• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paylaşılamayan nişanlı....

Tatile hiçde zorla gittiğini sanmıyorum zorla giden insan o kadar durmazdı.

Sen şimdiden alış bunlara şimdi paylaşılamayan nişanlı ilerde paylaşılamayan eş olucak o zaman durum daha vahim
Tatile hiçde zorla gittiğini sanmıyorum zorla giden insan o kadar durmazdı.

Sen şimdiden alış bunlara şimdi paylaşılamayan nişanlı ilerde paylaşılamayan eş olucak o zaman durum daha vahim
Bende bundan korkuyorum tek erkek cocuk isim zor valla 4 senedir sevgiliyiz ailemi zor ikna ettim bizimkiler egolarini tatmin edecek birini ariyolar memur olsun en azindan diyolar onuda begenmiyolarda bizimkilwrin agzina laf vermekte istemiyorum sen yaptin sen istedin diyecekler isim zor aradayim

Bende bundan korkuyorum tek erkek cocuk isim zor valla 4 senedir sevgiliyiz ailemi zor ikna ettim bizimkiler egolarini tatmin edecek birini ariyolar memur olsun en azindan diyolar onuda begenmiyolarda bizimkilwrin agzina laf vermekte istemiyorum sen yaptin sen istedin diyecekler isim zor aradayim

ilerde pişman olmamak iyi düşün taşın öyle evlen, bunları şimdi kaldıramıyorsan evlenince hiç kaldırmassın

+1
Yoruma gelirsek:
Sadece senin ailen değil karşı taraf da istemiyor sanırım? Böyle sırayla aramaları falan hoş değil. Yaşlarınız kaç? Küçüksünüz sanırım hala ailelerden bağınızı koparmamışsınız gibi geldi.
ikimizde 25 yasindayiz ogretmeniz atama bekliyoruz dogal olarak aileme bagliyim bende o da. Benim ailem is konusunda memurluguda istemiyolar en azindan o olsun diyolar onun ailesinde bi sorun yok onlar bizden daha cok istedi

ah ah bu erkeklerin hep aynı taktikleri oyalamak
bu arada 4 görümcen var dimi... İnşallah seni üzmezler canım..
Dort gorumcem var allahtan hepsi baska sehirlerde bizim memlekette deiller bununla avutuyorum kendimi yazlari dolusuyolar buraya

Adam zaten zorla goturulmuyor o belli.
Daha once bazi seylerini yakalamissin.
Senin isteklerin yerine getirilmiyor. Oncelik hep ailesi.
Konuyu dogru anladim degil mi?
İşte ben kizlarimizi anlamıyorum. Bu kadar problemli ilişkileri evlilikle noktalamakta niye israrci oluyosunuz?
Sonra dert yaniyosunuz, eskiden boyle degildi, ufak tefek sorunlarimiz vardi sadece diyosunuz.

yaa çok şanslısın seni acayip kıskandım keşke ben de nişanlı olsaydım o zaman yüzüğü suratının orta yerine çarpardım ama evli ve çocuklu olunca o kadar kolay olmuyor herşey
Cok seviyorum ama vazgecemiyorum ailemle cok tartistik nisan konusubda zor ikna ettim daha dikkatli olacagim diyip duruyor

Adamın ablasıyla tatile gitmesine mi katlanamıyorsunuz?:KK57:
Ablalarını kıskanıyorsunuz sanırım.
Emrivaki yapıldığını sanmıyorum ama yapılsa bile size değil kardeşlerine yapıyorlar,bundan size ne?

Adam zaten zorla goturulmuyor o belli.
Daha once bazi seylerini yakalamissin.
Senin isteklerin yerine getirilmiyor. Oncelik hep ailesi.
Konuyu dogru anladim degil mi?
İşte ben kizlarimizi anlamıyorum. Bu kadar problemli ilişkileri evlilikle noktalamakta niye israrci oluyosunuz?
Sonra dert yaniyosunuz, eskiden boyle degildi, ufak tefek sorunlarimiz vardi sadece diyosunuz.
Dort sene onceydi yakaldigim seyler bu zamana kadar biseyini gormedim. Onun haeicinde diger konularda cok iyi ama bu konuda taviz verilmiyor nisanimi atim yani:-( :-(

Cok seviyorum ama vazgecemiyorum ailemle cok tartistik nisan konusubda zor ikna ettim daha dikkatli olacagim diyip duruyor
ben de çok seviyordum benim ailemde hiç istememişti zor ikna etmiştim . bende allahtan görümce yok bi de sende 4 tane en beteri, allah yardım etsin kesinlikle çok çok iyi düşün

ben de çok seviyordum benim ailemde hiç istememişti zor ikna etmiştim . bende allahtan görümce yok bi de sende 4 tane en beteri, allah yardım etsin kesinlikle çok çok iyi düşün
ailenin tavri nasil simdi yeni mi nisanlandin benim yaramin biride bu iste ailem

Adamın ablasıyla tatile gitmesine mi katlanamıyorsunuz?:KK57:
Ablalarını kıskanıyorsunuz sanırım.
Emrivaki yapıldığını sanmıyorum ama yapılsa bile size değil kardeşlerine yapıyorlar,bundan size ne?
Bu insan benim nisanlim ama bu yuzden cok ilgilendiriyor konu beni bana zorla goturuldugunu soylemesin o zaman

ailenin tavri nasil simdi yeni mi nisanlandin benim yaramin biride bu iste ailem
anam ne nişanı diyorum ya keşke nişanlı olsaydım diye evliyim bi de çocuğum var ve ben hala zararın neresinden dönersen kar diye düşünüyorum aşık olduğum adamın yerinde varlığıyla bile beni sinir eden bi adam var artık , aileme gelince herşey daha kötü oldu

Bu insan benim nisanlim ama bu yuzden cok ilgilendiriyor konu beni bana zorla goturuldugunu soylemesin o zaman
Nişanlanınca,hatta evlendiğinizde bile bir adamın tapusunu almıyorsunuz.
Ablası ararken sizden izin alacak değil,veya tatile kardeşini götürürken.
Nişanlınız bu durumdan rahatsız olursa tatile gitmez,sizinle başbaşa kaldığındada telefonunu kapatabilir.

anam ne nişanı diyorum ya keşke nişanlı olsaydım diye evliyim bi de çocuğum var ve ben hala zararın neresinden dönersen kar diye düşünüyorum aşık olduğum adamın yerinde varlığıyla bile beni sinir eden bi adam var artık , aileme gelince herşey daha kötü oldu
senin ailen neden istemedi ozel degilse. Valla sans kader artik ya batacaz ya cikacaz bu olmaz baskasiyla olursa onda da bole seyler olmayacagi mechul allah yardimcimiz olsun

Şu erkekleri bu kadar sıkmayın, sevgiliniz ne yapmış ailesi ile tatile gitmiş üstelik 1 gün demiş 5 güne çıkmış. Yahu ne var bunda ? Bir günlük nişanlıyı demişsiniz, sanki bir günlük bebek. Bu kadar çok sıkarsanız yakında bunalır o da. Tamam haklısınız 4 görümce hiç kolay değil, ama siz de bu kadar dert etmeyin kendinize. Kıskançlık iyidir, hoştur ama dozunda olunca. Yaşının küçük olduğunu düşünüyorum, yoksa 5 günlük tatile gidecek diye bu kadar kapris yapılmaz. Hem eninde sonunda evleneceksiniz, hep beraber olacaksınız, annesi ablaları zaten sıkıyormuş çocuğu bir de siz üzerine gitmeyin...

Back
X