Paylasabiecegim kimsem yok :(

Gorumcen evlenmemis, çocuğu da yok anladığım kadariyla..eşini çocuğu yerine koymuş, kafa binbeşyüz ben bunu anladım.. İşin zor..peki senin bebeğine davranışları nasıl ?
Sahiplenici. Esimdr beni bu konuda sinir ediyor. Cocugu benden alip alip onlara veriyor. Heleki hastahanede ilk geldikleeinde bu gorumcem hemen esime vah yavrum hem annelik hem babalik nasil yapacaksin kolay gelsin demisti. Oyle sinir oldum ki ve eve cikincada bir kac kere soyledi.

Bence esinizle sakince açık açık konuşun hatta ablasi yada konuşun yani bu ne be....

Ben sizi böyle gördükçe farklı şeyler düşünüyorum. Midem bulaniyor.Davranışlarınız normal degil deyin.bu duruma çeki düzen verin deyin .

Onlar yan yana sizin yataginizda yatmaya cekinmiyorlar siz de bunları söylemeye cekinmeyin.

Hatta gorumcenize sert çıkın biraz.ya abla o benim Kocam sen karıştırdım herhalde,yanında ancak ben yatarim deyin.kadina bak ya ayyyy pislikler

Canım bir kere dogumla ilgili kisma kafayi takma ben daha yeni yeni eski halime donuyorum 1 sene oldu bende emziremedim basta cok sorun yaptim ama bosversene olmuyor diye kendimizi oldurecek halimiz yok o bebegin senin sütünden once duzgun saglam psikolojine ve sevgine ihtiyaci var bunu cok agir lohusa depresyonu gecirmis biri olarak soyluyorum su anda esine karsi hissettigin sogukluk vs ile sakin hareket etme pisman olursun bosver zamana birak herseyi bebegine odaklan
Oyle de canim bu gunler nasil atlatilacak es destegiyle. Ben esimden destek bekledikce tam tersini gordum. Bilmiyorum ne yapmaliyim 1 ay kadar cekip annemin evine mi gitsem ne yapsam.

Sahiplenici. Esimdr beni bu konuda sinir ediyor. Cocugu benden alip alip onlara veriyor. Heleki hastahanede ilk geldikleeinde bu gorumcem hemen esime vah yavrum hem annelik hem babalik nasil yapacaksin kolay gelsin demisti. Oyle sinir oldum ki ve eve cikincada bir kac kere soyledi.

Affedersin de OHA.

Ne duruyorsun? Yetti be demek için ne duruyorsun??

Ya çok sinirlendim ben ya.
Hatta sen anlattıkça sana daha çok sinirlendiğimi fark ettim. Neden içine içine soktun bu kadar bu kadını?
O çarpık ortamda çocuğunu nasıl sağlıklı yetiştireceksin?
Belki bu daha başlangıç, görümcem dediğin tip ufak ufak elinden alacak çocuğunu.
Kadının psikolojik sorunu varsa filan da yazmışlar. Varsa yatırsınlar hastaneye bu nedir ya, başlarım o kadının psikolojisine,
senin bozulan psikolojinin, kaçan huzurunun hesabını kim verecek?!

Tüm olan bitenleri ailene anlat. Eşine de çek restini.
Susar oturursan da yazık.

Bence esinizle sakince bir açık konuşun hatta ablasi yada konuşun yani bu ne be....

Ben sizi böyle gördükçe farklı şeyler düşünüyorum. Midem bulaniyor.Davranışlarınız normal degil deyin.bu duruma çeki düzen verin deyin .

Onlar yan yana sizin yataginizda yatmaya cekinmiyorlar siz de bunları söylemeye cekinmeyin.

Hatta gorumcenize sert çıkın biraz.ya abla o benim Kocam sen karıştırdım herhalde,yanında ancak ben yatarim deyin.kadina bak ya ayyyy pislikler
Kocamla yatagimiza gelemez zaten esimle ayri yatmak zorunda kaldigimizda esimi yalnix birakiyprum gece sabah bir. Bakiyorum bizimki orda

Hatta sen andiyor. kça sana daha çok sinirlendiğimi fark ettim. Neden içine içine soktun bu kadar bu kadını?
Belki bu daha başlangıç, görümcem dediğin tip ufak ufak elinden alacak çocuğunu.
Kadının psikolojik sorunu varsa filan da yazmışlar. Varsa yatırsınlar hastaneye bu nedir ya, başlarım o kadının psikolojisine,

Bende bunu dusunuyorum ailem zaten kopuruyor esimden dolayi annem o buraya gelecek elbet diyor ben niye susuyorum inan ki bu soruyu en cok ben soruyorum kendime. Brn boylr biri degildin. Kardeslerim bile ablama nolmud diuorlar

Görümcen hic sağlıklı biri gibi gelmedi..Ne yap et uzak tut o kadını evinden..

ohaaa bu nasıl laf ya ne demek bu:KK57: yok yok normal bu kadın

Hatta sen anlattıkça sana daha çok sinirlendiğimi fark ettim. Neden içine içine soktun bu kadar bu kadını?

çok doğru demişsin rezalet diz boyu hemen de psikoloji bahane nolmuşta psikolojisi bozulmuş acep

Arkadaslar bu gorumcemler birseyi yapma dedikce inadina yapiyorlarmis. Off off eltim ben evden kovuyotdum gene geliyorlardi bir de arkadaslarini dolduruyorlardi evime dedi. Daha yeni gittiler yarinda okul daha cocuk 22ye kadar yatmaz grcede kalkacak.

Neyi bekliyorsun daha?Ailen arkanda..Nasil ilişkiler bunlar hic normal degil.Bebegini uzak tut o aileden..kusura bakma da esin de bi tuhaf..

Gitmiyorum o eve de ve gitme..niye resti cekmiyorsun..niye gidiyorsun her hafta..niye esinin yanına gorumcem yattığında ortalığı yıkmadin bu ne rezillik diye...Gitgide sana da normalmis gibi gelir bu durumlar ve kendini bir cikmazda bulursun...cok pasif kalmissin kusura bakma da sessiz kalirsan ezerler.

Back
X