• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paul Mckenna " Sizi zayıflatabilirim " isimli Kitabı ve Yöntemi

Toksan yeme tabiki..
Açsan ye...
Beynin açlık tokluğa alışınca o kararı sen veriyorsun ve canın çekmiyor.
Ben tatlıya düşkün değilim. Ama aşırı tok değilsem. midemim sinyaline bakarım. Çok canım çekti bir-iki lokma yerim. yerkende zevk alırım.
Sen zevkle yavaş yavaş yediğinde beyninde onun sana kilo yaptığını düşünmeyeceksin.

Zayıf insanlar kontolllü yerler ... AÇlarsa yerler.. toksalar tövbe yemezler...

beynini eğitiyorsun. Mutsuzken tatlı yemek aslında nefsi kandırma duygusal tatmin. Açlıkla alakalı değil :D
Tatlı zaten aç olduğun için yenen bir şey değil ki ama.. Canın istediği için yeniyor.. Canım isteyince onu yemezsen yine diyet olur o zaten.. Orda iş canını istetmemekte olmalı.. bunun üzerine çalışmak lazım. Kitap da buna çalışıyor zaten sanırım.. Valla benim zayıf arkadaşlarım her daim hominigırtlak yiyorlar :KK48: Bisküviler, çikolatalar, tatlılaarr... Her daim açlar :KK53: Ben öyle yesem bi dünya olurum :KK6:

Birde tartıya çıkma artık. Kilo kontolünü bırak. Spor yap. kas kütleni artır. Protein ağırlıklı beslen. Metabolizban çok yavaşlamıştır. Su, spor ve mutluluk duyacağın şeyler yap.

Cd. beynine yeme alışkanlığını değiştirmen için eğitiyor seni...
Ben zaten yıllardır protein ağırlıklı besleniyorum. Yıllardır diyetteyim.. Et severim o ayrı ama bu benim için diyet yani.. Hayatım diyet.. Ondan sonra da bıkıyor tabi insan protein protein.. Hoopp! Başka şeylere saldırıyor.. Spor yapmayı hiiççç sevmem ama spora gidiyorum mecburiyetten.. yaparken de çok mutsuz oluyorum o ayrı.. Tartınmıyorum zaten... Bakalım ne olacak..

Bilmem. Ben ramazanda baklava da yedim. yaş pastada yedim. Canım çekti yedim. AŞırı açlık-aşırı tokluğum olmadığı için hep zevk alarak yedim.
Zayıf arkadaşlarımız zayıflar ve kilolarını dert etmiyorlar.

Sağlık problemleri ve yanlış beslenme haricinde kendini buna alıştırırsan sabredersen. Canın çikolata pastada çekse bir lokma alarak zevkle yiyebilirsin...

Bilmem. Ben ramazanda baklava da yedim. yaş pastada yedim. Canım çekti yedim. AŞırı açlık-aşırı tokluğum olmadığı için hep zevk alarak yedim.
Zayıf arkadaşlarımız zayıflar ve kilolarını dert etmiyorlar.

Sağlık problemleri ve yanlış beslenme haricinde kendini buna alıştırırsan sabredersen. Canın çikolata pastada çekse bir lokma alarak zevkle yiyebilirsin...
Haklısın.. İşte ben de onu denicem.. Zaten önemli olan gözün doyması.. Yasaklı oldu mu insanın gözü doymuyor. Bundan hiç yiyemicem psikolojisi çok kötü.. Bir zaman geliyor aç olmasa da "kaç zamandır yemiyorum, tıkabasa yiyim, bir daha uzun süre yiyemicem" diye saldırıyor insan. Her şeyden kontrollü yemeyi öğrenmek lazım.. Umarım başarırım ben de :KK6:

Kitabın hepsini bitirmedim ama yarısını geçtim. CD'yi bugün dinleyeceğim. Gerçek anlamda bugün denemeye başladım programı, çünkü dün yine aşırı açlıktan sonra akşam baya yedim.
Öğle yemeği ile akşam yemeği arasında en az 7 saat oluyor benim. Arada abur cubur bisküvi falan yemek istemediğim için, yemiyorum iş yerinde. O kadar süre aç kalınca da hem güçsüz düşüyor hem de çok acıkıyor insan. Diyet yaparken hep dikkatli yiyordum ama aç olduğumdan mutsuz oluyordum hep. Artık vücudum her türlü diyete çok alıştı. Arkadaşlarım senin kadar az yesek erirdik diyorlar. Şeker hastası mısın sen, hiç tatlı falan yemiyorsun diyorlar.. ama vücudum az yemeye o kadar alıştı ki, artık bana etki etmiyor az yemek.. Biraz fazla yesem hemen kilo alıyorum, ama az yiyince veremiyorum.. 3-4 ay içinde 10 kilo almıştım 3 sene önce, ve 2 sene önce diyetle verdim hepsini. Hatta daha fazlasını.. ama maalesef bugün yine o kilolar benimle. Aynı diyeti denesem de artık hem zor geliyor, hem de vücudum alıştığı için veremiyorum..
Bugün yanımda meyve getirdim. Öğleden sonra acıkınca yicem.. Öğlen de istediğim şeyi yedim ama kararında yedim.. Doydum zaten.. Sabah sandviçimin hepsini yemedim, kitapta dediği gibi. Birazını bıraktım.. Şu anda pek inandırıcı gelmiyor ama kitapta da inandırıcı gelmeyebilir diyor.. Umarım başarırım..
yazdıklarınnın % 100 ü benim yaşadıklarımın aynısı ben de kitabı bitirmek üzereyim cd ye başlıcam umarım işe yarar

