bu havada bende arabayı çıkarmam da çıkarttırmam da eşiniz haklı fazla alıngan davranmışsınız bu konudakızlar tüm Türkiye'de olduğu gibi bulunduğum yerdede inanılmaz kar var.
sabah işe inanılmaz zor geldim. eşimin işi gereği bugün ona tatil. arabaya cesaret edemedim yollar baya sıkıntılı. sabah eşimide uyandırmadım beni götür diye çünkü kalkıpta getirmez biliyorum.
neyse güç bela geldim işe. eşim aradı ne var ne yok diye öğlen saatlerinde. dedim hava çok kötü sabah çok zor geldim. bana diyoki çıkışta ben seni almaya gelemiycem. bu soğukta hiç arabayı çıkarmayalım. çalıştırmayalım.
sen taksiyle gel.
bende çok bozuldum. niye taksiyle geleyim taksi nasıl çalışıyosa bizim arabada çalışır. oda yok falan filan taksiyle gel dedi. acayip sinirim bozuldu. neyse tamam gelme paramla rezil oluyorum dedim kapattım teli.
iş çıkışı olsa arabayı çıkaramasa anlarım yürüyerek bile giderim ama bana peşin peşin böyle demesi.
eşim hep böyledir. sevip sevmediği konusunda bişey diyemiycem ama beni zerre düşünmediğine eminim. kocam böyle zamanlardan benm yanımda olmayacakta ne zaman olacak.
bu ve bunun gibi birçik sorunlarımız var eşimle. bu sadece içlerinde bir örnek. hepsininde ortak özelliği eşimin beni düşünmemesi.yaklaşık bir haftadır hastayım ne bir çorba ne bir sıcak bişi yapmışılığı yoktur. dün yanında öksürüyoyurum ama nefesim kesilir bi şekilde bi dönde sor iyimisin diye. geçen hafta beni aradığında sordu nasıl olduğu hastalığında diye . ondada para istemek için aradıda o yüzden.
hastalıkta sağlıkta diye söz verdik birbirimize ama ilerisini düşünüyorum ve Allah'a hep dua ediyorum beni onun eline düşürme diye. çünkü gerçekten bana bakmaz bunu çok ii biliyorum. bu evlilikte benim kaderim mi onu hiç bilmiyorum........
haklısınız kızlar ama üzntüm birikimin sonucu.
birgün işyerindeym bebğimde var. eşim aradı çocuk durmuyor ağlıyor zırlıyor. susturamıyrz. neyse eşime dedim ki o zaman tamam gel beni al arabayla.
bana ne dedi biliyormusnz. sen şimdi kendin yürüyerek gelde dönüşte bırakırım. bu ve bunun gibi o kadar çok şey varkii.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?