Pazar sabahı huzursuzluk

Esiniz de hatali agir laflar ederek de siz kayinvalidenize hangi akilla, nasil bir sinirle direkt arayip sikayet de bulundunuz. Bunu gercekten anlayamadim. Yine de sakin kalin ve esinizle bu hakaretleri icin konusup orta yol belirleyin.

Çat kapı gelende bir zahmet kusura bakmayacak artık. Kendi kendinize gereksiz yere sinir olmuş ve kayınvalideyi falan aramakla da çok hata yapmışsınız. Böyle durumlar olabilir. Gelenler sevdiğiniz insanlar olsaydı bu kadar sinir olmazdınız. Zaten hoşlanmadığınız kişilermiş, onun için çok tepki vermişsiniz.Kim olursa olsun eve gelen misafire böyle düşünmemek gerekir. Gereken ikramınızı yapıp, laf arasında geleceğinizi bilemedim, yoksa işlerimi ona göre ayarladım falan diye sözler söyleyip, dışarıda işiniz olduğunu söyleseydiniz. Stres ve sinirinizi yönetmeyi öğrenin. Yoksa, böyle gereksiz yere huzursuz olursunuz.

5 dakika oturup gitmişler zaten niye büyütünüz ki?

kvye şikayet edip bu kadar abartmanız saçma.çat kapı gelen insan bende sevmem ama aradıklarında açığ müsait değiliz demek zor birşey değil.

Aynen öyle bunu kendisine anlatamazsın laf cambazı o mükemmel
Bilmiyorum her yöntemi denediniz mi?
1. Rest çekip ailenize gitmek.
2. Cinnet geçirip olay çıkarmak.
3. Depresyondaymış gibi davranıp kocanız dahil hiç kimseyle muhatap olmamak, konuşmamak.

1 kahve icin, hadi diyelim kahvalti olsun onun icin surat asilirmi?
Sizin teyzeniz yada halaniz öyle gelirse umarim esiniz ayni davranir.

Böyle terbiyesizce bana hakaret ederek baya edepli bi kadınsın. Senin gibiler ancak burda konuşur arkadan yapmadığı fitne kalmaz
Senin edebin ortada , ben yapmadım yapmamda, ama maşaallah bir bardak çay için ortalığı ayağa kaldırmışsın, bence hırsını benden alacağına oturda yaptığın terbiyesizliği düşün. Misafirini 5 dakika ağırlayamamışsın, ne bereket bekle ne huzur sen ...

Cok haksizsiniz. Teyzesi gelmis 5 dak durmus gitmis ve ustelik esiniz de ben biliyordum gelir fln demis. Size ters bir sey soylememis o anlarda. Bunun ustune hala annesini aramak ne demek? Abartmissiniz

Yaptıgınız cok ayıp. Değer verip gelmişler, gecmişte ne yaşanmışsa yaşanmış..

benim gicik oldugum sey habersiz gitmeler. kapi komsusuda olsa aranmali bence..o ne ya cat kapi..pazar gun olmasi benim icin pek birsey ifade etmez ama adamin plani programi vardir. belki adam tum gun yatakta yatacak kocasiyla..

ama sende 5 dk icin olayi abartmissin..ayrica kocanla kavga etmen hatali bir davranis. ok cinlenmissin ama iliskiniz cok zarar gorsun, o kadin senin teyzen olsaydi kocan senle boyle dirdir kavga etse napardin?

Yapılan kötülüğe iyilik ile cevap vermeyi emir etmiş rabbimiz ve bütün súrelerde bu var.. İyilik et belayı sav :) Aşırı tepkilisiniz farkında mısınız?

Benim teyzem geldi aklıma bi an. Abim ve yengem yakınına taşınsa sevinçten havalara uçar yeğenim gelmiş diye koşar gider hemen ilk fırsattaaa :) Hatta evleri dağınıksa hemen girişir eve toplar sonra çaylarını tazeler oturur sofraya.. He gelin böyle bir tavır sergilerse o gelinden önce annemi arayıp bir güzel giydirir yeğenimi görmeye gittim de böyle yaptı o kız bana diye ve boş yere kalpler bozulur... Zavallı anacığımda arada kalır. Bi yanda bacısı bi yanda gelini.. Ne gerek var tüm bunlara Allah aşkına... Çat kapı gelen dağınıklığı görmeyecek. Görüyorsa da o onun problemi. Supermenmiyiz biz sürekli mükemmel hazır ve nazır olalım. Büyütmeyin lütfen.

Bende hiç hoşlanmam çat kapı misafirden bir de pazar sabahı ama annesine şikayet etmeniz hiç olmamıs.Mesela ben bidaha o teyzenin yüzüne bakamam

Şimdi de değişen bir şey olmamış ki en azından eve almadım da aramız kötü oldu derdiniz.
Şimdi hem eve aldınız hem de aranız kötü.
Şimdi pişman benle kavga ettiği için gerçi iş işten geçti ama
beni tanımadan yorum yapacak cahil çıksın sayfamdan benim misafirperverliğimi herkes bilir edepsiz sensin haddini bil

Teyzeme bunu belli eder mesafe koyardım arama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…