Paylasabiecegim kimsem yok :(

Esim hicbirsey soylemiyor. Hatta bir keresinde bir arada yatmak zorunda kaldik. Sabah ben esimi optum mu birsey yaptim o da oradan birsey dedi zaman gectigi icin hatirlamiyorum. Oburku gun gezerken kirildigimi dile getirdim. Neymis bazi insanlarin kalbini kirarsan geri gelmeyebilirmis. Bende ne yapacaksam kendi evimde yapmaliymisim

Esim hicbirsey soylemiyor. Hatta bir keresinde bir arada yatmak zorunda kaldik. Sabah ben esimi optum mu birsey yaptim o da oradan birsey dedi zaman gectigi icin hatirlamiyorum. Oburku gun gezerken kirildigimi dile getirdim. Neymis bazi insanlarin kalbini kirarsan geri gelmeyebilirmis. Bende ne yapacaksam kendi evimde yapmaliymisim
e kalbi kırılan sensin bu durum da senin dönmemen lazım desene demedin mi bunu böylece kocana

Neler neler dedim niye beni ailemizle ilgili sorunlarda tek basima birakiyorsun. İkimiz bosansak olan kime olacak ben yoruluyorum dinlenmek istiyorumdan tut benim senden baska kimim var bu yabanci yerdeden halimi hep anlatmaya calistim gel gor ki sadece ailesinin yasadigi yeri agzima aldigimda bile bakislari degisiyor.

Daha esim bekarken sen nereye ben oraya havasindaymis. Surekli oglum sen olursen bende olurum. Aman simdi o yolda yuruyemez ayagini incitir modlarinda ki esim surda 6 sene sonra 40 olacak

Neler neler dedim niye beni ailemizle ilgili sorunlarda tek basima birakiyorsun. İkimiz bosansak olan kime olacak ben yoruluyorum dinlenmek istiyorumdan tut benim senden baska kimim var bu yabanci yerdeden halimi hep anlatmaya calistim gel gor ki sadece ailesinin yasadigi yeri agzima aldigimda bile bakislari degisiyor.
hmm benim senden başka kimim var demişsin ya oda buna güveniyo bence gidemez diyo

Ben ona cok asiktim birazda dilimin cezasini cekiyorum sanirim. Hep yuzu yere dusmesin diye gozunun icine bakardim. Ben mi aptalmisim cozemedim

Ben ona cok asiktim birazda dilimin cezasini cekiyorum sanirim. Hep yuzu yere dusmesin diye gozunun icine bakardim. Ben mi aptalmisim cozemedim
şımarttın tepene çıktı yani boşuna demiyolar erkek kıdmının tabağını iki etmiycen birini kırıcan diye büyüklrerimiz

Neymis kucukken yatiyorlarmis da ergenlikten sonra huyu degismiste nedenmiste. Anlatiyorsun bak boyle soyle diye hala anlamiyprum modunda

Hos seyler gelmiyor aklima. Bu denli kiskanclik falan. Ayrica gorumce kendini annesi yerine degil de baska birseyi yerine koymus anlasilan. Zira anneler kocaman ogullariyla bile yatmiyor.
valla benimde geldi ama kötü niyetli olmak istemedim

Back
X