• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paul Mckenna " Sizi zayıflatabilirim " isimli Kitabı ve Yöntemi

bende başladım tatlım ilginç bişekilde az da yesem bu her istediğini yeme fikri bana hala suçluluk hissettiriyor ben baskül bağımlısıyım o yüzden baskül kuralına uyamadım 1 hafta sonra çıktım ve 70.4 le başlamıştım 69.4 çıktım acayip mutlu oldum inanıyorum ki güzel olacak inşallah :8::8::8::8::8:

evet canım suçluluk duyma. duyduğunda kitabı tekrar tekrar oku. göreceksin ne kadar çok yesende kilo almıyorsun. birde spor yapmayı unutma.illa spor yapıcam diye kendini baskı da yapma çık markete gez gel. günde 3 kere dolaşsan b
le hareket katılıyorsun ve enerjik oluyorsun. ben günde 3 kez yürüyüş yapıyorum çok da iyi geliyor. :D yürüyüşlerimde 20-25-35 dk oluyor.

merhaba

bende bu kitabı aldım dün elime geçti :)

kitabın mantığı çok basit 4 kural var onları uyguladınmı zayıflıyomuşsun bende denemeye başladım bakalım nasıl olacak ...

bende başladım tatlım ilginç bişekilde az da yesem bu her istediğini yeme fikri bana hala suçluluk hissettiriyor ben baskül bağımlısıyım o yüzden baskül kuralına uyamadım 1 hafta sonra çıktım ve 70.4 le başlamıştım 69.4 çıktım acayip mutlu oldum inanıyorum ki güzel olacak inşallah :KK8::KK8::KK8::KK8::KK8:
evet canım suçluluk duyma. duyduğunda kitabı tekrar tekrar oku. göreceksin ne kadar çok yesende kilo almıyorsun. birde spor yapmayı unutma.illa spor yapıcam diye kendini baskı da yapma çık markete gez gel. günde 3 kere dolaşsan ble hareket katılıyorsun ve enerjik oluyorsun. ben günde 3 kez yürüyüş yapıyorum çok da iyi geliyor. :D yürüyüşlerimde 20-25-35 dk oluyor.
Ben kitabı dün aldım. Rafta gözüme çarptı, alıyim ne çıkar dedim.. Her şeyi denedik, bir de bunu deneyelim.. ama eve geç varmıştım, daha başını okuyabildim. Farklı bir yaklaşım ve bence doğru.. Yediğimiz her şeyi aman yine kilo alıcam, aman bu kaç kaloridir, yine yedim napıcam, falan diye yiyince; tabi ki kilo alıyoruz.. Ben de umutluyum ama.. hadi bakalım.. Kimse devam etmedi mi acaba? İşe yaradığını söyleyecek kimse yok mu?

Ben kitabı dün aldım. Rafta gözüme çarptı, alıyim ne çıkar dedim.. Her şeyi denedik, bir de bunu deneyelim.. ama eve geç varmıştım, daha başını okuyabildim. Farklı bir yaklaşım ve bence doğru.. Yediğimiz her şeyi aman yine kilo alıcam, aman bu kaç kaloridir, yine yedim napıcam, falan diye yiyince; tabi ki kilo alıyoruz.. Ben de umutluyum ama.. hadi bakalım.. Kimse devam etmedi mi acaba? İşe yaradığını söyleyecek kimse yok mu?

Ramazan dauygulayamadım. Ama yöntem basit herzaman uyg. çalışıyorum.

İşe yarıyor tabi ki .

Ben de kitabın tamamını okuyup uygulamaya koyulucam. İnşallah işe yarar.. Sonuçlarını yazarım :KK54:

Çok güzel bir kitap. Çok da haklı. cd. işe yarıyor onu da dinleyin ;)

Öncelikle midenizin verdiği sinyalleri takip edilmesi gerekirmiş.

Benim çok kilom yok zaten. Bir hafta da 2 kilo vermiştim. Grip oldum vs.. nedenlerle devam edememedim ama alışkanlık yaptığı için halen kontrollü yiyiyorum ;)

bende şimdi isveç diyetini uyguluyorum acaba cd yi dinlesem mi yine yoksa diyetten sonra mı başlıyım

Diyetler belli süre işe yarar. SOnra tekrar dönersin eski kilona.
Ama yeme alışkanlığını değiştirmeyi başarırsan ideal kilonda kalırsın
Sibel can gibi alır verir alır verirsin.Sonrada metabolizman bozulur hiç bir şey yemesen de vücudun depolamaya başlar.

