- 7 Aralık 2019
- 8.397
- 32.154
- 498
Bu hafta katilayim bide haftaya sonra ameliyat var katilamayabilirim mutlaka kazanmam lazmmOlsun yarın geç değil hem hazırlık yaparsın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu hafta katilayim bide haftaya sonra ameliyat var katilamayabilirim mutlaka kazanmam lazmmOlsun yarın geç değil hem hazırlık yaparsın![]()
Hicte özlü söz bilmemYa masanızla ilgili,samimiyet,sevgi ile ilgili:)Kahvaltı özel bir öğündür.Mesela hafta sonları tüm aile toplanır.Güzel sofralar hazırlanıyor.Bununla ilgili minik bir yazı:)
Öğretmenim arkadaşlara destan yazmalarında yardımcı olEveeet oraya destan yazarim ben![]()
Yok abla gözümüz döndüde birazcıkKızlar birde mesaj isteniyor o kısmı okudunuz mu?
Kızın,oğlun yardım etsin:)Hicte özlü söz bilmem![]()
Pehh komsu daha yardimci olurKızın,oğlun yardım etsin:)
Aa çok güzelmiş ablaYa masanızla ilgili,samimiyet,sevgi ile ilgili:)Kahvaltı özel bir öğündür.Mesela hafta sonları tüm aile toplanır.Güzel sofralar hazırlanıyor.Bununla ilgili minik bir yazı:)
Merak etme gerekirse kitap yazarizHicte özlü söz bilmem![]()
Olsun nasıl istersen:)Pehh komsu daha yardimci olur![]()
Vala bukadar beklemiyordum abla yalan yokHadi bakalım neler gelecek çok merak ediyorumBoşa demedim katılmayın göreyim
![]()
Onu dünden beri görmedim inşallah iyidir
Sen fotomuzun altına mı ekleyeceksin o cümleleri oylama esnasında, konu açmıyoruz ya hani bizÖğretmenim arkadaşlara destan yazmalarında yardımcı ol
Yok ya 3-5 cümle olsun sonra sığmaz![]()
Konu yok canım:)Aaaa ne çabuk unuttun yazın fairy yapınca altına yazı yazmadık mı onun gibi işte:)Sen fotomuzun altına mı ekleyeceksin o cümleleri oylama esnasında, konu açmıyoruz ya hani biz![]()
Geldim canım
Nasip canım bilemeyizben bunu da kesin kazanamam![]()