- 17 Haziran 2019
- 1.899
- 6.106
- 158
u gelen kişiler benim doğum yaptığımın ertesi günü hemen iş bul kendine okumuşsun çalış çocuğu halası baksın diyen kişiler ben çocuğuma belli bi yaşa gelinceye kadar kendim bakıcsm dememe rağmen, mezhebim onlarla aynı olmasına rağmen farklı bi mezhepten işim gibi tüm sülalerine yayıp sürekli ima yememe sebep olan kişiler. Kocamın bana vakmak zorunda olmadığını koz kardeşine bakmak zorunda olduğunu söyleyen kişiler, kızım deli gibi bana düşkün olsada halasını annesibden daha çok seviyo diyen kişiler, arkamdan sürekli yapmadığım şeyleri yaptı deyip aramın iyi olduğu kişilerle arama soğukluk katan kişiler daha da sayarım da elim titriyoNe çok büyümüşsün yahu. Evet habersiz gelmeleri olmamış ama altı üstü bir kahve yapacaksın nedir yani. Habersiz gelen kişi samimiyete güvenip gelir ne evin dağınıklığına ne ikram bakar. Ve kayinvalide yi arayıp şikayet etmekte ayrı bir ayıp. Koca kadınsınız utanmadınız mi teyzeyi kardeşe şikayet etmeye? Esinde ettiği hakaretlerle haklıyken haksız duruma düşmüş. Yazık ya bunun için huzur mu kaçırılır?
u gelen kişiler benim doğum yaptığımın ertesi günü hemen iş bul kendine okumuşsun çalış çocuğu halası baksın diyen kişiler ben çocuğuma belli bi yaşa gelinceye kadar kendim bakıcsm dememe rağmen, mezhebim onlarla aynı olmasına rağmen farklı bi mezhepten işim gibi tüm sülalerine yayıp sürekli ima yememe sebep olan kişiler. Kocamın bana vakmak zorunda olmadığını koz kardeşine bakmak zorunda olduğunu söyleyen kişiler, kızım deli gibi bana düşkün olsada halasını annesibden daha çok seviyo diyen kişiler, arkamdan sürekli yapmadığım şeyleri yaptı deyip aramın iyi olduğu kişilerle arama soğukluk katan kişiler daha da sayarım da elim titriyoŞaka gibi. Eve gelen her misafiri istemek zorunda değilsiniz ama eşinizin teyzesi geliyor ve eve buyur bile etmiyorsunuz. Bence de boşanın. Eşinize üzüldüm.
Bu gelen kişiler benim doğum yaptığımın ertesi günü hemen iş bul kendine okumuşsun çalış çocuğu halası baksın diyen kişiler ben çocuğuma belli bi yaşa gelinceye kadar kendim bakıcsm dememe rağmen, mezhebim onlarla aynı olmasına rağmen farklı bi mezhepten işim gibi tüm sülalerine yayıp sürekli ima yememe sebep olan kişiler. Kocamın bana vakmak zorunda olmadığını koz kardeşine bakmak zorunda olduğunu söyleyen kişiler, kızım deli gibi bana düşkün olsada halasını annesibden daha çok seviyo diyen kişiler, arkamdan sürekli yapmadığım şeyleri yaptı deyip aramın iyi olduğu kişilerle arama soğukluk katan kişiler daha da sayarım da elim titriyoEsiniz size iyi dayanıyor.
Sen konunu düzenleyip bunlarında ekle ilk konuya. Bu şekilde benim gibi düşünecek çoğu kişi. Herkese tek tek izah etmek zorunda kalacaksinu gelen kişiler benim doğum yaptığımın ertesi günü hemen iş bul kendine okumuşsun çalış çocuğu halası baksın diyen kişiler ben çocuğuma belli bi yaşa gelinceye kadar kendim bakıcsm dememe rağmen, mezhebim onlarla aynı olmasına rağmen farklı bi mezhepten işim gibi tüm sülalerine yayıp sürekli ima yememe sebep olan kişiler. Kocamın bana vakmak zorunda olmadığını koz kardeşine bakmak zorunda olduğunu söyleyen kişiler, kızım deli gibi bana düşkün olsada halasını annesibden daha çok seviyo diyen kişiler, arkamdan sürekli yapmadığım şeyleri yaptı deyip aramın iyi olduğu kişilerle arama soğukluk katan kişiler daha da sayarım da elim titriyo
Aynen tavsiyenize uydumSen konunu düzenleyip bunlarında ekle ilk konuya. Bu şekilde benim gibi düşünecek çoğu kişi. Herkese tek tek izah etmek zorunda kalacaksin
Aynı şeyi kopyala yapıştır yapmanıza gerek yok anladık . Tmm bencede pazar pazar sizi rahatsız etmemeliydiler ama sizde çok saygısızsiniz neden bu kadar işi buyuttunuz şimdi daha mı iyi olduBu gelen kişiler benim doğum yaptığımın ertesi günü hemen iş bul kendine okumuşsun çalış çocuğu halası baksın diyen kişiler ben çocuğuma belli bi yaşa gelinceye kadar kendim bakıcsm dememe rağmen, mezhebim onlarla aynı olmasına rağmen farklı bi mezhepten işim gibi tüm sülalerine yayıp sürekli ima yememe sebep olan kişiler. Kocamın bana vakmak zorunda olmadığını koz kardeşine bakmak zorunda olduğunu söyleyen kişiler, kızım deli gibi bana düşkün olsada halasını annesibden daha çok seviyo diyen kişiler, arkamdan sürekli yapmadığım şeyleri yaptı deyip aramın iyi olduğu kişilerle arama soğukluk katan kişiler daha da sayarım da elim titriyo
