Degisik :) kendimi de epey ozel hissettim simdi, sarkilar falan :) iyi aksamlar diliyorum.Kızıyorsunuz ama bu örnekleri verince ne dememizi bekliyorsunuz? Oyşş hamiş kadına eşi ne güzel davranıyor mu diyelim ? Hamiledir ne yapsa yeridir olayı çok saçma. Ayrıca size bir şarkı armağan edicem Yonca Evcimik - Kendine gel. Özellikle ‘herkesin bir sabrı varrrr’ bölümü. İyi dinlemeler hamiş hanfendi
Hamişsiniz yaa en özel sizsiniz. Umarım ponçik kalbiniz kırılmamıştır.Degisik :) kendimi de epey ozel hissettim simdi, sarkilar falan :) iyi aksamlar diliyorum.
Ben her zaman ozelim, benden 1 tane daha yok bu hayatta. Sizden de bir tane daha yok. Siz de kendinizi ozel hissedin efendim, saglicakla kalin.Hamişsiniz yaa en özel sizsiniz. Umarım ponçik kalbiniz kırılmamıştır.
O kadar özel olduğumuzu düşünmüyorum ben. Bu değer vermemek değil sadece piremses olmamak.Ben her zaman ozelim, benden 1 tane daha yok bu hayatta. Sizden de bir tane daha yok. Siz de kendinizi ozel hissedin efendim, saglicakla kalin.
Merhaba bir derdim var paylaşacak kimsem yok 3 aylik hamileyim esime rahatsiz oldugum bi konuyu paylastim soylenmeyi birak dedi tartismayalim diye sustum gece yastığını alıp diğer odaya gitti bende peşinden gittim çünkü kavga bile etmedik neden ayırsin ki gelmedi tek basima aglaya aglaya uyudum sabah kalktim brn bosanmak istiyorum cocuk falan umrumda degil ister aldir ister dogur dedi ufacik bişey kavga bile etmedik yazarsam hafifler sandım ama napicagimi bilmiyor
Konunun ne olduğunu bilmeden yorum yapmak doğru olmayabilir. Ama eşinizde çoğu şey bitmiş gibi. Öfkeyle aldığı bir karar değil.Merhaba bir derdim var paylaşacak kimsem yok 3 aylik hamileyim esime rahatsiz oldugum bi konuyu paylastim soylenmeyi birak dedi tartismayalim diye sustum gece yastığını alıp diğer odaya gitti bende peşinden gittim çünkü kavga bile etmedik neden ayırsin ki gelmedi tek basima aglaya aglaya uyudum sabah kalktim brn bosanmak istiyorum cocuk falan umrumda degil ister aldir ister dogur dedi ufacik bişey kavga bile etmedik yazarsam hafifler sandım ama napicagimi bilmiyorum
Bu kadar büyütecek ne olabilir ki üstelik siz hamileyken bu kadar hassas döneminizde bunu yapması hiç hoş değil.Allah yardımcınız olsun.Biraz sabredip siniri geçtikten sonra tekrar konusun bu halinizle kavga etmeyinMerhaba bir derdim var paylaşacak kimsem yok 3 aylik hamileyim esime rahatsiz oldugum bi konuyu paylastim soylenmeyi birak dedi tartismayalim diye sustum gece yastığını alıp diğer odaya gitti bende peşinden gittim çünkü kavga bile etmedik neden ayırsin ki gelmedi tek basima aglaya aglaya uyudum sabah kalktim brn bosanmak istiyorum cocuk falan umrumda degil ister aldir ister dogur dedi ufacik bişey kavga bile etmedik yazarsam hafifler sandım ama napicagimi bilmiyorum
Ay katılıyorum size , bence de yani ayar oluyorum böyle yorumlara zaten insanlar dertli bide benim kociş böyle yapar şöyle yaparEee yani. Sizin kocişin bu naz çeker tavrının konu sahibine ne gibi bi faydası olabilir. Azıcık düşünüp yorum yapın nispetin yeri değil.
Mantıksız bir örnek olmuş,her ilişkinin dinamiği farklıdır. Sizin kocişiniz tripsavar ama bu konu sahibesininki değil.Benim esim en ufak tartismada ki haksiz benim hemen "oyş karimin hamilelik hormonlari tavas yapti huysuzluga basladi"
Yok biz kavga edemeyiz ki bağırir çagirir bitti yarim saat sonra hiç bisey yokmuş gibi gelir belkide benim basitligimden kaynaklanan bisey çünkü hiç bi zaman tepki mi koyamadım küstüm yüzüme baktı içim eridi hemen güldüm kalbimi kırdı bi kere öptü geçti ben beceremedim galibaBu kadar büyütecek ne olabilir ki üstelik siz hamileyken bu kadar hassas döneminizde bunu yapması hiç hoş değil.Allah yardımcınız olsun.Biraz sabredip siniri geçtikten sonra tekrar konusun bu halinizle kavga etmeyin
Aman boşver bosanalim bence de demelisin.Yok biz kavga edemeyiz ki bağırir çagirir bitti yarim saat sonra hiç bisey yokmuş gibi gelir belkide benim basitligimden kaynaklanan bisey çünkü hiç bi zaman tepki mi koyamadım küstüm yüzüme baktı içim eridi hemen güldüm kalbimi kırdı bi kere öptü geçti ben beceremedim galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?