Pazar sabahı huzursuzluk

Ne çok büyümüşsün yahu. Evet habersiz gelmeleri olmamış ama altı üstü bir kahve yapacaksın nedir yani. Habersiz gelen kişi samimiyete güvenip gelir ne evin dağınıklığına ne ikram bakar. Ve kayinvalide yi arayıp şikayet etmekte ayrı bir ayıp. Koca kadınsınız utanmadınız mi teyzeyi kardeşe şikayet etmeye? Esinde ettiği hakaretlerle haklıyken haksız duruma düşmüş. Yazık ya bunun için huzur mu kaçırılır?

u gelen kişiler benim doğum yaptığımın ertesi günü hemen iş bul kendine okumuşsun çalış çocuğu halası baksın diyen kişiler ben çocuğuma belli bi yaşa gelinceye kadar kendim bakıcsm dememe rağmen, mezhebim onlarla aynı olmasına rağmen farklı bi mezhepten işim gibi tüm sülalerine yayıp sürekli ima yememe sebep olan kişiler. Kocamın bana vakmak zorunda olmadığını koz kardeşine bakmak zorunda olduğunu söyleyen kişiler, kızım deli gibi bana düşkün olsada halasını annesibden daha çok seviyo diyen kişiler, arkamdan sürekli yapmadığım şeyleri yaptı deyip aramın iyi olduğu kişilerle arama soğukluk katan kişiler daha da sayarım da elim titriyo

Şaka gibi. Eve gelen her misafiri istemek zorunda değilsiniz ama eşinizin teyzesi geliyor ve eve buyur bile etmiyorsunuz. Bence de boşanın. Eşinize üzüldüm.
u gelen kişiler benim doğum yaptığımın ertesi günü hemen iş bul kendine okumuşsun çalış çocuğu halası baksın diyen kişiler ben çocuğuma belli bi yaşa gelinceye kadar kendim bakıcsm dememe rağmen, mezhebim onlarla aynı olmasına rağmen farklı bi mezhepten işim gibi tüm sülalerine yayıp sürekli ima yememe sebep olan kişiler. Kocamın bana vakmak zorunda olmadığını koz kardeşine bakmak zorunda olduğunu söyleyen kişiler, kızım deli gibi bana düşkün olsada halasını annesibden daha çok seviyo diyen kişiler, arkamdan sürekli yapmadığım şeyleri yaptı deyip aramın iyi olduğu kişilerle arama soğukluk katan kişiler daha da sayarım da elim titriyo

Esiniz size iyi dayanıyor.
Bu gelen kişiler benim doğum yaptığımın ertesi günü hemen iş bul kendine okumuşsun çalış çocuğu halası baksın diyen kişiler ben çocuğuma belli bi yaşa gelinceye kadar kendim bakıcsm dememe rağmen, mezhebim onlarla aynı olmasına rağmen farklı bi mezhepten işim gibi tüm sülalerine yayıp sürekli ima yememe sebep olan kişiler. Kocamın bana vakmak zorunda olmadığını koz kardeşine bakmak zorunda olduğunu söyleyen kişiler, kızım deli gibi bana düşkün olsada halasını annesibden daha çok seviyo diyen kişiler, arkamdan sürekli yapmadığım şeyleri yaptı deyip aramın iyi olduğu kişilerle arama soğukluk katan kişiler daha da sayarım da elim titriyo

Pazar sabahı huzursuzluğu çıkaran sizsiniz evet çat kapı gelmeseydiler iyidi ama gelmişler artık kaç yaşında insanlar sizi ziyarete gelmiş kayınvalidenizide arayıp şikayet etmişsiniz ne kadar ayıp.

Sen konunu düzenleyip bunlarında ekle ilk konuya. Bu şekilde benim gibi düşünecek çoğu kişi. Herkese tek tek izah etmek zorunda kalacaksin

Aynı şeyi kopyala yapıştır yapmanıza gerek yok anladık . Tmm bencede pazar pazar sizi rahatsız etmemeliydiler ama sizde çok saygısızsiniz neden bu kadar işi buyuttunuz şimdi daha mı iyi oldu

Saygısız ve hadsizlermiş evet onları evinize almak istememekte haklisiniz, bunları keşke yazsaydınız baştan ona göre tepki verirdik hepimiz. Yine de onların terbiyesizlikleri onlara kalsın siz evinize buyur etmeseniz bile giriyolarmış zaten bırakın efendilik sizde kalsın siz güleryüz göstermek zorunda değilsiniz, gelsin otursun sohbet muhabbetin dibine vurmayın tabiki ama eşlerimizin ailesine tahammül göstermek zorundayız elimizden geldiği kadar bence, sonucunda eşlerimizle aramız açılıyor çünkü sizde de olduğu gibi.

İşte artık biliyorsun diğer kişilerde okur inşallah

Bu durumun karşında peki napardınız onu söyleyin lütfen?
O zaman aranıza mesafe koyucaksınız sadece pazar günleri değil böyle insanlarla aranızda gelip, gitmeyi kesiceksiniz.

O zaman aranıza mesafe koyucaksınız sadece pazar günleri değil böyle insanlarla aranızda gelip, gitmeyi kesiceksiniz.
Ben zaten aylardır görüşmüyordum nezaketen yeni taşındık diye bir kere çaya davet ettim, sonra bi hafta içindeüç kere çat kapı geldiler. Her aramalarında laf sokarlar ya her aramada her gördüklerinde benim kadar güleryüzlü bi gelin yoktu sülalerinde ama harcadılar artık onu da

evet buyutulecek birseyyokbelki ama artik konusahibi okadar dolmuski buluttan nem kapiyor anliyorum onu

Hangi durumda hangi tepkiyi vermeniz gerektiğini ayarlayamazsanız gün sonunda işte böyle siz kötü olursunuz.
Size yaptıkları hiç hoş şeyler değil ancak bunların hesabını o gün soracaktınız. Madem öfkelisin görüşme, eşine karşı tavrını net olarak koy.
Ama sen susup içinde kinini beslersen, işte hiç olmadık yerde böyle haksız konuma düşersin. Eşin de bundan sonraki olaylarında ailesinin yanında durmayı tercih eder çünkü ellerine çok sağlam kozlar veriyorsun farkında değilsin.
Her zaman diyorum, özellikle eşlerin aileleri ile ilgili konularda politik olmak zorundasınız hanımlar.

Pazar günü dahil haftanin herhangi bir günü ve saati birisine çat gitmek çok ayıp konu sahibi burada haklı. Fakat şurayı anlamadım eşinizin haberi varmıydı geleceklerinden? Eger haberi varsa ve size söylemediyse hata eşinizde.

Bide sevmediğiniz insanlarla araniza mesafe koyun ki böyle cat kapı gelecek yüzü bulamasinlar. Ama tabi kayinvalideye şikayet etmek olmamış.

Yoktu eşimin haberi ama bnm kadar tepki vermedi

Pazar günü habersiz gelmeleri hoş olmamış ama güleryüz gösterip bir kahve ikram etmede çok zor olmamalı. Ben olsam sinirlenmem bile belli etmemeye çalışırdım heralde

Pazar günü habersiz gelmeleri hoş olmamış ama güleryüz gösterip bir kahve ikram etmede çok zor olmamalı. Ben olsam sinirlenmem bile belli etmemeye çalışırdım heralde
Sinirlensemde diyecektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…