• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Paylaşılamayan nişanlı....

Hafta sonu nişanlandıysanız ne arada tatile gittiler de 4-5 gün kaldılar anlamadım. Tatile gidiyorlar da herhalde ailecek bir tatildir nişanlınız da istemeyerek gitmemiştir. Hem neden sürekli birileri arıyor anlamadım taksidi neden nişanlınız yatırıyor ya da eşyaları getir dediği ne eşyaları anlayamadım bence aşırı tepki veriyorsunuz şu an çünkü anlayamadım bu istekler saçma yani. Evde tek erkekse tabi zor yani durum. Bir de nişanlınız çalışmıyor mu ki tatile gidebiliyor hemen ha dediğine.

simdi gercekci olalim. Sevgiliniz nisanliniz kocaniz siz yaninda olmadan tatile gidiyor canim cicim kos git mi dersiniz akil vermesi kolay maalesef uygulamasi zor bence her ciftin birbirine guven sorunu vaanne ve babalaromizda dahil
her ciftin birbirine guven sorunu oldugu kanisina nerden vardiniz?

nisanlin bu kadar serilirse onlerine, onlar da meydani bos bulur tabi.. simdi bi de tek erkek, aman kaptirmayalim korkusu bas gostermis olabilir.. insaallah sana karsi tavirlari iyidir de kavga kopmaz.. ay bu konulara yorum yazarken bile geriliyorum, yasayan bilir yani..

Daha önceden bişeylerini yakaladığın erkekle nişanlanman hata zaten.
Düzeleceğini mi sanıyorsun, çok beklersin.
Annesi ablaları sürekli hayatınıza karışacaklar bunu göze alıyor musun? İtiraz ettikçe kötü gelin olacaksın onların gözünde.
Bu arada tatile gidebilir niye gitmesin? Adamı eve mi kapatacaksın?

Nisanlin öyle konusuyoda dogru soylediginden şüphelendim ben istemediği birseyi kimse zorla yaptiramaz bide tatil bence alttan alma hic bi şekilde ömür boyu rahat vermez bunlar sana

Back
X