Paxera

suedanut

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2024
143
34
18
12. Gundeykm ama hiç iyi değilim yani sürekli panik halindeyim Nirvanaya çıktı iyice hayır normal mi bilemedim valla ortamdan uzaklaşıyorum ne bileyim ayakta duracak halim yok. En son çok kötü bir panik atak geçirdim ve dayanamayıp doktora gittim ilaç verdi ama başlangıçta iyiydim filan şimdi çok kötüyüm hele şu an çok korkuyorum normal değilim. İyi olmaya çalışıp anda kalamıyorum oğlumla ilgilenemez olucam diye çok korktum

3 yıl bnde kullandım pexera 20 . bıraktım tekrar başladım 4 cü gün yarımdan tama çıkardım kafama göre ebemi gördüm çok kötüydüm 3 gün feleğim şaştı sonra düzeldi ama yan etkileri travma yarattı şuan 3 aydım zedprex 20 geçtim fena değilim ilacın yan etkileri on günden sonra azalmıyosa dr git söyle

3 yıl bnde kullandım pexera 20 . bıraktım tekrar başladım 4 cü gün yarımdan tama çıkardım kafama göre ebemi gördüm çok kötüydüm 3 gün feleğim şaştı sonra düzeldi ama yan etkileri travma yarattı şuan 3 aydım zedprex 20 geçtim fena değilim ilacın yan etkileri on günden sonra azalmıyosa dr git söyle
10 mg kullanıyorum böyle çok rahatım diyemem zaten. Karnım ağrıyor iki gündür midem bulanıyor ne bileyim 3 haftadan sonra iyi olurmusum

Back
X