Saygısız ve hadsizlermiş evet onları evinize almak istememekte haklisiniz, bunları keşke yazsaydınız baştan ona göre tepki verirdik hepimiz. Yine de onların terbiyesizlikleri onlara kalsın siz evinize buyur etmeseniz bile giriyolarmış zaten bırakın efendilik sizde kalsın siz güleryüz göstermek zorunda değilsiniz, gelsin otursun sohbet muhabbetin dibine vurmayın tabiki ama eşlerimizin ailesine tahammül göstermek zorundayız elimizden geldiği kadar bence, sonucunda eşlerimizle aramız açılıyor çünkü sizde de olduğu gibi.u gelen kişiler benim doğum yaptığımın ertesi günü hemen iş bul kendine okumuşsun çalış çocuğu halası baksın diyen kişiler ben çocuğuma belli bi yaşa gelinceye kadar kendim bakıcsm dememe rağmen, mezhebim onlarla aynı olmasına rağmen farklı bi mezhepten işim gibi tüm sülalerine yayıp sürekli ima yememe sebep olan kişiler. Kocamın bana vakmak zorunda olmadığını koz kardeşine bakmak zorunda olduğunu söyleyen kişiler, kızım deli gibi bana düşkün olsada halasını annesibden daha çok seviyo diyen kişiler, arkamdan sürekli yapmadığım şeyleri yaptı deyip aramın iyi olduğu kişilerle arama soğukluk katan kişiler daha da sayarım da elim titriyo
O zaman aranıza mesafe koyucaksınız sadece pazar günleri değil böyle insanlarla aranızda gelip, gitmeyi kesiceksiniz.İşte artık biliyorsun diğer kişilerde okur inşallah
Bu durumun karşında peki napardınız onu söyleyin lütfen?
Ben zaten aylardır görüşmüyordum nezaketen yeni taşındık diye bir kere çaya davet ettim, sonra bi hafta içindeüç kere çat kapı geldiler. Her aramalarında laf sokarlar ya her aramada her gördüklerinde benim kadar güleryüzlü bi gelin yoktu sülalerinde ama harcadılar artık onu daO zaman aranıza mesafe koyucaksınız sadece pazar günleri değil böyle insanlarla aranızda gelip, gitmeyi kesiceksiniz.
evet buyutulecek birseyyokbelki ama artik konusahibi okadar dolmuski buluttan nem kapiyor anliyorum onuNeden bu kadar olay buyuduki evet size sormadan davet etmesi yanlis. Bende hic sevmem aniden gelen misafiri haberim olmali ama bu kadar buyutulecek bisey yok bence baska seylerde vardi simdi hepsi ust uste geldi ve olay patladi once o sorunlari sakince konusarak cozun derim.
Yoktu eşimin haberi ama bnm kadar tepki vermediPazar günü dahil haftanin herhangi bir günü ve saati birisine çat gitmek çok ayıp konu sahibi burada haklı. Fakat şurayı anlamadım eşinizin haberi varmıydı geleceklerinden? Eger haberi varsa ve size söylemediyse hata eşinizde.
Pazar günü habersiz gelmeleri hoş olmamış ama güleryüz gösterip bir kahve ikram etmede çok zor olmamalı. Ben olsam sinirlenmem bile belli etmemeye çalışırdım heraldeMerhaba kızlar
Öncelikle belirteyim; bu gelen kişiler benim doğum yaptığımın ertesi günü hemen iş bul kendine okumuşsun çalış çocuğu halası baksın diyen kişiler ben çocuğuma belli bi yaşa gelinceye kadar kendim bakıcsm dememe rağmen, mezhebim onlarla aynı olmasına rağmen farklı bi mezhepten işim gibi tüm sülalerine yayıp sürekli ima yememe sebep olan kişiler. Kocamın bana vakmak zorunda olmadığını koz kardeşine bakmak zorunda olduğunu söyleyen kişiler, kızım deli gibi bana düşkün olsada halasını annesibden daha çok seviyo diyen kişiler, arkamdan sürekli yapmadığım şeyleri yaptı deyip aramın iyi olduğu kişilerle arama soğukluk katan kişiler daha da sayarım da elim titriyo
Sabah kızımın uyanmasıyla kalktım eşimin de odasını kilitledim ki kızım girmesinde uyanmasın diye, 12 oldu kahvaltıya geçtik. Eşimin teyzesi ve kocası çok yakınımızda oturuyor ve yeni taşındık buraya markete giderken bizi arıyorlar ve açmıyoruz telefonu tabi eşimede ben açtırmıyorum, çat ararken kapıyı çaldılar kapıdalarmış. İçeri buyur etmedim sormadan içeri de girdiler e evim de çok derli toplu değildi yani. Ben sinir oldum fazlasıyla 5 dk oturup kalktılar bnden yüz bulamayınca herhalde. Neyse biz kahvaltı ya geri geçtik ama sinirden kuduruyorum bn konuştukça eşim sadece e bn biliyodum geleceklerini böyle çat kapı demiştim diyor. Neyse bn annesini arayıp şikayet ettim diye eşim kudurdu iyice beni hırslandıracak ağır laflar söylemeye başladı baya hatta hala susmuyo baya kavga büyüdü. Şuan artık hakaretlerini kaldıramıyorum bana saldrmasını kaldıramıyorum. Bnm en çok zoruma giden bn sinirliyken beni iyice hırslandrmaya çalışmas. Ne yapıcam bilmiyorum tek aklıma gelen boşanmak artık ...
Sinirlensemde diyecektimPazar günü habersiz gelmeleri hoş olmamış ama güleryüz gösterip bir kahve ikram etmede çok zor olmamalı. Ben olsam sinirlenmem bile belli etmemeye çalışırdım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?