BEn oldum olası diyete karşıyım. Her hangi bir sağlık sorunun yoksa tabi ...

Tek tip beslenme... soğan suyu, maydonoz sapı,... vs. gıdalarla vücut dengeni bozmamalısın.

Sağlık için yürümeli, ihtiyacın olan gıdayı yemelisin.
Kitabı okursan göreceksin.
Günlük aktivenin haricinde yavaş yavaş spor alışkanlığı kazanırsan zaten ideal kilonda olacaksın.

Her bünyenin kas-yağ oranı farklıdır.

Birde herşeyi zamanın da ye... zaten yaşın geçtiğinde yasaklı olacaksın:KK66:

Sana özgürlük sunuyor kitap...

Acıktığında ye..
İstediğini ye... Canın ne çektiyse...
Yavaş ye... sanki gurme gibi..
Doyduğunda bırak...
tabi bunun yanında çikolata, pasta... isteğinin senin gerçek açlık mı? duygusal açlık mı? Bunun farkına var...
CD. de senin aşırı tükettiğin besinlere karşı bakış açını değiştiriyor. AŞırı tüketmek yerine az yemeği isteğin oluyor..

Son düzenleme:
Diyetler belli süre işe yarar. SOnra tekrar dönersin eski kilona.
Ama yeme alışkanlığını değiştirmeyi başarırsan ideal kilonda kalırsın
Sibel can gibi alır verir alır verirsin.Sonrada metabolizman bozulur hiç bir şey yemesen de vücudun depolamaya başlar.

BEn oldum olası diyete karşıyım. Her hangi bir sağlık sorunun yoksa tabi ...

Tek tip beslenme... soğan suyu, maydonoz sapı,... vs. gıdalarla vücut dengeni bozmamalısın.

Sağlık için yürümeli, ihtiyacın olan gıdayı yemelisin.
Kitabı okursan göreceksin.
Günlük aktivenin haricinde yavaş yavaş spor alışkanlığı kazanırsan zaten ideal kilonda olacaksın.

Her bünyenin kas-yağ oranı farklıdır.

Birde herşeyi zamanın da ye... zaten yaşın geçtiğinde yasaklı olacaksın:KK66:

Sana özgürlük sunuyor kitap...

Acıktığında ye..
İstediğini ye... Canın ne çektiyse...
Yavaş ye... sanki gurme gibi..
Doyduğunda bırak...
tabi bunun yanında çikolata, pasta... isteğinin senin gerçek açlık mı? duygusal açlık mı? Bunun farkına var...
CD. de senin aşırı tükettiğin besinlere karşı bakış açını değiştiriyor. AŞırı tüketmek yerine az yemeği isteğin oluyor..
Kitabın hepsini bitirmedim ama yarısını geçtim. CD'yi bugün dinleyeceğim. Gerçek anlamda bugün denemeye başladım programı, çünkü dün yine aşırı açlıktan sonra akşam baya yedim.
Öğle yemeği ile akşam yemeği arasında en az 7 saat oluyor benim. Arada abur cubur bisküvi falan yemek istemediğim için, yemiyorum iş yerinde. O kadar süre aç kalınca da hem güçsüz düşüyor hem de çok acıkıyor insan. Diyet yaparken hep dikkatli yiyordum ama aç olduğumdan mutsuz oluyordum hep. Artık vücudum her türlü diyete çok alıştı. Arkadaşlarım senin kadar az yesek erirdik diyorlar. Şeker hastası mısın sen, hiç tatlı falan yemiyorsun diyorlar.. ama vücudum az yemeye o kadar alıştı ki, artık bana etki etmiyor az yemek.. Biraz fazla yesem hemen kilo alıyorum, ama az yiyince veremiyorum.. 3-4 ay içinde 10 kilo almıştım 3 sene önce, ve 2 sene önce diyetle verdim hepsini. Hatta daha fazlasını.. ama maalesef bugün yine o kilolar benimle. Aynı diyeti denesem de artık hem zor geliyor, hem de vücudum alıştığı için veremiyorum..
Bugün yanımda meyve getirdim. Öğleden sonra acıkınca yicem.. Öğlen de istediğim şeyi yedim ama kararında yedim.. Doydum zaten.. Sabah sandviçimin hepsini yemedim, kitapta dediği gibi. Birazını bıraktım.. Şu anda pek inandırıcı gelmiyor ama kitapta da inandırıcı gelmeyebilir diyor.. Umarım başarırım..

