- 23 Ağustos 2011
- 6.306
- 5.853
- 448
- Konu Sahibi ReinedelAmour
Tatlı zaten aç olduğun için yenen bir şey değil ki ama.. Canın istediği için yeniyor.. Canım isteyince onu yemezsen yine diyet olur o zaten.. Orda iş canını istetmemekte olmalı.. bunun üzerine çalışmak lazım. Kitap da buna çalışıyor zaten sanırım.. Valla benim zayıf arkadaşlarım her daim hominigırtlak yiyorlarToksan yeme tabiki..
Açsan ye...
Beynin açlık tokluğa alışınca o kararı sen veriyorsun ve canın çekmiyor.
Ben tatlıya düşkün değilim. Ama aşırı tok değilsem. midemim sinyaline bakarım. Çok canım çekti bir-iki lokma yerim. yerkende zevk alırım.
Sen zevkle yavaş yavaş yediğinde beyninde onun sana kilo yaptığını düşünmeyeceksin.
Zayıf insanlar kontolllü yerler ... AÇlarsa yerler.. toksalar tövbe yemezler...
beynini eğitiyorsun. Mutsuzken tatlı yemek aslında nefsi kandırma duygusal tatmin. Açlıkla alakalı değil![]()

Ben zaten yıllardır protein ağırlıklı besleniyorum. Yıllardır diyetteyim.. Et severim o ayrı ama bu benim için diyet yani.. Hayatım diyet.. Ondan sonra da bıkıyor tabi insan protein protein.. Hoopp! Başka şeylere saldırıyor.. Spor yapmayı hiiççç sevmem ama spora gidiyorum mecburiyetten.. yaparken de çok mutsuz oluyorum o ayrı.. Tartınmıyorum zaten... Bakalım ne olacak..Birde tartıya çıkma artık. Kilo kontolünü bırak. Spor yap. kas kütleni artır. Protein ağırlıklı beslen. Metabolizban çok yavaşlamıştır. Su, spor ve mutluluk duyacağın şeyler yap.
Cd. beynine yeme alışkanlığını değiştirmen için eğitiyor seni...