• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paul Mckenna " Sizi zayıflatabilirim " isimli Kitabı ve Yöntemi

ReinedelAmour

Euphoria
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2007
1.178
96
163
$phpThumb_generated_thumbnail.webp

Kızlar beslenme alışkanlıklarında bence yeni bir çağ başladı. Herkes bir süre sonra elindeki diyetleri çöpe atacak ve Paul Mckenna nın kitabını alacak. Ben okumaya başladım bile. Kısa sürede kitap bitiyor. Kısa ve öz yazmış Paul. Yanında bir de CD si var.

Paul un zayıflamak için 4 adet altın kuralı var.

1- Acıktığın zaman YE!

2- NE istiyorsan ONU ye! Yemen gerektiğini düşündüğün şeyi değil.

3- Yerken BİLİNÇLİ ol! Çiğnediğin her lokmayı düşün ve ondan zevk al. Lokma çiğneme süreni normalin DÖRT katma çıkar. Özellikle ilk iki hafta iyice yavaşla.

4- Doyduğun anda DUR! Dur ve bekle. Beş dakika sonra acıkırsan doyduğun anda yeniden durmak suretiyle tekrar ne istersen ye!

"Öyle tartıya da çıkıp durmayın" diyor. Atmosferik basınç, vücuttaki su oranı, med cezir olaylan bile tartıyı veya kilomuzu etkileyebilirmiş. Zayıfladığını veya şişmanladığını zaten hissedermişsin... (Patlayan düğmeleri, kapanmayan fermuararı kastediyor olmalı)

Yani işte böyle. Ben başladım, ve kendimi inanılmaz iyi hissediyorum. :21: 2 hafatda 1,5 kilo vermişim bile... yuhuu...

Bir de kitapta bir CD var. CD yi dinlerken gündüz transına giriyorsunuz. Uyanınca müthiş bir hisle uyanıyorsunuz. Bilinç altı telkin CD si.
Cd'yi Haftada bir dinliyorum.

Beni takip edenler bilir, hep birtakım diyetler yaptım. Spor yaptım. Yasakların olması, ve istediğin birşeyi yiyememek insanın piskolojisini bozuyor. Benimki son zamanlarda sapıtmıştı. Depresif geziyordum. Herkes Börek yerken, sen bakıyorsun. Herkes tatlı yerken sen soda içiyorsun. Bir süre sonra kendini bu dünyalı gibi hissetmemeye başlıyorsun. En önemlisi kilo vermen duruyor. Ya da kilo verip yeniden kiloları geri alıyorsun.

Kızlar bu kitabı alın ve okuyun, bence hiçççç pişman olmayacaksınız. Paul Mckenna çok tatlı bir adam. Ayrıca ona karşı büyük bir Sempatim var. Youtube'da Videolarını izleyebilirsiniz. Çok zeki ve bu işe gönül koymuş bir hipnozcu ve kişisel gelişim uzmanı..

Son düzenleme:
aslnda mantıklıymış kendmzi sürekli kasyrm tartya bugn çktğmzda swnyrz ardn bi kaç gün önmli gün geçio aldğmz kilolrı görnce morel sıfır oluo snrden yiyrm bu kez tekrar dyt fln derkn kndmi çk yprttm bundn snra istdğmi yawş yawaş aralklrla ycem takntı ypmadn

aslnda mantıklıymış kendmzi sürekli kasyrm tartya bugn çktğmzda swnyrz ardn bi kaç gün önmli gün geçio aldğmz kilolrı görnce morel sıfır oluo snrden yiyrm bu kez tekrar dyt fln derkn kndmi çk yprttm bundn snra istdğmi yawş yawaş aralklrla ycem takntı ypmadn

Şişman insanlar tabağı çabuk yer. Lokmaları adeta yuta yuta yer diyor. Tadına varmadan deyim yerindeyse tıkınır. Doyduğunu anlamayan kişi sonradan aşırı doygunluk hissi ile suçluluk duygusuna kapılır.

Kendimize yavaş ve tadına vara vara yemeği öğretmemiz gerekiyor. Bence tüm püf nokta burada...

Şişman insanlar tabağı çabuk yer. Lokmaları adeta yuta yuta yer diyor. Tadına varmadan deyim yerindeyse tıkınır. Doyduğunu anlamayan kişi sonradan aşırı doygunluk hissi ile suçluluk duygusuna kapılır.

