• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pazar Sabahı Eşimi Arayan Özel Numara ve Kadının Kocan Beni İyi Tanır Deyip Telefonu Kapatması?

Passionatewoman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2017
1.900
884
123
Merhaba Arkadaşlar;
Bu sabah eşimi özel numara aradı eşim açtı eşimin adı soyadıyla hitap etti kadın sesiydi sahibinden.com'da kiralık ev ilanınıza istinaden aradım dedi, eşim öyle bir ilanımız yok dedi ben şüpheyi aldım telefonu kaptım tabi, kimsiniz neden arıyorsunuz dedim? Eşiniz ilan vermiş dedi ilan numarası nedir dedim uyduruk bir numara verdi zaten böyle bir ilan da yok- akabinde eşimin T.C.kimlik numarasından tutun da açık ikametgah adresimize kadar hatta babasının adına kadar söyledi. Sonra dalga geçmeye başladı babası bize numarasını verdi eşiniz bakarmış görücü arıyormuş dedi güldü siz kimsiniz de bizimle dalga geçiyorsunuz dedim 28 yaşındayım ben dedi ki sesi daha büyük geliyordu benim adım Eda arkadaşımın adı Nur eşiniz bizi iyi tanır bizde zaten sizi aramadık dedi pat telefonu kapattı :KK43:
Sonrasında eşimi bir numara daha aradı biz bu verilerle savcılık yolunu tuttuk emniyete ifade verip şikayetçi olduk eşim Kuran-ı Kerim'e el basıyor onunla ilgisi olmadığına dair bu arada sonrasında arayan numara dün gittiğimiz hastaneden bir hemşireye aitmiş benim aklımda deli sorular kızla uzun uzadıya konuştum , konunun savcılığa intikal ettiğini ve gerçekleri itiraf etmezse kendisinin de başının yanacağını ifade ettim ama kız ısrarla inkar ediyor ve yanlış aradığını beyan ediyor.. Özel numara ilk arayan, bu hemşire dediğim kız aynı anda arıyor kendi numarasıyla..
Lütfen bana yardımcı olun, zekanıza güveniyorum..
Bu arada arayan kişi konferans görüşmesi yapıyordu yani tek kişi değillerdi..
Güncelleme: Hastane kameraları saatlerce incelendi, akabinde tam sağlıklı verilere ulaşamadık dediler ama yine de kızı işten çıkarttılar, kız da bu arada yine de suçunu itiraf etmedi, hep yalanladı, bu süreç sorunsuz geçmedi tabi Başhekimle birbirimize girdik, açıkça onu da mahkemeye vereceğimizi söyleyip hastaneden ayrıldık..

Son düzenleme:
Bütün bu tarz ekşınların sizin başınızda olması ilginç gelmekle beraber, nedense bi troll havası alıyorum sizde ya hayırlısı.

Neyse, ad soyad, tc noya kadar sayıyor ama yanlış aradığını söylüyor. Yani bunun nesini ne yapalım açık değil mi?
İki arayan kişi farklı , özel no söyledi kimlik bilgilerini açık numarayla arayan şahıs sadece çaldırıp kapatmıştı

Sonrasında arayan 1 kere çaldırıp kapattı yanlış aramış o yüzden kapatmış ama kesin yalan, biz dün daha o hastaneye gittik ve tüm kimlik bilgilerimiz onlarda var

Şikayeti sonuna kadar takip edin, belli ki kafalayacak adam arıyorlar

Sonrasında arayan 1 kere çaldırıp kapattı yanlış aramış o yüzden kapatmış ama kesin yalan, biz dün daha o hastaneye gittik ve tüm kimlik bilgilerimiz onlarda var
Bence bu kadar bilgiyi hastaneden alması gayet mantıklı. Eşiniz masum bence. Bu şahıslar eşinizi beğenmiş olabilirler.
Hastaneye de şikayet edin bence çalışanlarınız etik davranmıyor diye

Tc kimlik no ,babasinin adi , ikamet ettigi yer ve gorucu ariyormus , anaammm neler oluyor hayatta yaa pesin birakmayin bu psikopatlarin. . Esinizin fazla ustune gitmeyin ama tedbiri elden birakmayin olay cozulene kadar..
Ben hastanedeki para avcısı kadınlardan şüpheleniyorum keza açık numarayla arayan öbür kız hastaneden bir hemşire ama özel numara bambaşka birisi de olabilir tabi..

Bence bu kadar bilgiyi hastaneden alması gayet mantıklı. Eşiniz masum bence. Bu şahıslar eşinizi beğenmiş olabilirler.
Hastaneye de şikayet edin bence çalışanlarınız etik davranmıyor diye
Hastanenin başhekimi arkadaşım, direk şikayet edip işlerinden edicem onları hem de savcılık kanalıyla da uğraşıcam..

Hastanede çalışan kadını geri arayın. Olayı anlatın ve biz dün sizin çalıştığınız hastaneye geldik ve bu sabah böyle bişey oldu sizce bu tesadüf mü benim eşimin T.C nosuna kadar kim bilebilir ? Savcılığa şikayet ettik birkaç ay sonra çıkar ama biz yarın hastaneyede gelip şikayet etcez arayan siz değilseniz bile benim eşimin telefon numarası sizin kişisel telefonunuzda neden var ? Dökülecektir zaten sonradan eğer hala inkar ederse hastane üstünden yürüyün sizi kovdurana kadar yaparım herşeyi diyin

benim esimin isi geregi ucan kusta bile numarasi var abartisiz dünyanin her yerinde, adini yaz internetden hemen cikar... ki hic arayan sorani olmuyor.... neden?

Hastanede çalışan kadını geri arayın. Olayı anlatın ve biz dün sizin çalıştığınız hastaneye geldik ve bu sabah böyle bişey oldu sizce bu tesadüf mü benim eşimin T.C nosuna kadar kim bilebilir ? Savcılığa şikayet ettik birkaç ay sonra çıkar ama biz yarın hastaneyede gelip şikayet etcez arayan siz değilseniz bile benim eşimin telefon numarası sizin kişisel telefonunuzda neden var ? Dökülecektir zaten sonradan eğer hala inkar ederse hastane üstünden yürüyün sizi kovdurana kadar yaparım herşeyi diyin
Emin olun hepsini yaptım , savcıyla kızı konuşturdum yetmedi ben konuştum ama yok full inkar ediyor zaten başhekim aile dostumuz direk konuyu anlatıcam olay hastanenize kadar maalesef intikal edecek dicem ve işinden olmaları için sonuna kadar uğraşıcam, bu kadar basit olmamalı hiçbir şey ..

Back
X