Paylaşılamayan nişanlı....

kivimuz

Biz bize bize bizden fayda var...
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
299
36
118
Merhaba kızlar hafta sonu nişanım oldu çok şükür. 1 senelik çabadan mücadeleden sonra ailemi zor ikna ettim nişanlandım. Tabi daha annemin laf sokmaları devam ediyor. Neyse gel gelelim asıl konuya bir günlük nişanlımı alıp ablası tatile götürdü bugün. Ben istememe rağmen. Bana iki gün gideceğiz antalyaya dediler dört oldu beş oldu o günler...Nişanlım benim istemediğimi biliyor yok neymiş onlar küsermiş ben küsmüyorum ya sanki. Nişanlım ilçede oturuyor dün sabah geldi yanıma dedik hiç yalnız kalamıyoruz biraz tek takılalım oturalım bi yerlerde zortt telefon çalıyo ablası nerdesin. Diğeri arıyo kartıma para yatır. Öbürü arıyor eşyalarımı getir. Annesi arıyor taksiti yatır.Dört tane ablası var tek erkek ne olsa buna deniyor ablalarının hepsi evli kocaları ne güne duruyorsa babasıda elini ayağını çekmiş hayattan. Sinirlendim bi dedim başbaşa kalalım dedik rahat bırakmıyolar. Nişanlımda yok herkes bana küsüyo bana tavır yapıyor sıkıldım artık peşimi bıırakmıyolar diyor. Onlar ne dese oluyor benim istemediğim şeyleri bana zorla kabul ettiriyor.Sonuç olarak bi başbaşa kalamadık.Nişan fotolarımızaberaber bakmaya gideceklerde yok dedim gelmesinler istemiyorum cana geldim artık. Ben diyo koşa koşa gitmiyorum tatile mecburen gidiyorum falan filan. Bende çok kıskancım napim biriyle göz ucuyla bakması bile yeter bana çok kızıyorum. Çünkü daha önceden bazı şeyleri yakalamıştım. Unutamadım napim. Şimdi ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım nişanlıma biliyorum onun işide zor benden başka anlayışlı davranan yok o da çok şikayetçi olanlardan.Bazen bende çok sıkılıyorum dayanamıyorum bunaltmakta istemiyorum kendini. Nasıl bi yol izleyeyim bi akıl verin kızlar tatile bile zorla götürdüler

nişanlının işi gücü yok herhalde öyle alıp tatile gitmek kolaymı işten izindir bilmemnedir.

Diğer konulara değinmiyorum, o kendi ailesiyle çözeceği bişey. Ama tatil ksmına takıldım. Adam ablasıyla tatile gidince ne oluyor? Bırak ablasını yalnız gitse ne fark eder? Bu tatil mevzuları fazla büyütülüyor bence. Sen kızacaksın diye istemiyorum diyordur muhtemelen, yoksa kim istemez.

tatıle zorla gıttıgını sanmam ..sıze öyle soylemıs..bırıde benı zorla tatıle goturebılır mı cok acil
+1
Yoruma gelirsek:
Sadece senin ailen değil karşı taraf da istemiyor sanırım? Böyle sırayla aramaları falan hoş değil. Yaşlarınız kaç? Küçüksünüz sanırım hala ailelerden bağınızı koparmamışsınız gibi geldi.

Dört ablası olan bir adamla nişanlanmak hakikaten cesaret ister :) Tek erkek olduğu için üstüne bu kadar düşüyorlardır. Bir de daha yeni nişanlısınız. Nişanlı olmaya alışması lazım bunun için de biraz süre gerekiyor. Tatile ben de zorla gittiğini düşünmüyorum. Büyük ihtimalle senin kızacağını düşündüğü ve kalbini de kırmak istemediği için yalan söylemiş. Tabi şimdi günahını almayalım. Ailesinin nişanlından istediği işlere karışamazsın. Ne de olsa annesi, ablaları. Elbet faturayı yatır da diyecekler, taksiti yatır da diyecekler. Ama sizin ilişkinize müdahale etmelerine izin verme. Zaten sen ılımlı davranıp aynı zamanda da tavrını koyarak bir denge tutturursan, nişanlın da alışacaktır nişanlılığa.

zorla insan bir bardak su bile getirmez.Belli ki senden çekindiği için öyle demiş

Kaç yaşındasınız? Sanırım sadece senin ailen değil nişanlının ailesi de istemiyor bu evliliği? Neden laf sokuyorlar sürekli?

