Patronunuzdan agresif cevap alsanız? Üzülür müsünüz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.828
51.656
798
İyi geceler hanımlar

İlk defa başıma böyle bir şey geldi
Normalde çok dikkatli ve politiğimdir ama bu sefer acelem beni sıkıntıya soktu

Çalışacağım laboratuvarın başında olan adamın benim belgelerimi imzalaması gerekiyordu
Onlara yolladım, ofisleri yanlışlık yapmış
Sonra düzelttiler yolladılar
Ama ben düzeldiği kısmı görmemişim, aynı kağıt sandım ve tekrar yanlış olduğunu söyleyip geri yolladım

Bu kez adam bana şöyle bir şey söyledi:

"Özür dilerim ama sabrım tükeniyor. Bana *tam olarak* hangi kağıt parçasını imzalamam gerekiyorsa onu yollar mısın? Formu doldurup gönderiyorum ama bana hala yanlış olduğunu söylüyorsun. Hangi formu imzalamam gerekiyorsa bana tam olarak onu gönder" yazmış

Hafif bir agresiflik sezdim ve ilk defa başıma geldiği için hem utandım, üzüldüm hem de biraz alındım

Özür diledim ve formun doğrularını buradaki ofise yaptıracağımı ve göndereceğimi söyledim. Sanki buradaki ofisle aramdaki bir iletişimsizlikmiş gibi gösterdim biraz. Tabii cevap vermedi.

Bilmiyorum sizce gitmekten vaz mı geçsem, başka bir laboratuvar daha vardı oraya mı gitsem
En sonunda bizim dış ilişkiler ofisi hayır dese yollamasa da öbür laboratuvara gitsem diye düşünüyorum
Çünkü bu adam böyle hafif de olsa agresiflik sergileyecekse çekinirim, öbür labdaki adam daha arkadaş canlısıydı
Şimdi oraya gidersem nasıl yüz yüze bakacağız
Yani bir şeyi yanlış yapsam falan yine bana sinirlenirse
Biliyorum hatam aptalca ve adamın gıcık olması bu belge ve bürokrasi olaylarında çok normal ben bile deli oldum ama daha sabırlı olamaz mıydı?
Sizin başınıza geldi mi hiç buna benzer şeyler
Geldiyse unutuldu gitti mi ya da nasıl hallettiniz :KK43:

Son düzenleme:
Abartmıyor musunuz? Adam size küfretmemiş, gayet normal şekilde söylemiş
Herkes sürekli gülücük dağıtamaz dimi? Takıntılı olmayın bu kadar

• Beğen
Reactions: KV_
Abartmıyor musunuz? Adam size küfretmemiş, gayet normal şekilde söylemiş
Herkes sürekli gülücük dağıtamaz dimi? Takıntılı olmayın bu kadar

"Sabrım tükeniyor"
ve "Kağıt parçası"

Kısımlarına bozuldum açıkçası

"Sabrım tükeniyor"
ve "Kağıt parçası"

Kısımlarına bozuldum açıkçası
Siz çok takıyorsunuz, abartıyorsunuz
Gören de küfretmiş sanacak :olamaz:
Millet ne patronlarla uğraşıyorlar
Hiçbir şey yok, her şeyi kendinize böyle dert ederseniz ohooo
Size yazık

• Beğen
Siz çok takıyorsunuz, abartıyorsunuz
Gören de küfretmiş sanacak :olamaz:
Millet ne patronlarla uğraşıyorlar
Hiçbir şey yok, her şeyi kendinize böyle dert ederseniz ohooo
Size yazık

Ne bileyim ilk defa başıma geliyor utandım yaptığım aptalca hatadan da :olamaz:

Ne bileyim ilk defa başıma geliyor utandım yaptığım aptalca hatadan da :olamaz:
İş hayatına yeni mi atıldınız? Daha çoook şey ile karşılaşacaksınız ama sürekli böyle takarsanız en ufak şeyleri, çalışma hayatınız kısa sürede biter zira bir yerde barınamazsınız
İş ortamları pek eğlenceli değiller, gerginlik oluyor illaki. İnsan beşer şaşar. Hatanız olacak, sizi uyaracaklar
Aksi anormal olur
Utanacak yahut takacak bir şey göremedim ben. Adam muhtemelen 5 dk sonra unutmuştur bile
Siz buraya konu açacak kadar dert edinmişsiniz

İş hayatına yeni mi atıldınız? Daha çoook şey ile karşılaşacaksınız ama sürekli böyle takarsanız en ufak şeyleri, çalışma hayatınız kısa sürede biter zira bir yerde barınamazsınız
İş ortamları pek eğlenceli değiller, gerginlik oluyor illaki. İnsan beşer şaşar. Hatanız olacak, sizi uyaracaklar
Aksi anormal olur
Utanacak yahut takacak bir şey göremedim ben. Adam muhtemelen 5 dk sonra unutmuştur bile
Siz buraya konu açacak kadar dert edinmişsiniz

Daha önce staj yaptığım falan oldu ama ilk defa bu kadar belgeli falan ciddi bir laboratuvar ortamına atılıyorum
O yüzden emin olamadım neler oluyor
Hep annem babam derdi iş yerinde geriliyorum diye demek bundanmış :D

