• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pavyon kadını gibi !

o gün kaç dkka konuştum sonra özür diledi yani öylesine özür patavatsız konuşma diye uyardım dün yine saçma saçma konuşuyordu

O zaman kendi ortamlarına sokma onu bence.böyle konusması ilk ve son değil

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlar meraba öyle sinirliyim ki anlatamam :43:

cumartesi günü kuzenlerimin sünnet yemei vardı bende kardeşim kuzenim annem ve kendim için her zamanki gittiğim kuaföreden randevu aldım zamanımız kısıtlı oldugu için kuaförede giyinmeye karar verdik kıyafetler makyaj malzemeleri filan oraya gitti saçım tamamlandı bende kıyafetimi giyindim makyajımı yaptım her zamanki gibi bi makyajdı fondotenimi sürdüm burnumu yaptırdıgım için gözlerimin altı hafif koyu renk onu kapatıcıyla kapattım gözümün üzerine eyeliner sürdüm beyaz farımı sürdüm hafif te gri car dudağımada hiç birşey sürmedim çünkü hem oruçtum hemde aşırı olur diye odadan çıktım nasıl olmuş dedim herkes var ortamda kardeşim fayvon kadını gibi olmuşsun dedi:53: ne diyeceğimi şaşırdım odaya gittim annem geldi anne ne dio kuaförümün yanında konuşmasına bak bi dedim annem bagırdı bana ! konu kpandı ama çok bozuldum dünde konuyu açtım her zaman görüştügüm insanların içinde nasıl konuşuyorsun rezil ettin beni die annem birşey demiyor kızmadı bile kardeşimde daha karşılık verdi bana sanane istediğimi söylerim öyle olmuştun filan dedi annemde tepki vermiyorr susun filan dedi öyle üzüldümki kızlar anlatamam şimdi ikisiylede konuşmuyorum:ssz:

Anne kızın pavyonlarda geziyormuş bak nelerde öğrenmiş deseydin. Kardeşse kardeşliğini bilsin, terbiyesiz :47:...

ben neden otoriter olamadım hiç bilmiyorum

Senin yapınla alakalı canım bundan sonra olmayı dene. Misal ben otoriterim ama onun da dozu var gülüp eğlenirim de bazen hediye falan da alırım kız kardeşime buda saygıyı oluşturuyor. Ben tabi bilerek yapmıyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

o patavatsız sen alıngan...
anneniz pasif...
ortada buluşmanız lazım...

kızlar meraba öyle sinirliyim ki anlatamam :43:

cumartesi günü kuzenlerimin sünnet yemei vardı bende kardeşim kuzenim annem ve kendim için her zamanki gittiğim kuaföreden randevu aldım zamanımız kısıtlı oldugu için kuaförede giyinmeye karar verdik kıyafetler makyaj malzemeleri filan oraya gitti saçım tamamlandı bende kıyafetimi giyindim makyajımı yaptım her zamanki gibi bi makyajdı fondotenimi sürdüm burnumu yaptırdıgım için gözlerimin altı hafif koyu renk onu kapatıcıyla kapattım gözümün üzerine eyeliner sürdüm beyaz farımı sürdüm hafif te gri car dudağımada hiç birşey sürmedim çünkü hem oruçtum hemde aşırı olur diye odadan çıktım nasıl olmuş dedim herkes var ortamda kardeşim fayvon kadını gibi olmuşsun dedi:53: ne diyeceğimi şaşırdım odaya gittim annem geldi anne ne dio kuaförümün yanında konuşmasına bak bi dedim annem bagırdı bana ! konu kpandı ama çok bozuldum dünde konuyu açtım her zaman görüştügüm insanların içinde nasıl konuşuyorsun rezil ettin beni die annem birşey demiyor kızmadı bile kardeşimde daha karşılık verdi bana sanane istediğimi söylerim öyle olmuştun filan dedi annemde tepki vermiyorr susun filan dedi öyle üzüldümki kızlar anlatamam şimdi ikisiylede konuşmuyorum:ssz:

Şimdi kardeşi olmayan anlayamaz bu durumun nasıl kötü olduğunu.
Tamamen haklısınız kardeşiniz patavasızlık yapmış. Ama sizi asıl üzen annenizin ona değil size çıkışması olmuş.
17 yaşında bir insan pavyon kadınının ne olduğunu gayet iyi bilir.
Siz de acımasız eleştiri yapın hatta aşağılayın.
Düzgünce söyleyince anlamıyorlar maalesf.

Back
X