Patronuna gıcık olanlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.659
Tek ben değilim, değil mi?
Pazartesi sendromuma sebep olan şahıs
Başka bir şeyden değil sırf onu göreceğim diye stres oluyorum.

Bir insan bu kadar sinir bozucu gelebilirdi.
Her şeyle dalga geçer, siniri gelirse azarlar, aşağılar, son dakikada emrivaki yapar.
Bir de olur olmadık espriler yapıp kendini komik sanıyor.
Yüzüne gülüyorum resmen içimden ağlıyorum ya :KK45:

Öyle yazıp sesimi duyurayım dedim :KK70:

Sabır çekiyorum 4-5 ay kaldı diyorum amma acıyor içim acıyor resmen yarın yine sabahın köründe suratını göreceğim :63:

Her şeyle dalga geçer, siniri gelirse azarlar, aşağılar, son dakikada emrivaki yapar.

Sabır çekiyorum 4-5 ay kaldı diyorum amma acıyor içim acıyor resmen yarın yine sabahın köründe suratını göreceğim :63:

ay bizim de birinci sınıfta dersimize giren matematik profesörü yapıyordu aynı şeyi hırıltılı hırıltılı gülüyordu bir de, haliyle o gülüş tarzına sınıfdan bir kahkaha yükseliyordu. Sonra dönüp sizin de jetonlar hep geç düşüyor haa ! diyordu.
esprinin komik olmama ihtimali yok lugatında

ay bizim de birinci sınıfta dersimize giren matematik profesörü yapıyordu aynı şeyi hırıltılı hırıltılı gülüyordu bir de, haliyle o gülüş tarzına sınıfdan bir kahkaha yükseliyordu. Sonra dönüp sizin de jetonlar hep geç düşüyor haa ! diyordu.
esprinin komik olmama ihtimali yok lugatında

ekmek parası işte mecbur gülüyoruz :KK70:

Ben projede çalışıyorum (şirket kampüsünde değilim), patron filan yok valla. Oh, kafalar rahat:KK59:

Zaten şimdi çalıştığım yer Vakıf şirketi, öncesinde de bir Sabancı şirketindeydim; 20 yıldır şirkette çalışıp hiç patronu görmeyen bir sürü insan vardı:KK53:

Ben de geri döneceğim part time işime salı günü.Düsün baya diplomalı kişileri bu kadar eziyorlarsa üniversitelilere neler neler yapıyorlar..:KK12:
:mad:

Ben projede çalışıyorum (şirket kampüsünde değilim), patron filan yok valla. Oh, kafalar rahat:KK59:

Zaten şimdi çalıştığım yer Vakıf şirketi, öncesinde de bir Sabancı şirketindeydim; 20 yıldır şirkette çalışıp hiç patronu görmeyen bir sürü insan vardı:KK53:

görünmez patron yapmışlar :KK70: öyle patrona can kurban be :KK53:

Ben de geri döneceğim part time işime salı günü.Düsün baya diplomalı kişileri bu kadar eziyorlarsa üniversitelilere neler neler yapıyorlar..:KK12:
:mad:

diplomalı dediğin ben mezun olalı 2 sene oluyor zaten canım benim :KK33:

Aklıma bu geldi . :-)
1610882_1014572421890416_9169075918034856917_n.jpg

görünmez patron yapmışlar :KK70: öyle patrona can kurban be :KK53:

diplomalı dediğin ben mezun olalı 2 sene oluyor zaten canımm benim :KK33:

O da doğru gerçi,patronların insanngibi davranması için ne gerekir bilmiyorum ben de,hadi ben biraz daha servis tarzı bir işte çalışıyorum o şef gibi ama ofis ortamında olsam katlanabilirmiydim bilmiyorum.

bu espriler bununkinin yanında çok kaliteli ya :KK70:

O da doğru gerçi,patronların insanngibi davranması için ne gerekir bilmiyorum ben de,hadi ben biraz daha servis tarzı bir işte çalışıyorum o şef gibi ama ofis ortamında olsam katlanabilirmiydim bilmiyorum.

biraz daha empati bekliyorsun daha hoşgörülü insancıl olsun bekliyorsun psikoloji mezunu bir insandan : D ama foss

ben de eski patronumdan nefret ediyordum dayanamayıp bastım istifayı yeni işimde çok huzurluyum oh:nazar:

umarım hep böyle huzurlu olursun :)

Ben suan stajdayim bir kiz cok sinir bozucu. Neyseki üç hafta sonra bitiyor. Zor oluyor sevmedigin insanla calismak. Allah sabir versin

ben ben bennnnnnn:KK43:hem de patron değil %5lik hisseye sahip kendini patron sanan kenarımın ortağı olan o şirret kadından nefret ediyorum utanmasam ayakları kırılsın da gelemesin diye dua edicem o derece :KK42:

ay hafta sonu ben patronumu özlüyorum bile :) şükürler olsun. :)

az maaş verir, uzun bir süre de sigortasız çalıştırdı ama kişisel olarak bana değer verir patronum. babalık yapar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X