mavilimYesilim mavilimYesilim çok güzel özetlemişsin. Bir şey sormak istiyorum, kitapta yazmıyor sanırım ama 'CD'de senin aşırı tükettiğin besinlere karşı bakış açını değiştiriyor' demişsin. Mesela normalde tokuz ama o gün özel bir gün var. Pasta yenilecek vs. ya da tokuz ama canımız tatlı çekiyor.. Ya da çekmiyor ama biri ikram etti, görünce yemek istedik. Bu durumda da yemeli miyiz? Sanırım kitaba göre az olmak kaydıyla yiyebiliyoruz ama.. Ben hiç alışkın değilim yemeye.. Genelde geri çeviririm canım istese de.. Peki ya ayarını kaçırırsak yerken.. Ne biliyim yaa.. Tadını alıp da kendimi durdurmaktansa hiç yememek daha cazip geliyor bana..

mavilimYesilim mavilimYesilim çok güzel özetlemişsin. Bir şey sormak istiyorum, kitapta yazmıyor sanırım ama 'CD'de senin aşırı tükettiğin besinlere karşı bakış açını değiştiriyor' demişsin. Mesela normalde tokuz ama o gün özel bir gün var. Pasta yenilecek vs. ya da tokuz ama canımız tatlı çekiyor.. Ya da çekmiyor ama biri ikram etti, görünce yemek istedik. Bu durumda da yemeli miyiz? Sanırım kitaba göre az olmak kaydıyla yiyebiliyoruz ama.. Ben hiç alışkın değilim yemeye.. Genelde geri çeviririm canım istese de.. Peki ya ayarını kaçırırsak yerken.. Ne biliyim yaa.. Tadını alıp da kendimi durdurmaktansa hiç yememek daha cazip geliyor bana..

Toksan yeme tabiki..
Açsan ye...
Beynin açlık tokluğa alışınca o kararı sen veriyorsun ve canın çekmiyor.
Ben tatlıya düşkün değilim. Ama aşırı tok değilsem. midemim sinyaline bakarım. Çok canım çekti bir-iki lokma yerim. yerkende zevk alırım.
Sen zevkle yavaş yavaş yediğinde beyninde onun sana kilo yaptığını düşünmeyeceksin.

Zayıf insanlar kontolllü yerler ... AÇlarsa yerler.. toksalar tövbe yemezler...

beynini eğitiyorsun. Mutsuzken tatlı yemek aslında nefsi kandırma duygusal tatmin. Açlıkla alakalı değil :D

Kitabın hepsini bitirmedim ama yarısını geçtim. CD'yi bugün dinleyeceğim. Gerçek anlamda bugün denemeye başladım programı, çünkü dün yine aşırı açlıktan sonra akşam baya yedim.
Öğle yemeği ile akşam yemeği arasında en az 7 saat oluyor benim. Arada abur cubur bisküvi falan yemek istemediğim için, yemiyorum iş yerinde. O kadar süre aç kalınca da hem güçsüz düşüyor hem de çok acıkıyor insan. Diyet yaparken hep dikkatli yiyordum ama aç olduğumdan mutsuz oluyordum hep. Artık vücudum her türlü diyete çok alıştı. Arkadaşlarım senin kadar az yesek erirdik diyorlar. Şeker hastası mısın sen, hiç tatlı falan yemiyorsun diyorlar.. ama vücudum az yemeye o kadar alıştı ki, artık bana etki etmiyor az yemek.. Biraz fazla yesem hemen kilo alıyorum, ama az yiyince veremiyorum.. 3-4 ay içinde 10 kilo almıştım 3 sene önce, ve 2 sene önce diyetle verdim hepsini. Hatta daha fazlasını.. ama maalesef bugün yine o kilolar benimle. Aynı diyeti denesem de artık hem zor geliyor, hem de vücudum alıştığı için veremiyorum..
Bugün yanımda meyve getirdim. Öğleden sonra acıkınca yicem.. Öğlen de istediğim şeyi yedim ama kararında yedim.. Doydum zaten.. Sabah sandviçimin hepsini yemedim, kitapta dediği gibi. Birazını bıraktım.. Şu anda pek inandırıcı gelmiyor ama kitapta da inandırıcı gelmeyebilir diyor.. Umarım başarırım..

Birde tartıya çıkma artık. Kilo kontolünü bırak. Spor yap. kas kütleni artır. Protein ağırlıklı beslen. Metabolizban çok yavaşlamıştır. Su, spor ve mutluluk duyacağın şeyler yap.

Cd. beynine yeme alışkanlığını değiştirmen için eğitiyor seni...

Back
X