Daha önce staj yaptığım falan oldu ama ilk defa bu kadar belgeli falan ciddi bir laboratuvar ortamına atılıyorum
O yüzden emin olamadım neler oluyor
Hep annem babam derdi iş yerinde geriliyorum diye demek bundanmış :KK70:
Ohoo daha nelerle karşılaşacaksın. Karşına çıkan en ufak pürüzde kaçamazsın. Savaşmayı öğren
Takılma her şeye, tecrübe kazandıkça alışırsın zaten
Kafanda herkesin gülücükler dağıttığı, senin asla hata yapmadığın bir iş yeri falan varsa hayal kurmayı bırak, realist ol biraz daha :)

Ohoo daha nelerle karşılaşacaksın. Karşına çıkan en ufak pürüzde kaçamazsın. Savaşmayı öğren
Takılma her şeye, tecrübe kazandıkça alışırsın zaten
Kafanda herkesin gülücükler dağıttığı, senin asla hata yapmadığın bir iş yeri falan varsa hayal kurmayı bırak, realist ol biraz daha :)

Ailemle konuşmaya vaktim olmadı daha ondan buraya gelip sorayım dedim çoğunuz yıllardır çalışıyorsunuz zaten :)
Vardı öyle bir hayalim ama şimdiden yıktığınız iyi oldu yani, alışırım :D

Ailemle konuşmaya vaktim olmadı daha ondan buraya gelip sorayım dedim çoğunuz yıllardır çalışıyorsunuz zaten :)
Vardı öyle bir hayalim ama şimdiden yıktığınız iyi oldu yani, alışırım :KK70:
Ne kadar realist olursan o kadar az hayal kırıklığı yaşarsın :)
Alışırsın merak etme, yeter ki ufak tefek şeyleri kendine dert edinme. Kimse takılmıyor böyle şeylere, emin ol adam 5 dakika sonra hatırlamıyordur bile.

Ya adam birde "lütfen"le bitirmiş sözlerini
E daha neye alındın yane
Duyduklarımı duysan demek ki sıkıcan kafana :)
Yarın hatırlamaz bile bunu o

Ne kadar realist olursan o kadar az hayal kırıklığı yaşarsın :)
Alışırsın merak etme, yeter ki ufak tefek şeyleri kendine dert edinme. Kimse takılmıyor böyle şeylere, emin ol adam 5 dakika sonra hatırlamıyordur bile.

İçim rahatladı teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :)

Ohooo
Bu kadar kırılgan olma
İş hayatı serttir kendini hazırla
Ya adam birde "lütfen"le bitirmiş sözlerini
E daha neye alındın yane
Duyduklarımı duysan demek ki sıkıcan kafana :)
Yarın hatırlamaz bile bunu o

Neler duydunuz ki? :27:
Mesela benim şu an danışmanlığımı yapan adamın da doktoradaki danışmanı böyle sertmiş, hırlar gürlermiş ama şimdi çok teşekkür eder hocam o kendi hocasına, belki de işin doğasında var yani bu, böyle ufak gerginlikler olabiliyor

Takma kafaya bu kadar adam cokta kotu bısey dememıs hem unutulur gider sanırım yenı oldugun ıcın bu kadar takıldın yarın kendisi hatırlamaz bıle insanlık hali hata yapılır

Evet üzülürdüm ama kendime de ders çıkarırdım. Adam öyle hadsizlik falan da yapmamış hani. Onun tarafından bakıyorum, işini düzgün yapamadığı için onun vaktini harcayan bir çalışan var karşısında. Sinirlenip tepki göstermesi normal. Biraz daha dikkatli olursanız sorun kalmaz.

• Beğen
Doktoradaki danismanim cat cat duvara vurarak "senin kafa tin tin" dediydi bana :KK70: cok da sey yapmayin yani, anliyo musunuz :KK70:
benim de bi patronum alenen bana gerizekalı mısın demişti ben hönk diye kalmıştım :)) çok ağladım tabi.. Kendime gelince haddini bildirip hemen istifamı vermiştim :) kadın patronlar daha bi zor oluyor hele bi de kıskançsa vay ki ne vayy..

• Beğen
Kac yasindasiniz, ilk is deneyiminiz mi? Ben lisans 2.siniftaydim calismaya basladim, o kadar zor ve sinirli bir amirim vardi ki her aksam eve aglayarak donerdim ama beni cok spesifik bir alanda cok iyi egitti hakkini yiyemem o yuzden dayandim. Sonra master danismanim da sagolsun herkese kizar ogrencilerinden cikarirdi. Ikisi sagolsun ben oyle bir kilif olusturdum ki ne kadar azarlarsa azarlasinlar is ile ilgili olmayan kisimlari duymuyorum bile 7 senenin sonunda :))) Rahat olun yani, gittikten sonra huyunu ogrenip uyum saglarsiniz. Baska bir hocaya gecmeyi ilk zorlukta pes etmek olarak gorurum ve hic tavsiye etmem daha neler goreceksiniz :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X