Kendimize yavaş ve tadına vara vara yemeği öğretmemiz gerekiyor. Bence tüm püf nokta burada...

kesnlikle tatlm ya bu adm bni anltıo:1::1:bn ymğmi 5 dk da yerm snrada karnmn şişlğndn harekt edemem adm haklı:46::46:

kesnlikle tatlm ya bu adm bni anltıo:1::1:bn ymğmi 5 dk da yerm snrada karnmn şişlğndn harekt edemem adm haklı:46::46:

Bunca zaman diyet yapmış olduğum için kendime kızıyorum... neden daha önce bu adamın kitabını yayınlamamışlar ki ? Kendimi dinleyip yavaş yediğimde müthiş az yediğimi fark ettim. Tabağımın yarısı kalıyor hep.... Ve gerçekten zayıflıyorum... Spor da yapıyorum. İkisi birlikte süper olacak. En güzeli ne biliyormusun ? HERRŞŞEYYDEN yiyebilmen.... YASAKLAR YOK. YASAKLAR insanın piskolojisini bozuyor zaten

Bunca zaman diyet yapmış olduğum için kendime kızıyorum... neden daha önce bu adamın kitabını yayınlamamışlar ki ? Kendimi dinleyip yavaş yediğimde müthiş az yediğimi fark ettim. Tabağımın yarısı kalıyor hep.... Ve gerçekten zayıflıyorum... Spor da yapıyorum. İkisi birlikte süper olacak. En güzeli ne biliyormusun ? HERRŞŞEYYDEN yiyebilmen.... YASAKLAR YOK. YASAKLAR insanın piskolojisini bozuyor zaten

kesnlkle tatlm mesela ben regl dnemmde felaket cips ve tatlı istyrm:50::50: ama kndme engl kyuyrm ağzmda bldğn bahrt tatlı tadı oluo ama bn kndme ezyt edyrm dynamdğmdada bi otrym bi pkt cips bkç çklta yiyrm:1::1: nden çünkü onlr ysak oldğu içn we uzn zmn ymdğm içn vcdm onu istyo ama dedğn gbi cnm istdğnde yawş yawş ysem 1 tane bitterle 5-10cipsle doyup brkcm mantklı aslnda:34::34:

kesnlkle tatlm mesela ben regl dnemmde felaket cips ve tatlı istyrm:50::50: ama kndme engl kyuyrm ağzmda bldğn bahrt tatlı tadı oluo ama bn kndme ezyt edyrm dynamdğmdada bi otrym bi pkt cips bkç çklta yiyrm:1::1: nden çünkü onlr ysak oldğu içn we uzn zmn ymdğm içn vcdm onu istyo ama dedğn gbi cnm istdğnde yawş yawş ysem 1 tane bitterle 5-10cipsle doyup brkcm mantklı aslnda:34::34:

Sen koş bu kitabı al :1: zaten 17-20 lira birşey. CD sini de dinlersin. Birlikte zayıflarız :52:

Sahimi kaç kiloydun daha önce ? yani ne kadar sürede ne kadar verdin ?

bebğm ben 98dm snra kndmi sktm 93 oldm snrda şu lhana diytni yptm 88kiloya düştm işte snra çk zrlndm ymdğm hlde kilo weremym fln senn söğldklrn mntklı gld hrşydn cnm istdğnde ydm ama az az ewde ne pişiysa bnde ondn ydm şmdi 85 olmşm:46::46:

yk tatlm bakamdm düğnlr sünntlr frst bulamdm ama didğn gbi kasmyrm kndmi istdğmdn yiyrm tbi snrlı kndmi o yask bu yask die üzmyrm hemde kilo wrmşm 85 olmşm:46::46:

ciddimisin sen ? tebrik ederim tatlım. Buna çok sevindim. Benim de sana harika bir haberim var. Bu sabah tartıldım. 6 günde tam 900 gram vermişim :16:

Çok mutluyum. Çooookkkkk :9:

merhaba arkadaşlar bende bu kitabı aldım. Çok mantıklı bir şekilde uygulamaya başladım Gerçekten istediğimde bilinçli bir şekilde karınma bakıyorum acıktım mı diye. çok az yediğimi fark ettim. insan aslında az yiyerekte doyabiliyor. çok güzel bir duygu aslında tamamen zihnini kontrol etmek ve kilo vermek aslında kitapta en önemli ayrıntı 2 hafta boyunca tartılmamak. Ben uzun süredir tartılmıyordum Pazar günü tartıya çıktım kiloma baktım pek de sorun etmedim çünkü kendimi çok iyi hissediyordum hafiflemiş hissetmek önemli çünkü belki 1 ay sonra tartıya çıkacağım ama sonucu biliyorum başaracağım :) bende tavsiye ediyorum kitaplığınızda bulunması gereken bir yapıt :D.

