Merhaba kızlar hafta sonu nişanım oldu çok şükür. 1 senelik çabadan mücadeleden sonra ailemi zor ikna ettim nişanlandım. Tabi daha annemin laf sokmaları devam ediyor. Neyse gel gelelim asıl konuya bir günlük nişanlımı alıp ablası tatile götürdü bugün. Ben istememe rağmen. Bana iki gün gideceğiz antalyaya dediler dört oldu beş oldu o günler...Nişanlım benim istemediğimi biliyor yok neymiş onlar küsermiş ben küsmüyorum ya sanki. Nişanlım ilçede oturuyor dün sabah geldi yanıma dedik hiç yalnız kalamıyoruz biraz tek takılalım oturalım bi yerlerde zortt telefon çalıyo ablası nerdesin. Diğeri arıyo kartıma para yatır. Öbürü arıyor eşyalarımı getir. Annesi arıyor taksiti yatır.Dört tane ablası var tek erkek ne olsa buna deniyor ablalarının hepsi evli kocaları ne güne duruyorsa babasıda elini ayağını çekmiş hayattan. Sinirlendim bi dedim başbaşa kalalım dedik rahat bırakmıyolar. Nişanlımda yok herkes bana küsüyo bana tavır yapıyor sıkıldım artık peşimi bıırakmıyolar diyor. Onlar ne dese oluyor benim istemediğim şeyleri bana zorla kabul ettiriyor.Sonuç olarak bi başbaşa kalamadık.Nişan fotolarımızaberaber bakmaya gideceklerde yok dedim gelmesinler istemiyorum cana geldim artık. Ben diyo koşa koşa gitmiyorum tatile mecburen gidiyorum falan filan. Bende çok kıskancım napim biriyle göz ucuyla bakması bile yeter bana çok kızıyorum. Çünkü daha önceden bazı şeyleri yakalamıştım. Unutamadım napim. Şimdi ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım nişanlıma biliyorum onun işide zor benden başka anlayışlı davranan yok o da çok şikayetçi olanlardan.Bazen bende çok sıkılıyorum dayanamıyorum bunaltmakta istemiyorum kendini. Nasıl bi yol izleyeyim bi akıl verin kızlar tatile bile zorla götürdüler![]()
Bende bu kısma takıldım, geçmişte birşeyler olmuş, sen unutamamışsın, güvenin kaybolmuş ee güvenmediğin adamla bir ömür nasıl geçireceksin merak ettim?