Paylasak kimsem yok

Degisik :) kendimi de epey ozel hissettim simdi, sarkilar falan :) iyi aksamlar diliyorum.

Ben her zaman ozelim, benden 1 tane daha yok bu hayatta. Sizden de bir tane daha yok. Siz de kendinizi ozel hissedin efendim, saglicakla kalin.
O kadar özel olduğumuzu düşünmüyorum ben. Bu değer vermemek değil sadece piremses olmamak.
size de iyi akşamlar efem.

Konunun ne olduğunu bilmeden yorum yapmak doğru olmayabilir. Ama eşinizde çoğu şey bitmiş gibi. Öfkeyle aldığı bir karar değil.

Konu sahıbı nerdeki acaba .Kadın hamıle baska bırı olabılır yazmışınız.Belki bebek tutunmaya calısıyor .Be bılıyım ya bıraz daha mı yumusak yazsak .Herkesın kocişi herkesınkı gıbı olmuyo malesef.konu sahıbı okursan ses ver?Kavga neydı ?Son durum ne

Bu kadar büyütecek ne olabilir ki üstelik siz hamileyken bu kadar hassas döneminizde bunu yapması hiç hoş değil.Allah yardımcınız olsun.Biraz sabredip siniri geçtikten sonra tekrar konusun bu halinizle kavga etmeyin

Boyle erkeklere cocuk verilmez iste. Haketmiyorlar. Su lafi soyleyen bir sahis, baba yapilmamali, hep cocuksuz kalmali.

Eee yani. Sizin kocişin bu naz çeker tavrının konu sahibine ne gibi bi faydası olabilir. Azıcık düşünüp yorum yapın nispetin yeri değil.
Ay katılıyorum size , bence de yani ayar oluyorum böyle yorumlara zaten insanlar dertli bide benim kociş böyle yapar şöyle yapar

Daha önce böyle tartışmalar yaşamadınızsa ve yeni evliyseniz kendi çapında sizi “bana itaat edeceksin” tarzı bir psikolojiye itmeye çalışıyor olabilir. Kendi çocuğuna karşı bu kadar zalim olma konusunda samimi olduğunu düşünmek istemem açıkcası. Blöf yapıyordur. Yani inşallah. Tabi her iki durumda da karakterinde ciddi sıkıntı var demek.

Benim esim en ufak tartismada ki haksiz benim hemen "oyş karimin hamilelik hormonlari tavas yapti huysuzluga basladi"
Mantıksız bir örnek olmuş,her ilişkinin dinamiği farklıdır. Sizin kocişiniz tripsavar ama bu konu sahibesininki değil.
Ayrıca daha gebeliğiniz 6.haftadaymis Allag sağlıkla aldirsin kucağınıza ama tribe girmek için acele etmişsiniz gibi...

Konu yılların birikimiymis 2 senelik evliyim daha 2 sene olmadı bile hatta 5 sene sevgililik evde eşyaları aldigin yere bırak çamaşırları sepete at gibi konularda uyarıyorum akşamda aynı konuydu hiç tartışma olmadı sadece söylenme dedi uyumaya gittim yastığını alıp diğer odaya gidince peşine gittim ki senelerdir ayrı ben kus kalamam gelmicem dediğinde ustelemeyip odamıza gittim sabah eşyaları nasil toplucaz boşanalım diyince sadece o zaman sesim yükseldi ben evden gittikten sonra eşyam hiç umrumda değil dedim bugün 3 5 parca kıyafet alıp çıktım esim benim hep böyle sinirli ama saman alevi gibiydi dilinin ayarı yoktur ama kalbimi kırınca oturur benimle ağlar hiç tartışma yokken bu kadar büyük tepki vermesi korkuttu beni

Yok biz kavga edemeyiz ki bağırir çagirir bitti yarim saat sonra hiç bisey yokmuş gibi gelir belkide benim basitligimden kaynaklanan bisey çünkü hiç bi zaman tepki mi koyamadım küstüm yüzüme baktı içim eridi hemen güldüm kalbimi kırdı bi kere öptü geçti ben beceremedim galiba

Aman boşver bosanalim bence de demelisin.

On beş güne tutusmaya baslaar.

İnsanin mayası bu

Umarım öyle olur çünkü hem eşimi seviyorum çok hemde yuvam dağılsın istemem bir iki boş şeyle geçerli bi sebebi olda tamam derim bende kaparım tüm kapilari

Evden esyalarini alip mi gittin? Ben mi yanlis anladim. Sen neden gittin, o gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…