Paylasabiecegim kimsem yok :(

Görümce cidden çok anormal. Evli değil mi bu kadın?

Siz eltinle bu kadına bir koca bulun. Vallahi. 40 yaşında bekar bir sürü tanıdıgim var ama bu cinsi ilk defa okudum.

Kocas: 45485062, member: 731183"]Siz eltinle bu kadına bir koca bulun. Vallahi. 40 yaşında bekar bir sürü tanıdıgim var ama bu cinsi ilk defa okudum.[/QUOTE]
kocasiyla ilgilenmex gene esime bulasir gibime geliyor.

bu nasıl şey ya. midesizlik bence bana iğrenç geldi kusura bakmayın. eşiniz de alışmış herhalde normal geliyor

bu nasıl şey ya. midesizlik bence bana iğrenç geldi kusura bakmayın. eşiniz de alışmış herhalde normabwkiyoror
Canim benim esime de baslayacagim ablasina da benim de var erkek kardesim kendisi yuvama karsi cok saygili. Bende ona yapismiyorum. Bebegimr su an o bwkiyor. Bizim kavgali oldugumuzu gorse hadi halledib diye bas basa birakir. Kardeslerimi birakin anne babami bile yuvama dahil etmem laf soyletmem. Lakin erkekler bunu yapamiyor

bence bu görümceye bi diş göster iyice. ya da alttan alttan laf sok sürekli huzursuz et gelmesin evinize. normal değil bu kadın. eşinle aranı bozma ama işine gelir görümcenin sevinir bile. fırsat verme.

bence bu görümceye bi diş göster idogumunalttan alttan laf sok sürekli huzursuz et gelmesin evinize. normal değil bu kadın. eşinle aranı bozma ama işine gelir görümcenin sevinir bile. fırsat verme.
Canim evli misin bilmiyorum ama ayni sekildedavranilsa ve esinde ailesine laf ettirmese dogumuna yakin esin oraya gitse mevlut olmadigini bilipte haftasonunu orada tursu kurarak gecirse gecenlerde cocuklar ayagima masa devirdi duysa da sonra nasilsin iyi misin demese arti cocugun ihtiyaclari oldugunda seni arasa bitince alipailesine verse ne kadar katlanirsin. Ne zaman ona sevgiype yaklasmak istesem sevgiden once ofke geliyor. Simdi ustune dusmuyorum. Onun yaptigini kendisine yapnaya baslabasladim. Ben 25 yasindayim o benden 10 yas buyuk bana ne o endiselensin.

Şunu da soyleyeyim gorumcem nisanimizda hungur hungur aglamis. Bizimkiler bir mana verememis. İlk zamanlar arabada esim kullaninca on koltugu kapmak icin cocuk gibi kosturuyordu. Ben anneyim 3 aylik cocugum var. Sezeryan oldu. Simdi gorun beni ne sutum kaldi ne de bedenim o derece uzuluyorum ve yoruldum. Esim kendisi ben universiteden ciktigimda 1 yil bekleyelim annemlere yardim etmek onlarla vakit gecirmek istiyorum dedigimde senin icinde evlilik zor mu dedi. Simdi kendi ailesinden ayrilmiyor.

Kadın evlenmemiş olduğu için bana gore çocuğu yerine koymuş kardeşini sanırım
Yasca da büyükmüş çünkü
Kendisi evlenmeyi düşünmüyor mu
Ama ne olursa olsun artik net bir dille uyarın tüm gemileri yakmak pahasına da olsa

Kadın evlenmemiş olduğu için bana gore çocuğu yerine koymuş kardeşini sanırım
Yasca da büyükmüş çünkü
Kendisi evlenmeyi düşünmüyor mu
Ama ne olursa olsun artik net bir dille uyarın tüm gemileri yakmak pahasına da olsa
Olabilirde kendi annesini bir azarlayisi var gormeniz lazim annemin degilde kendisinin cocuguymus. O zaman benim annemde vardi. Bir fircaladi bunu. O kadin aglayinca benim icim yaniyor

Bazen tehditkar olmak iyidir çünkü deli deliyi görünce sopasını saklarmış söylemekten çekinme biz sustukça bizi korkak sanıyorlar ama öyle değil biz onlar gibi karşımızdaki insanı kırmak istemediğimiz susuyoruz elin ekmekte tutuyor çok şükür hiç ona ihtiyacın bile olmaz yeri geldiğinde posta koymasını bil derim ben allah yardımcın olsun kardeşim :KK56:

neyi ablası dedi tekme attığını mı o nerden biliyo bunu sizi mi izliyomuş
Hayir canim bizi izlemiyor. Yani esim deli dolu yattdindan o da salonda yatiuordu. Kesin diyorun kendi oglun yatalim beraber demistir ya da sabah yanina yatmistir demek istedim. Cunku esim iyice ucta arkasi donuk yatiyordu. Rahatsiz oldugu belliydi de neden ses etmiyor bilmiyorum.

