Paylasak kimsem yok

Bu nasil bir tutum ya. Kusura bakmayin ama ister aldir ister dogur bosanalim cocuk umrumda degil diyen adamdan baba olunmaz. 3 aylik hamileyim diyorsunuz, psikolojik durumunuzu dusunmeyen merhametsiz bir adam. Benim esim en ufak tartismada ki haksiz benim hemen "oyş karimin hamilelik hormonlari tavas yapti huysuzluga basladi"
Tavrinizi alin. Bosanin diyemem haddim degil. Ama lutfen pesinden kosmayin. Kendi kosenize cekilin. Size yaptigi yanlisin farkina varsin !
Oyş diyen erkek?! 🤮

Mantıksız bir örnek olmuş,her ilişkinin dinamiği farklıdır. Sizin kocişiniz tripsavar ama bu konu sahibesininki değil.
Ayrıca daha gebeliğiniz 6.haftadaymis Allag sağlıkla aldirsin kucağınıza ama tribe girmek için acele etmişsiniz gibi...
Iste Turkiye neden gelismiyor en acik ornegi. Daha cok gerileriz, kadinin dusmani da kadindir. 6.haftada tribe girerek acele etmissiniz, her iliskinin dinamiği farklidir falan filan. Hanimefendi her iliskinin dinamiginde saygi, sevgi vardir. Ve evet 3.haftada hamile oldugumu ogrendigimden beri de triplere giriyorum. Ne yapicam nasil bakicam yeticek miyim tek basima ne annem ne babam ne kardeslerim hic kimsem yokken. "Kocişimde" sağolsun 3.haftamdan beri hep destek. Ayrica 3.haftamdan beri de hem calisip hem evini dip kose temizledi bu piremses ilerleyen haftalarda kotu olur yapamaz diye. "Kocisi" da oyy kiyamam yorma kendini kadin tutariz dedi. Tövbe yarabbim ya, kimlerr laf yetiştiriyorum 😂

Iste Turkiye neden gelismiyor en acik ornegi. Daha cok gerileriz, kadinin dusmani da kadindir. 6.haftada tribe girerek acele etmissiniz, her iliskinin dinamiği farklidir falan filan. Hanimefendi her iliskinin dinamiginde saygi, sevgi vardir. Ve evet 3.haftada hamile oldugumu ogrendigimden beri de triplere giriyorum. Ne yapicam nasil bakicam yeticek miyim tek basima ne annem ne babam ne kardeslerim hic kimsem yokken. "Kocişimde" sağolsun 3.haftamdan beri hep destek. Ayrica 3.haftamdan beri de hem calisip hem evini dip kose temizledi bu piremses ilerleyen haftalarda kotu olur yapamaz diye. "Kocisi" da oyy kiyamam yorma kendini kadin tutariz dedi. Tövbe yarabbim ya, kimlerr laf yetiştiriyorum 😂
hanımefendi bişeyi merak ettim ben neden insanlar size sormamasına rağmen her yorumunuzda kociş 🤢 övüyorsunuz yok kadın tutarız dedi yok bilmem ne dedi kadın kelimesi bile ne iğrenç yA , yardımcı bile demeye eriniyorsunuz

çok mu kontrolcüsünüz acaba ?
yani her akşam o eşyayı kaldır, bunu buraya koy, şunu şuraya götür gibi direktif durumu varsa patlama noktasına gelmiş olabilir.
size göre doğal ama o hoşlanmıyor olabilir.
ha tavrı doğru değil, savunmuyorum ama yazdığınızdan bunu anladım.
2 sene sonunda hem de hamile haliyle karısına aynı cümle üzerinden bunları söylediyse, 2 senede çok üzerine gitmiş olabilirsiniz.

Tepenize çıkartmışsınız, kaybetme korkusu da yok doğal olarak, bu yaklaşımları bu saatten sonra düzelir mi, bana oldukça zor geldi. Buna alışmış, sizi bu halinizle, onu sürekli idare eden yaklaşımınızla sevmiş çünkü. Aradığı kadın modeli buymuş, öbür türlüsü bu saatten sonra işine gelmeyecektir.

hanımefendi bişeyi merak ettim ben neden insanlar size sormamasına rağmen her yorumunuzda kociş 🤢 övüyorsunuz yok kadın tutarız dedi yok bilmem ne dedi kadın kelimesi bile ne iğrenç yA , yardımcı bile demeye eriniyorsunuz
Adam belki de kadını başka şey için tutacaktır (!!) sjsjsjjsjs ama yorum sahibi mesajı çakmamıştır. Kadın tutmak !! Kendisi piremses ve kocişi prenms olduğu için kadınları tutulan bir şey sanıyor.

konu ne ?

Gerçi pek bir önemi yok

3 aylık hamile eşine o lafı diyen adam adam olmamıştır.

Konu yılların birikimiymis 2 senelik evliyim daha 2 sene olmadı bile hatta 5 sene sevgililik evde eşyaları aldigin yere bırak çamaşırları sepete at gibi konularda uyarıyorum akşamda aynı konuydu hiç tartışma olmadı sadece söylenme dedi uyumaya gittim yastığını alıp diğer odaya gidince peşine gittim ki senelerdir ayrı ben kus kalamam gelmicem dediğinde ustelemeyip odamıza gittim sabah eşyaları nasil toplucaz boşanalım diyince sadece o zaman sesim yükseldi ben evden gittikten sonra eşyam hiç umrumda değil dedim bugün 3 5 parca kıyafet alıp çıktım esim benim hep böyle sinirli ama saman alevi gibiydi dilinin ayarı yoktur ama kalbimi kırınca oturur benimle ağlar hiç tartışma yokken bu kadar büyük tepki vermesi korkuttu beni
O zaman boşanmak için bahane aramış.

Yani akla gelen o ama yapmasına imkan yok diye düşünüyorum sosmal medya hesapları birlikte telefon desen asla saklamaz şifresi bile yok

Vay anasını
Koca gibi koca
İyi ki konuya yazdınız kocanızın mükemmelliğini
Konu sahibi yorumunuzdan feyz alır, oldukça faydalı buldum.

Ve işin acı yani yorum Türkiye’nin neden gelişemediğini ortaya koyan MİKEMMEL ÖTESİ tespitle başlıyor ansanjsnaksnak. Bunu kimse çözememisti oysa
Vay anasını
Koca gibi koca
İyi ki konuya yazdınız kocanızın mükemmelliğini
Konu sahibi yorumunuzdan feyz alır, oldukça faydalı buldum.

Yani akla gelen o ama yapmasına imkan yok diye düşünüyorum sosmal medya hesapları birlikte telefon desen asla saklamaz şifresi bile yok
Aklınız bulansın yada şüpheye düşün diye değil ama sosyal medya hesaplarının ortak olması, kişinin başka bir hesap açmasına mani değil ki, öyle bir açıyorlar ki ruhunuz duymaz. Ha göreceğiniz varsa da bir şekilde karşınıza çıkar elbet.
2. Hattı ve tuşlu telefonu olabilir

Back
X