• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paul Mckenna " Sizi zayıflatabilirim " isimli Kitabı ve Yöntemi

Ben DKZ e kitabını bastan sona okudum.Bu kitabı da okumak istiyorum.Bir de cd yi dinlemek istiyorum.Bilinç altı mesajlarına inanıyorum.

Konu acilali cok olmus. Son mesajin ustunden de cok zaman gecmis. Bunu uygulayan oldu mu?
Ben basladim :21:

Konu acilali cok olmus. Son mesajin ustunden de cok zaman gecmis. Bunu uygulayan oldu mu?
Ben basladim :21:
Ben yapacaktım hamile kaldım :KK36::nazar: :)) Kafamı veremedim :) İnşallah işe yarar. Mutlaka nasıl ilerlediğinizi, işe yarayıp yaramadığını yazın. Allah nasip ederse doğum sonrası uygulamaya çalışıcam :KK66:

Ben yapacaktım hamile kaldım :KK36::nazar: :)) Kafamı veremedim :) İnşallah işe yarar. Mutlaka nasıl ilerlediğinizi, işe yarayıp yaramadığını yazın. Allah nasip ederse doğum sonrası uygulamaya çalışıcam :KK66:
Allah bagislasin :KK46::KK68:
Aslinda hamilelik sirasinda da uygulanabilir bence hicbir yasagi veya illa ki yenilmesi gereken seyi yok. Cok fazla kilo almamis olursunuz. Ama tabi siz bilirsiniz yine :KK16:

Paylasirim ilerleyen gunlerde gelismeleri :KK52:

Allah bagislasin :KK46::KK68:
Aslinda hamilelik sirasinda da uygulanabilir bence hicbir yasagi veya illa ki yenilmesi gereken seyi yok. Cok fazla kilo almamis olursunuz. Ama tabi siz bilirsiniz yine :KK16:

Paylasirim ilerleyen gunlerde gelismeleri :KK52:
Haklısın ama işim de çok yoğun, hiç kendimi veremiyorum başka şeylere. Kitabı bitiremedim bile daha.. Kafamı toplayabilirsem inşallah yaparım :)
Saol amiinn :KK68:

arkadaşlar yöntemi uygulayan yok mu :).
ben şimdiye kadar kalori hesabı yapardım ama baktım az da yesem çok da yesem alıcam dediğimde alıyorum vericem dediğimde alıyorum :)
çok enerji harcıyorum ama çok fazla da yemiyorum. o yüzden sınırlamalarımı kaldırdım ve kitapta verilen talimatlara uyucam. yemek yerken yavaş yediğimde çok çabuk doyduğumu hissettim yasak bir şey olmayımca canım hiç bir şey şekmiyor işin garibi. kitap hakkında fazla yazı yok bulamadım. uygulayan çok kişi var ama türkiyede pek yok sanırım :) bir çok diyet listesi var benim yediklerimde onlar gibi bende işe yaramıyor.
ben cuma gününden beri uyguluyorum 2 hafta sonra bakıcam ama olmasa da moralimi bozmayacağım hedifim için bol egzersiz yapıcam :KK70:
Canım bunu uygulamaya devam ettin mi? Faydasını gördün mü?

Back
X