• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patronunuzdan agresif cevap alsanız? Üzülür müsünüz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Takma kafaya bu kadar adam cokta kotu bısey dememıs hem unutulur gider sanırım yenı oldugun ıcın bu kadar takıldın yarın kendisi hatırlamaz bıle insanlık hali hata yapılır

Aynen acemiyim daha bu işlerde :)

Evet üzülürdüm ama kendime de ders çıkarırdım. Adam öyle hadsizlik falan da yapmamış hani. Onun tarafından bakıyorum, işini düzgün yapamadığı için onun vaktini harcayan bir çalışan var karşısında. Sinirlenip tepki göstermesi normal. Biraz daha dikkatli olursanız sorun kalmaz.

Evet adamın sinir olmasına hak verdim ben de ama tepkisine bozuldum, daha sakin kalsa daha iyiydi ama...

Her gün azar yedigim icin takmiyorum :KK70:

Ya kıyamam :D

benim de bi patronum alenen bana gerizekalı mısın demişti ben hönk diye kalmıştım :)) çok ağladım tabi.. Kendime gelince haddini bildirip hemen istifamı vermiştim :) kadın patronlar daha bi zor oluyor hele bi de kıskançsa vay ki ne vayy..

Ama onunki hadsizlik olmuş artık, hakaret etmiş
Benimki erkek :27:

Kac yasindasiniz, ilk is deneyiminiz mi? Ben lisans 2.siniftaydim calismaya basladim, o kadar zor ve sinirli bir amirim vardi ki her aksam eve aglayarak donerdim ama beni cok spesifik bir alanda cok iyi egitti hakkini yiyemem o yuzden dayandim. Sonra master danismanim da sagolsun herkese kizar ogrencilerinden cikarirdi. Ikisi sagolsun ben oyle bir kilif olusturdum ki ne kadar azarlarsa azarlasinlar is ile ilgili olmayan kisimlari duymuyorum bile 7 senenin sonunda :))) Rahat olun yani, gittikten sonra huyunu ogrenip uyum saglarsiniz. Baska bir hocaya gecmeyi ilk zorlukta pes etmek olarak gorurum ve hic tavsiye etmem daha neler goreceksiniz :)

Böyle şeyler duyunca seviniyorum
Yani siz de azar yediniz diye değil de :D
Demek ki arada böyle ufak tatsızlıklar olsa bile bu insanlardan bir şeyler öğrenebiliyoruz, demek ki unutulup gidebiliyor ve hala faydalı olabilir bana bu insan diye umutlanıyorum, içim rahatlıyor
Benim danışman hocam da kendi danışman hocasının onu çok haşladığından bahsederdi ama şimdi hep sevgi ve saygıyla bahseder :27:

Neler duydunuz ki? :KK53:
Mesela benim şu an danışmanlığımı yapan adamın da doktoradaki danışmanı böyle sertmiş, hırlar gürlermiş ama şimdi çok teşekkür eder hocam o kendi hocasına, belki de işin doğasında var yani bu, böyle ufak gerginlikler olabiliyor
Aslında duyduklarımın üzerinden uzun zaman geçti
Ben şuan duyuran tarafım :eek:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X