Tatil konusunda hatalısın ama. Ailesiyle vakit geçirmek onun da hakkı. Yanlış olan sizin yanınızda olduklarını bile bile sıra sıra aramaları ve iş buyurmaları.

Niye iki taraf da istemiyor evliliği?

Şimdi anlayışlı olan sizseniz diğerleri nasıl hakketen düşünemiyorum . Gitsin tatile ayarlanmışsa, n'olcak ki, aylarca sürmeyecek di mi?
Onu bi kendime anlatamıyorum. Emri vaki davranışları beni sinir ediyor.Onlar ne istese kabul ben ne istesem hep bi yokuşa sürme biz perşembe gününne plan yapmıştık nişan fotolarımızı seçecektik çünkü benimde işim çok bu hafta anca perşembe günü müsaittik ikimiz tatili uzattılar hiç fikir sorulmadan neymiş onlar küsmesinmiş ben ne oluyosam

25 yaşındayım.Benim ailem iş yüzünden istemiyor memur istiyorda bizimkiler. Onun ailesi bizden çok istiyor allah razı olsun nişanımda hiç bi şeyimi eksik etmediler kaç kere geldiler istemeye onların cephesinde bi sorun yok. İş buyurmaları beni çok sinir ediyor tavrını koy diyorum yok olmuyor madem diyorum zorla götürüyolar tatile seni gitmeyecem de o da yok

iyide ablaları bunu uşak bellemiş
bence nişanlınız geç olmadan tavır koysun
yok sa evliyken en özel anlarınızı bu telefonlar mahvedebilir..

Tatile hiçde zorla gittiğini sanmıyorum zorla giden insan o kadar durmazdı.

Sen şimdiden alış bunlara şimdi paylaşılamayan nişanlı ilerde paylaşılamayan eş olucak o zaman durum daha vahim

Ayakta uyutuluyorsunuz tatile zorla gitmediginden eminim hatta ilgilerinden bunaldıgı filan hepsi yalan bunu diyen kız olsa inanırım cünkü kız kardeslere - evlatlara yaşı kaç olursa olsun hükmediliyor üzerlerinde ego tatmini yapılıyor ama belli bir yaşa gelmis adamı kim zorla tatile götürebir eğer nisanlınız gerçekten bunları yapacak kadar yumuşak başlıysa vay halinize yakındır eşim ailesinin sözünden çıkmıyor ablaları hayatımıza karısıyor diye konu açmanız

iyide ablaları bunu uşak bellemiş
bence nişanlınız geç olmadan tavır koysun
yok sa evliyken en özel anlarınızı bu telefonlar mahvedebilir..
iste beni sinir eden bu simdi boylelerse evlenince ne olacak hayal bile edemiyorum artik. Tavrini koy diyorum hemen isyanlara basliyo bana kusuyolar tavir yapiyolar diyolar. Ama ben ne istesem olmuyo ben bole soyleyince farkindayim daha dikkatli olacam diyo yok ayni yine

ah ah bu erkeklerin hep aynı taktikleri oyalamak
bu arada 4 görümcen var dimi... İnşallah seni üzmezler canım..

yaa çok şanslısın seni acayip kıskandım keşke ben de nişanlı olsaydım o zaman yüzüğü suratının orta yerine çarpardım ama evli ve çocuklu olunca o kadar kolay olmuyor herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…