paylaşmak istedim.

hem haklı hem haksız...arabayı çıkarmayalım ama ben gelir seni alırım,hemde karda biraz yürümüş oluruzda diye biilirdi..iş geçinmek,iş huzurlu olmak istesin insan.iş gönül almayı bilsin insan

burdaki bazı kadınları gerçekten anlamıyorum ya sizin bu söylediklerinizi erkekler söylese bencil,kro,öküz olurlar adama tatilmiş niye sizi işe götürüyo ki yürüyerek siz çocukmusunuz eşinize muhtaçmısınız o olmasa işe bile gidemiycekmisiniz,adam bu soğukta tatil gününde sabah erkenden kalıcak bu soğukta sışarı çıkıcak niye,sizi yürüyerek işe götürsün diye bence fazla bencilsiniz,benim eşim satış temsilcisi çoğu zaman dışarda çalışıyo ve iki gündür dua ediyorum şirketleri tatil olsada biraz evde dinlense diye.
Bu erkeklere bu kadar çok önem vermeyin artık,çok fazla şeyde beklemeyin hem kendiniz üzülürsünüz hemde karşınızdaki.

Karlı havalarda mümkünse araba kullanmayın, hatta taksi de kullanmayın. Büyük şehirlerde zaten trafik felç, toplu taşıma yerine bireysel araçlarıyla çıkanlar yüzünden bin beter oluyor. Toplu taşıma kullanın, hem bütçenize hem doğaya, hem trafiğe katkınız olsun.

Uygun bir dille anlatsa anlarsın ama öküz olduklarından dolayı direk almıcam , arabayı düşünür gibi söylemesi insanı kırıyor.Mesala tatlım çok yağış var araba kullanmamız tehlikeli ben kendime güvenmiyorum , seni almasam beraber taksiyle gelsek dese daha makbul olur demi...

siz eşinizi bu kadar ince düşünüyormusunuz peki düşünseydiniz bu sogukta sabah erkenden uyanıp sizi işe bırakmasını beklemezdiniz.
eşiniz haklı hem kar lastıkleniz yok yollar zaten buz binin taksiye gidin yada neden taksiye biniyorsunuz binin toplu tasıma araclarına gidin evinize.ne bunda bu kadar büyütecek kendi ayakları üzerinde duran kımseye muhtaç olmayan saglıklı bireyleriz

canım anladığım kadarıyla senin eşine birikmiş olumsuz duyguların var.. çünkü bu karda araba çıkarılması konusunda eşin çok haksız sayılmaz..
ama sen genel olarak eşinin sana karşı ilgisiz ve duygusuz olduğunu düşünüyorsan alıp karşına konuşmalısın kavga etmeden, sorgulamadan..
bir de Türk erkeklerini anaları maalesef utanmasalar ellerinde lazımlık peşlerinde dolaşacak şekilde bir elleri yağda bir elleri balda yetiştirdikleri için erkekler ince fikirden biraz yoksun oluyorlar.. bilmiyorsa bildirmek lazım.. ince fikir beklemek yerine düzenli olarak kırmadan, bunaltmadan ikaz ederseniz bir süre sonra kendiliğinden akıl etmeye başlıyorlar.. ben şahsen eşlerini böyle böyle sabırla eğiten bi ton kadın biliyorum..
kısacası bu konu senin eşinin genel olarak senin istediğin ince fikirli olması gerekn konulara ilgisiz kalması sebebiyle içinde oluşan fırtına dalgasına bir nebze tuz biber olmuş ve patlamışsın.. dediğim gibi güzel bir ortam yarat konuş eşinle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…