Bazen tehditkar olmak iyidir çünkü deli deliyi görünce sopasını saklarmış söylemekten çekinme biz sustukça bizi korkak sanıyorlar ama öyle değil biz onlar gibi karşımızdaki insanı kırmak istemediğimiz susuyoruz elin ekmekte tutuyor çok şükür hiç ona ihtiyacın bile olmaz yeri geldiğinde posta koymasını bil derim ben allah yardımcın olsun kardeşim :KK56:
Cok sagol canim. Aynen senin dedigin gibi. Ben bu zamana kadar kendi aileme ne yapilmasini isteyip istemiyorsan dikkat ederek davrandim. Kucuk gorumcem bile agzini axti buna dikkat et bu seni kiskaniyor dedi. Agizlarini aciyorlar ortanca eltin icin cocuk dogurdu diye yerini saglamladim saniyor diyorlar. Dusunun yani annemlerin bile canina tak etti telefon aciyorlar nerdesin esimgildeyim diuorum. Ne yapiyorsun eee esin yardim etmiyor mu diyorlar yok diyorum. Az once konustuk o esin buraya gelecek elbet benden agzinin payini alacak dedi. Ust komsum her haftasonu gittigimizi biliyor ALLAH sana yardin etsin. Biz hic sevmedik o gorumceni dediler durduk yere. Hatta sizin yuvanizi bu bozar dediler.

Okudukça bir yaşıma daha girdim.
İşin garibi bunu bir de normal sayarak çekinmeden seni, kendi yatak odanda ekarte etmeleri.
Kötü düşünmeyelim demiş herkes ama, bu kadar koynunuza sokulmuş, bi cinselliği kalsa yaşamamış ne fark eder.
Arkadaşım karı kocanın yatağında 40 yaşında başka kadının işi ne?

Yavrum çek restini Allah aşkına...

Gorumcen evlenmemis, çocuğu da yok anladığım kadariyla..eşini çocuğu yerine koymuş, kafa binbeşyüz ben bunu anladım.. İşin zor..peki senin bebeğine davranışları nasıl ?

Şunu da soyleyeyim gorumcem nisanimizda hungur hungur aglamis. Bizimkiler bir mana verememis. İlk zamanlar arabada esim kullaninca on koltugu kapmak icin cocuk gibi kosturuyordu. Ben anneyim 3 aylik cocugum var. Sezeryan oldu. Simdi gorun beni ne sutum kaldi ne de bedenim o derece uzuluyorum ve yoruldum. Esim kendisi ben universiteden ciktigimda 1 yil bekleyelim annemlere yardim etmek onlarla vakit gecirmek istiyorum dedigimde senin icinde evlilik zor mu dedi. Simdi kendi ailesinden ayrilmiyor.
Canım bir kere dogumla ilgili kisma kafayi takma ben daha yeni yeni eski halime donuyorum 1 sene oldu bende emziremedim basta cok sorun yaptim ama bosversene olmuyor diye kendimizi oldurecek halimiz yok o bebegin senin sütünden once duzgun saglam psikolojine ve sevgine ihtiyaci var bunu cok agir lohusa depresyonu gecirmis biri olarak soyluyorum su anda esine karsi hissettigin sogukluk vs ile sakin hareket etme pisman olursun bosver zamana birak herseyi bebegine odaklan

Okudukça bir yaşıma daha girdim.
İşin garibi bunu bir de normal sayarak çekinmeden seni, kendi yatak odanda ekarte etmeleri.
Kötü düşünmeyelim demiş herkes ama, bu kadar koynunuza sokulmuş, bi cinselliği kalsa yaşamamış ne fark eder.
Arkadaşım karı kocanın yatağında 40 yaşında başka kadının işi ne?

Yavrum çek restini Allah aşkına...
Keske yapabilsem bisey var elimi kolumu baglayan anlamiyorum nedir

Back
X