Paylaşılamayan nişanlı....

senin ailen neden istemedi ozel degilse. Valla sans kader artik ya batacaz ya cikacaz bu olmaz baskasiyla olursa onda da bole seyler olmayacagi mechul allah yardimcimiz olsun
amin senin dengin değil daha iyilerine layıksın falan filan işte sen bilirsin inşallah pişman olmazsın

Bu insan benim nisanlim ama bu yuzden cok ilgilendiriyor konu beni bana zorla goturuldugunu soylemesin o zaman
Zorla goturuldugunu senin tepkilerin yuzunden soyluyor muhtemelen.oda aranizda kalmis cunku.ona sorsan iki taraftanda bikmistir.4 kizkardesi oldugunu ve aralarindaki iliskiyi 4 yillik flort doneminde ogrenmis olmaman imkansiz.bildigin halde nisanlanmak icin dunya kadar sknti cektiyse ve seni defalarca defalarca istemeye geldilerse yazdan yaza cekiver gorumceleriini.

Son düzenleme:
tatile ablasıyla gidiyor ne olmuş ki.ne güzel bir ailesi var ki onlarla birlikte tatil yapabiliyor

Ablalari baska memlekette o yuzden fazla muhattap olmuyolardi hepsi buraya gelince faturalarina kadar buna yatirttiriyolar kocalari var hepsinin kimin basi yumusak yapis hemen bende artik gozlerinin acilmasini istiyorum ezdirmesin kendini ne derlerse tamam demesin gostersin tavrini hepsi evli barkli sonucta.

Canim ama o ablalariyla onun arasinda.rahatsiz olsa kendisini pekala ezdirmeyebilir emin ol.senin bu derece mudahelen adami yipratmaktan baska bi ise yaramaz.

Canim ama o ablalariyla onun arasinda.rahatsiz olsa kendisini pekala ezdirmeyebilir emin ol.senin bu derece mudahelen adami yipratmaktan baska bi ise yaramaz.
Bana dert yanmaya gelince yaniyo ama ablalari hakkinda. Valla canim bilmiyoeum cok haklisin elimde deil kiskaniyorum paylasmak istemiyorum kimseyle bu da onu sIkIyor

tatile ablasıyla gidiyor ne olmuş ki.ne güzel bir ailesi var ki onlarla birlikte tatil yapabiliyor
Hayir tatil konusu acilinca ablasigile nisanlim gelmezse gitmem demis doneklik yapiliyor bana zamaninda sozler verildi ama

Yerinde olsam
Ablalarına sizde alışmışsınız nişanlıma bişeyler yaptırmaya evlenince yapamıycak şimdiden alışsanız iyi edersiniz derdim
Perşembe foto mu seçecektiniz?
Îyî tatiller canım Perşembe burdasın fotorafçıyA gidiCez unutma derdim

Hayir tatil konusu acilinca ablasigile nisanlim gelmezse gitmem demis doneklik yapiliyor bana zamaninda sozler verildi ama

bence nişanlıyken böyle bir tatil emin ol ilerisi adına hiç iyi bir şey değil.bence mesafeli olmalısın

Dort gorumcem var allahtan hepsi baska sehirlerde bizim memlekette deiller bununla avutuyorum kendimi yazlari dolusuyolar buraya

sanırım hiç kardeş hasreti çekmediniz

4 kardeş ayrı şehirlerde bir araya geldik diye nasıl seviniyolardır kimbilir

belki işten güçten senede 1-2 anca görüşüyolardır

kusura bakmayın ama kalkıp tatile gittiler diye lafını etmeye hiç hakkınız yok

Bana dert yanmaya gelince yaniyo ama ablalari hakkinda. Valla canim bilmiyoeum cok haklisin elimde deil kiskaniyorum paylasmak istemiyorum kimseyle bu da onu sIkIyor
Olabilir yanabilir.sen kendi ailen hakkinda ona dert yanabilirsin ama onun yorum yapmasi dogru olmaz ayni sekilde seninde oyle.ailesinden bile kiskanmayin lutfen.hirsiniz yipratir ikinizide.atamaz,satamaz kaldi ki memleketteyken yapmiyolarmis boyle seyler.3 ayligina ailesini idare edemicekseniz yiyip bitircekseniz kendinizi hic girmeyin bu yola.cunku bunu kaldirabilecek bi insana benzemiyosunuz.biraz buyutuyosunuz

bence nişanlıyken böyle bir tatil emin ol ilerisi adına hiç iyi bir şey değil.bence mesafeli olmalısın
Pardon ama ablalariyla tatile gitmesinin nesi kotu ben anlamadim?satasmak icin degil gercekten meraktan soruyorum.hic iyi olmayan ne bunda?

yani tatile gitmesine neden karışıyorsunuz ki ablalarıyla tabiki gidicek, madem daha önceden birileriyle bakışmış ve bu yüzden güven sorununuz var neden nişan yaptınız çocuk oyuncağı mı bu, yalnız kalma olayı konusunda haklısınız ama bu arada fatura falan için heraldeki anne arıcak yatır die

Pardon ama ablalariyla tatile gitmesinin nesi kotu ben anlamadim?satasmak icin degil gercekten meraktan soruyorum.hic iyi olmayan ne bunda?

hayır sanırım bir yanlış anlaşılma oldu.ben konu sahibinin de bu tatile nişanlısıyla katılmasını kastetmiştim ok?

ohoo daha çok çekeceğin var erkek diye herkes buna iş buyurur hayatınız byunca nişanlın tavır koymadığı sürece bu böyle devam da eder

1 günlük nişanlı olarak aile ilişkilerine karışmamalısın.Ablası kardeşini tatile götürebilir veya arayabilir.Onların kendi kardeş bağlarıyla ilişkileriyle alakalı.Nişanlın ve senin yaşın küçük sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…