Pazar günü çok beğendiğim birini görücem yardım lütfen !!!

Daha önce hiç evlenmediniz galiba ,karşınızdaki kişi 2 defa evlenmiş ve yaşça sizden büyük. İyi düşünün derim.

yani tabi madalyonun öteki yüzüde var belki tanıyınca istemiycem oda olabilir pazar günü belli olucak zaten herşey

yok bu KK nın ruhu ölmüş.
ya arkadaşlar romantik konu sahibini illa gerçeklerle tanıştırmanız gerekirdi değil mi.
tamam çok hayalperest yaklaşıyor ama,
hayranı olduğu biriyle tanışacak haftasonu.
biraz empati yapın, yardım edin,
hadi güzel fikirler bulun, benden çıkmadı.

Daha önce hiç evlenmediniz galiba ,karşınızdaki kişi 2 defa evlenmiş ve yaşça sizden büyük. İyi düşünün derim.

Evet hiç evlenmedim ama hiç kimseyide bu kadar beğenmedim bu yaşıma kadar çok ilginç bir durum benim için ailem çevrem herkes şaşırıyor bu halime

Evet hiç evlenmedim ama hiç kimseyide bu kadar beğenmedim bu yaşıma kadar çok ilginç bir durum benim için ailem çevrem herkes şaşırıyor bu halime
Yüz yüze görüştüğünüz de bu duygularınız devam edecek mi acaba. Belki elektrik alamayacaksınız.

olsun olsun sorun değil hem böylece heycanım azalır belki yani ilk etapta çerkeslik konusunu açıcam ki inşallah yanına yaklaşıp konuşmaya cesaret edebilirim off yapamam belki çok utanıyorum ya

Yüz yüze görüştüğünüz de bu duygularınız devam edecek mi acaba. Belki elektrik alamayacaksınız.
bilmiyorum ki belkide öyle olur kısmet artık inşallah onda olmazda bende olur takıntım biter en azından

15 yaş fark olunca pek şeedesim gelmedi.

15 yaş fark olunca pek şeedesim gelmedi.

ay ben de karşıydım bu işlere.

neyse geçen bir kitap okuyorum, arada 30 yaş fark var.
kızın ailesi tabi karşı çıkıyor ama Avrupada bir aile, çok da karışmıyorlar.

ve kitabın sonlarına doğru benim gibi önyargılı biri bile bu aşka şapka çıkartacak kıvama geliyor.

ben artık olabilir gözüyle bakıyorum. küçük olan biraz olgun olmalı, büyük olan da biraz dinç ve enerjik olmalı.

aman kim kaç yaşına kadar yaşayacak bilgimiz var mı.

Kayahanı da yıllarca eleştirdim, karısı ile ölünceye dek güzel görüntüler verdiler.

44 yaşında ama tekvando kökenli biri benim gibi 2 ortak özelliğimiz var :) sürekli spor yapan biri kaslı filan yani ay bayılıyorum adama

44 yaşında ama tekvando kökenli biri benim gibi 2 ortak özelliğimiz var :) sürekli spor yapan biri kaslı filan yani ay bayılıyorum adama
ah minel aşk :)

yalnız yaş değil de 2 evlilik yapmış olmasına takılmak gerekir.
ama önce siz bir tanışın, hikayesi kendini ele verir zaten.

ah minel aşk :)

yalnız yaş değil de 2 evlilik yapmış olmasına takılmak gerekir.
ama önce siz bir tanışın, hikayesi kendini ele verir zaten.

Balık burcu zor biri sanırım aşırı duygusal ve ilgi delisi

Yaş farkına ne diyorlar peki..

Çerkes birinden ilk defa hoşlandığım için babam çok memnun çünkü babam fakir olsun ama illa çerkes olsun evlenceğin kişi der sürekli babama da gösterdim resmini babam sakallarını kessin yeter dedi

Çerkes birinden ilk defa hoşlandığım için babam çok memnun çünkü babam fakir olsun ama illa çerkes olsun evlenceğin kişi der sürekli babama da gösterdim resmini babam sakallarını kessin yeter dedi

Yaş önemli değil ama sakalları kessin demesi ilginç...

ay ne kadar tatlı bir konu,ne kadar güzel heyecanlar:)
inşallah herşey istediğiniz gibi olur,gelişmeleri falan yazın takipteyim konuyu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…