş dışında pek konuşmam ama diğer bazı çalışanalr bunu yaptıkalrı için uyarı aldılar. orası işyeri ve tel iş dışında kullanılmaz

birsürü en azından mesai saatleri içerisinde hiç özel görüşme yapma.ya da ayrı bir hat al veyahut şirket hattı iste.çift tel ya da çift hatlı telf.kullan kemale er ;D

Back
X