Bende Yasemin Soysalın kitaplarını okudum. Ama bilançaltı o kadar bilgiyle dolu ki canım bir şey istediği zaman ay kilo yapar mı öyle mi olur saat uygun mu bin tane soru :( Okuyanlar yaşadıklarını yasalar çok güzel olur ama bunu yaşam şekli haline getirebilen var mı acaba?

bugün 2. günüm ve iyi gidiyor. tamamen uygulamsam bile cok iyi. 65.1 ile başladım sabah 64.6 idim şaka gibi.ki saat 21 00 de iki tane sigara böreği yememe rağmen ama hic suçluluk hissetmedim. kesinlikle beyin de oluyor hersey diyet fikri girince metabolizma kendisini kilitliyor. gecen haftalarda sabah öğlen bişey yemedim akşam normal yedim 65den gram vermedim

evet ama hazır oldugun zaman başla. aslinda bu diyet olmadığı için her zaman da yapilabilir. en etkilisi de lokmayi cok çiğnemek ve yerken sadece yemegi dusunmek
Ciddi ciddi kilo vermem lazım ve diyete ve spora başladım. Bunu yapmaya çalışmıştım ama kitabın hepsini bitiremedim bile daha. CDyi bile dinleyemedim, bir şey de veremedim. Benim gibi 5 dakikada yemek yiyen ve dünyaları yiyebilen biri için zor. Öncelikle istediğim kiloya inmeliyim. Kaçamaklarım olursa bu metodu uygulucam ve ya istediğim kiloya inersem ya da en azından istediğim kiloya yaklaşırsam.. Çok serbest olursam çok yiyorum. Kitaba da tam konsantre olamadığım için acıktıkça yiyin, doyana kadar yiyin falan durumlarına henüz beynimi adapte edemedim. Diyetle biraz veriyim. Buna tam anlamıyla başlıcam inşallah.

Ciddi ciddi kilo vermem lazım ve diyete ve spora başladım. Bunu yapmaya çalışmıştım ama kitabın hepsini bitiremedim bile daha. CDyi bile dinleyemedim, bir şey de veremedim. Benim gibi 5 dakikada yemek yiyen ve dünyaları yiyebilen biri için zor. Öncelikle istediğim kiloya inmeliyim. Kaçamaklarım olursa bu metodu uygulucam ve ya istediğim kiloya inersem ya da en azından istediğim kiloya yaklaşırsam.. Çok serbest olursam çok yiyorum. Kitaba da tam konsantre olamadığım için acıktıkça yiyin, doyana kadar yiyin falan durumlarına henüz beynimi adapte edemedim. Diyetle biraz veriyim. Buna tam anlamıyla başlıcam inşallah.
ben gecen yıl dukanla 35 gunde 5 kilo verdim ama onun da sagliksiz ve gelecek icin kilo vermede direnç olusturacagini düşünüyorum. verdiğim kilolarin 4 ünü de geri aldım. gerçekten etkili bi yöntem ama sıkılıyor insan belli süre sonra.

ben gecen yıl dukanla 35 gunde 5 kilo verdim ama onun da sagliksiz ve gelecek icin kilo vermede direnç olusturacagini düşünüyorum. verdiğim kilolarin 4 ünü de geri aldım. gerçekten etkili bi yöntem ama sıkılıyor insan belli süre sonra.

Doğumdan sonra 18-19 kg verdim. Farklı diyetler ,şok diyetler yaptım.Troid sorunum var ve yaptığım yanlışlar metabolizması bozdu.Benden fazla yemek yiyip haftada bir kg verirlerken ben 200-300 gramı zor veriyorum. O yüzden bu kitabı alıp okuyup CD dinlemek istiyorum.

Ben de 2-3 sene önce Dukanla 5-6 ayda 10-12 kilo vermiştim. Seyir evresine, güçlendirme evresine de geçtim. Bıraktım yine başladım falan derken yani neredeyse geçen 2-3 yılım da Dukanla geçti, ama insan dayanamıyor ve bırakıyor. Yavaş yavaş hepsini geri aldım. Şu anda yine 10-12 kilo fazlam var yani :KK51: ve ayneenn.. Zaten zor kilo veren bir bünyem var. dukanla bile çok hızlı verememiştim. Şimdi iyice zor veriyorum.. Vücut öyle az yemeğe alışınca. Hem de sporla beraber yapıyordum. Şimdi yine spora döndüm zorla da olsa, şükür..