arkadaşlar yöntemi uygulayan yok mu :).
ben şimdiye kadar kalori hesabı yapardım ama baktım az da yesem çok da yesem alıcam dediğimde alıyorum vericem dediğimde alıyorum :)
çok enerji harcıyorum ama çok fazla da yemiyorum. o yüzden sınırlamalarımı kaldırdım ve kitapta verilen talimatlara uyucam. yemek yerken yavaş yediğimde çok çabuk doyduğumu hissettim yasak bir şey olmayımca canım hiç bir şey şekmiyor işin garibi. kitap hakkında fazla yazı yok bulamadım. uygulayan çok kişi var ama türkiyede pek yok sanırım :) bir çok diyet listesi var benim yediklerimde onlar gibi bende işe yaramıyor.
ben cuma gününden beri uyguluyorum 2 hafta sonra bakıcam ama olmasa da moralimi bozmayacağım hedifim için bol egzersiz yapıcam :D

merhabalar bende bu kitabı dün aldım her türlü diyeti denemiş ve sonuç olarak hep verdiğim kiloları fazlasyla geri almış biri olarak kafa çok karıştı ama mantıklı da geldi. denemekten ne kaybedebilirim ki diye düşünüyorum akşam acıktım ve mantı yedim kitapda dediği gibi yavaş yavaş eskiden olsa iki tabak yerdim ama bir tabağı bile bitiremedim baskülü de eşime söyledim sakla diye iki hafta uygulayıp basküle çıkacağım bakalım ne olacak devam eden varsa eğer beraber devam edebilriz umarım işe yarar çok yoruldum artık sürekli diyetyapııp bırakmaktan:45::45::45::45::45::45::45:

merhabalar bende bu kitabı dün aldım her türlü diyeti denemiş ve sonuç olarak hep verdiğim kiloları fazlasyla geri almış biri olarak kafa çok karıştı ama mantıklı da geldi. denemekten ne kaybedebilirim ki diye düşünüyorum akşam acıktım ve mantı yedim kitapda dediği gibi yavaş yavaş eskiden olsa iki tabak yerdim ama bir tabağı bile bitiremedim baskülü de eşime söyledim sakla diye iki hafta uygulayıp basküle çıkacağım bakalım ne olacak devam eden varsa eğer beraber devam edebilriz umarım işe yarar çok yoruldum artık sürekli diyetyapııp bırakmaktan:45::45::45::45::45::45::45:

evet canım birlikte deneyelim . ben sık giremedim o yüzden yazamadım. ben ilk bir hafta çok güzel sonuçlar elde ettim birde midemim bir avuç kadar olduğunu unutmuyorum buda küçük midemi çok doldurdum sinyali veriyor. cd. de güzel . asla bırakma kitapta öyle yazıyor. sadece yerken bunu gerçekte açıktığım için mi yoksa canım sıkkıldığı için mi yiyorum demek önemli. aslında az az yemek daha enerjik yapıyor. dediği gibi ben 1 hafta hastalandım patatesden başka hiç bir yiyemedim o anda kilo verdim dedim ama ne fayda hemen aldım. vüdumu ne zaman aç bıraksam metabolizmam yavaşlıyor. çok az yemek yemeye başladım doymayan zihnime aldırış etmiyorum ilk önce su içiyorum dişlerimi fırçalıyorum midemi dinliyorum acıktıysam doymak için birşeyler yiyiyorum :) bana çok katkısı oldu sürekli yapmaya çalışıyorum. inşallah sende faydasını görürüsün.

ayrıca halen devam ediyorum. süreç uzun olacak tartıya taltılmayacağım. :D

bende başladım tatlım ilginç bişekilde az da yesem bu her istediğini yeme fikri bana hala suçluluk hissettiriyor ben baskül bağımlısıyım o yüzden baskül kuralına uyamadım 1 hafta sonra çıktım ve 70.4 le başlamıştım 69.4 çıktım acayip mutlu oldum inanıyorum ki güzel olacak inşallah :8::8::8::8::8:

Back
X