tanışıyor musunuz?
aklıma bir şey gelmedi,
o gün dikkatini çekmek için her zamankinden şık giyinebilir ve kendinizi hazırlayarak her zamankinden pozitif bir kişi olmaya çalışabilirsiniz.
Arkadaşlar uzun zamandır acayip beğendiğim biri var ama hiç görüşme fırsatım olmamıştı .Bu pazar görme fırsatım olucak ama bir randevu değil ikimizinde bulunacağı bir ortam olacak diyelim ne zamandır beklediğim fırsat ortak özelliğimiz ikimizde çerkesiz kendisi 44 yaşında ben 29 fiziksel olarak bir endişem yok yani elim ayağım düzgündür ama çok derin olgun bir adam ne yapmalıyım dua filan okusam diyorum gerçi kısmet biliyorum ama şansımı biraz olsun arttırabilecek önerileriniz varmı ? çok heycanlıyım
ben mi yanlış düşünüyorum bilmiyorum ama gönül işine dua karıştırmayı çok abes buluyorum.
yaş konusuna değinmiycem. bence normal değil diyeyim geçeyim.
neyse. kendimi göstericem diye çok dikkat çekici giyinmeyin. kendiniz gibi olun.
Bir kaç kere mailleştik sadece tanışıyoruz denemez normalde çok cesaretli olan ben bu adama gelince donup kalıyorum o kadar resmi sessiz sakin biri ki çok kibar
bisey yapmana gerek yok..
15 yas fark var adam havada kapar
nerdeyse cocugu yasindasin
olsun yine de bir mazi var, fırsatı bulmuşken muhakkak tanışın. ama çok da uzun tutmayın tanışma faslını.
Hakkaten ama, sen 35 iken adam 50 olacak.Arkadaşlar uzun zamandır acayip beğendiğim biri var ama hiç görüşme fırsatım olmamıştı .Bu pazar görme fırsatım olucak ama bir randevu değil ikimizinde bulunacağı bir ortam olacak diyelim ne zamandır beklediğim fırsat ortak özelliğimiz ikimizde çerkesiz kendisi 44 yaşında ben 29 fiziksel olarak bir endişem yok yani elim ayağım düzgündür ama çok derin olgun bir adam ne yapmalıyım dua filan okusam diyorum gerçi kısmet biliyorum ama şansımı biraz olsun arttırabilecek önerileriniz varmı ? çok heycanlıyım
Hakkaten ama, sen 35 iken adam 50 olacak.
Kesin bu diyorsan, benden sana tek tavsiye cool dur biraz. Bu kadar hayran olduğunu belli etme. Yakışlık olabilir ama senin gençliğin daha büyük avantaj, bunu aklından çıkarma. Her halukarda senden bir fazlası olduğunu ben de düşünmüyorum. Sen de ona böyle bişey hissettirme.
Hiç evlenmemiş mi bu şahıs?
2 kere evlenip boşandı en son eşi çocuk istemediği için ayrılmışlar kendisi çocuk istiyor doğal olarak bu yaşta artık aslında ona benden başka hayran olanda yok sanırım kimse göstersem baban gibi duruyor diyip duruyorlar ama ben çok fena beğeniyorum daha önce kimseyi böyle taktığımı hatırlamıyorum ergen günlerime döndüm sanki
ya 2 kere evlenip boşanmış sizden 15 yaş büyük. ne bileyim. pişman olacağınız bi durum yaşamayın.
bi de muhafazakar aileden geliyor demişsiniz. profilinizdeki de sizseniz uyum sorunları yaşayabilirsiniz.
Ya Haremes, iyi düşün, yokluktan olmasın bu içindeki his.2 kere evlenip boşandı en son eşi çocuk istemediği için ayrılmışlar kendisi çocuk istiyor doğal olarak bu yaşta artık aslında ona benden başka hayran olanda yok sanırım kimse göstersem baban gibi duruyor diyip duruyorlar ama ben çok fena beğeniyorum daha önce kimseyi böyle taktığımı hatırlamıyorum ergen günlerime döndüm sanki
15 yaş var be el insaf. Tabi ki adam zenginse tav oldun dimi ?Arkadaşlar uzun zamandır acayip beğendiğim biri var ama hiç görüşme fırsatım olmamıştı .Bu pazar görme fırsatım olucak ama bir randevu değil ikimizinde bulunacağı bir ortam olacak diyelim ne zamandır beklediğim fırsat ortak özelliğimiz ikimizde çerkesiz kendisi 44 yaşında ben 29 fiziksel olarak bir endişem yok yani elim ayağım düzgündür ama çok derin olgun bir adam ne yapmalıyım dua filan okusam diyorum gerçi kısmet biliyorum ama şansımı biraz olsun arttırabilecek önerileriniz varmı ? çok heycanlıyım
baban gibi duruyor yanında diyorlarsa birazda olsa kulak vermelisin 5-8 yaş olabilir ama 15 yaş fark , inanılmaz fazla , ben kesinlikle görüşmek istemezdim. Kafa yapıları ileride uymayabilir daha gençsin , o insan orta yaşlı biri ve senin kimi isteklerine kimi zaman cevap vermeyebilir .
15 yaş var be el insaf. Tabi ki adam zenginse tav oldun dimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?