Doğumdan sonra 18-19 kg verdim. Farklı diyetler ,şok diyetler yaptım.Troid sorunum var ve yaptığım yanlışlar metabolizması bozdu.Benden fazla yemek yiyip haftada bir kg verirlerken ben 200-300 gramı zor veriyorum. O yüzden bu kitabı alıp okuyup CD dinlemek istiyorum.
Benim troid sorunum da yok şükür ama ona rağmen senin durumundayım. Benim yediklerime bakıp, reddettiğim tatlılara vs'lere bakıp, senin gibi yesek incecik kalırdık diyorlar. Benim 2 katım yiyip kilo verenler var.. ama bu sefer kararlıyım. Veremiyorum diye vazgeçmek yok!! Ne olursa olsun vericeemm!! Veriyorum :KK62:

arkadaşlar dedigim gibi herşey beyinde başlıyor ve bitiyor. metabolizma öyle bişey ki diyet yapıyorum diyince hem herşey daha cazip geliyo hem de vücut acil durum alarmı verip enerji harcamiyor. ama bu kadar alışkanlıktan sonra da kitaptakileri uygulamak çok da kolay degil tabi ki baslarda hep önceki gibi hizli ve fazla yemeler olcak ama zamanla alisilir diye düşünüyorum. kitapta bir de duygusal açlık tan bahsediyor ya en zoru da onu atlatmak zaten. yeme aliskanligi oturana kadar bu konuya odaklanmak çok önemli. ben de şuanda bazen odaklanamadigm oluyor. ama mesela aklimda sürekli yemek yok artik çünkü herseyi yiyebilecegimi biliyorim
öyle olunca istah da secici oluyor herseyi zaten istemiyor. ben tartilma olayini 15 gunde yapmıyorum istedigimde tartiliyorum zarari da yok bence daha motive ediyor. bir de spor yapamıyorum ama gun icinde çok aktif çalışıyorum zaten

burda yanlış anlaşılan herseyi yemenin cok yemek olmadığı. mesela canim çikolata istiyor hepsini yemiyorum ama yedigim kisminin da tadini çıkararak yiyorum. beynime şöyle komut veriyorum bu cikolatadan alacagin zevki bi lokmayla da alabilirsin ve gerçekten ise yariyor ikinci lokmayi istemiyor. yemege baslamadan önce sofrada ne varsa hepsinden ne kadar yiyecegimi belirliyorum ve bunlarla keyif alarak doyacagima kendimi inandiriyorum ve yavas yavas iyice cigneyerek yiyorum ve az porsiyonla gerçekten doyuyorum . bu da bana çok mantıklı geliyor vücudum istedigi şeylerin sinyalini gönderiyor ben de uyguluyorum. o stressiz ben stressiz ;) hayatin böyle daha guzel olduğunu da hissediyorum

burda yanlış anlaşılan herseyi yemenin cok yemek olmadığı. mesela canim çikolata istiyor hepsini yemiyorum ama yedigim kisminin da tadini çıkararak yiyorum. beynime şöyle komut veriyorum bu cikolatadan alacagin zevki bi lokmayla da alabilirsin ve gerçekten ise yariyor ikinci lokmayi istemiyor. yemege baslamadan önce sofrada ne varsa hepsinden ne kadar yiyecegimi belirliyorum ve bunlarla keyif alarak doyacagima kendimi inandiriyorum ve yavas yavas iyice cigneyerek yiyorum ve az porsiyonla gerçekten doyuyorum . bu da bana çok mantıklı geliyor vücudum istedigi şeylerin sinyalini gönderiyor ben de uyguluyorum. o stressiz ben stressiz :KK66: hayatin böyle daha guzel olduğunu da hissediyorum
selam canım ben de bu konuyla ilgileniyorum hatta topiğim var diyetsiz kalıcı zayıflama ile huzurla inceliyorum..diye. kesinlikle haklısın 1 lokma da aynı 20 lokma da aynı biz beynimize aynı şeyleri öğretmeye çalışıyoruz bu süper bir şey öğrendiklerimizi birbirimize aktaralımve birbirimize destek olalımm motive olalım ne dersin :))

selam canım ben de bu konuyla ilgileniyorum hatta topiğim var diyetsiz kalıcı zayıflama ile huzurla inceliyorum..diye. kesinlikle haklısın 1 lokma da aynı 20 lokma da aynı biz beynimize aynı şeyleri öğretmeye çalışıyoruz bu süper bir şey öğrendiklerimizi birbirimize aktaralımve birbirimize destek olalımm motive olalım ne dersin :))
evet çok iyi olur. bu işte en önemlisi motivasyon.bende iyi gidiyor şükür. büyük bi yukten kurtulmus gibiyim.:) cok kilolu olmasam da yillardir var kilo takintim.

C cranial başladığında kaç kiloydun şimdi kaç kilosun?
canım dediğim gibi bu yönteme sonsuz inanıyorum ama tam motive olamıyorum. digital tartım olmadığı için de tam kilomu bilemiyorum ama sana şöyle söyliyim geçen kış ne giydiysem üstüme bu kış bol oluyor spor yok .ve bu yöntemi tam uygulayamasam da bu değişiklik var bence sen de şans ver bu yönteme

Back
X