Pazar günü çok beğendiğim birini görücem yardım lütfen !!!

ay ne kadar tatlı bir konu,ne kadar güzel heyecanlar:)
inşallah herşey istediğiniz gibi olur,gelişmeleri falan yazın takipteyim konuyu :)
valla bu gidişle önüne gidip pat diye bayılcam rezil olucam onuda buaya yazmam artık herkes anlar yazmayınca

valla bu gidişle önüne gidip pat diye bayılcam rezil olucam onuda buaya yazmam artık herkes anlar yazmayınca
ya hayır tabiki
ne güzel kalbinizi pır pır uçuran biri var bu harika bir duygu olsa gerek
ben konunuzu okuyunca olumlu bişeyler hissettim gerçi hislerim çıksaydı şu an ohoo

adam iki kere evlenmis bosanmis ustelik gorenler baban gibi duruyor demisler hala nasil kendini kaptirirsin anlamiyorum. 29 yasindaki genc bir kadinsin yani tamam adam gormus gecirmis senin yasin kadar kadin kiz iliski mazisi var illaki cool olacak o yasa gel sende cool olursun..
Resmen lise ogrencisinin ogretmenine aski gibi birsey bu bence kendine daha mantikli ugraslar bulmalisin..

Selam herames zexes filan mı var ya da bir düğünde filan mı karşılaşacaksınız?

hiçbirşey yapmana gerek yok. seni farketmesi için gençliğin yeter yanına falan gitme bırak o gelsin yanına. sen sadece sinyalleri ver gerisini de ona bırak.

ya hayır tabiki
ne güzel kalbinizi pır pır uçuran biri var bu harika bir duygu olsa gerek
ben konunuzu okuyunca olumlu bişeyler hissettim gerçi hislerim çıksaydı şu an ohoo
ay inşallah ya :)

biliyorum bende kendime bunları söylüyorum ama aşk değil onuda biliyorum ama hayatımda hiç bir erkekten bu kadar etkilenmedim ben bi kere de olsa görmek istiyorum ileride ne olcağını düşünmedim çünkü bana olmıycak bir şey gibi geliyor beni beğenecekmiş gibi gelmiyor pek

hiçbirşey yapmana gerek yok. seni farketmesi için gençliğin yeter yanına falan gitme bırak o gelsin yanına. sen sadece sinyalleri ver gerisini de ona bırak.

Ya yanıma gelmez ki nasıl sinyal vericem zaten onuda bilmiyorum

Hayır bir doğum günü partisi dıdısının dıdısı beni tanıyan biride ok yani kaynak olcam resmen

Yaşı bilemiyorum da (ben o kadar sıkıntı yapmam çünkü) 2kere evlenip boşanmış olması sıkıntı.
Ama ikinizin de Çerkes olması ortak noktanızın olması iletişimi kolaylaştırır.
Bence o sizi tavlamaya çalışsın.
Fazla burnunu kaldırmayın.

yani tabi ki zaten benim endişemde o gurur yapıp hiç bişey yapamıycam biliyorum o kadar beceriksizim ki yani yanlış anlaşılmasın ama bu zamana kadar hep birileri beni etkilemek için uğraştı daha önce hiç böle bir isteğim çabam olmadı o yüzden de deneyimim yok hiç ne yapacağımı bilmiyorum

bu kadar heyecanlanma elin ayagın tıtrer rezil edersin kendini

bu kadar heyecanlanma elin ayagın tıtrer rezil edersin kendini

Evet işte o yüzden fikir almak istiyorum ne yapabilirim diye ? yanımda bir arkadaşımı götürücem zaten bana destek olsun diye ama oda isteksiz napcan o adamı başka adam mı kalmadı diyor

Ya yanıma gelmez ki nasıl sinyal vericem zaten onuda bilmiyorum
gelir geliiir sen merak etme :) sinyal dediğim seni farketmesini sağla. küçük bakışlarla da sinyal verebilirsin bir hareketinle de. o kişilik yapına bağlı bişey. ama mutlaka farketmesini sağlamalısın. onun tarzı nasılsa ona yakın giyin. özenli ol. zaten genceciksin farketmemesi imkansız.heyecan yapma.

Kısmet diyeceğim ama siz siz olun bir 100 kere düşünün.

hoşlandığı tarzı biliyorum ona göre kadın elbise giymeliymiş tatlı bi elbise aldım bile :) ama orda bir sürü kadın olucak işte bilmiyorum ki

Kısmet diyeceğim ama siz siz olun bir 100 kere düşünün.

Daha ilk defa görücem yani şuan zaten kesin bir şey yok belki yakından görünce hoşlanmıycam belki o benden hoşlanmıycak yani olcak diye bir durum yok ama ben bu şansı iyi değerlendirmek istiyorum olmazsa da napim artık

44 yaşında adam bekar mı valla bu yaşa kadar bekar kaldıysa mutlaka bir falsosu vardır diye düşünüyorum kusura bakmayın en keyfine düşkün erkek bile 30 lu yaşlarının başında evleniyor en geç bir düzeni olsun istiyor çünkü acaba evlenip ayrılmış mı ya da evli olmadığından kesin emin misiniz yaş farkı çok yüksek şimdi sorun olmasa da sonra olacaktır. İyi düşünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…