Pazar sabahı huzursuzluk

Yoktu eşimin haberi ama bnm kadar tepki vermedi
E tabi teyzesi, niye tepki göstersin ki. Sevmediğiniz insanlara güzellikle mesafe koyacaksınız araya. Böyle kötü olursunuz, inanin gerek yok. Baksaniza pazar gününüz kavga ederek geçmiş

Zaten 5 dakka oturmuslar.
Kv-yi arayip sikayet etmeye ne gerek vardi?
Esinizin yaninda da konusup konusup sinirlendirmissiniz adami.
Tamam kotu insanlar da , kendi gununuzu mahv etmissiniz.

Kendi kendine etmişsin, kimseye değil. Evine gelen kocanın düşmanı değil, teyzesi. Bunu bilip politik olsaydın şu anda mutlu mesut bir pazar geçiriyor olurdun. Bundan sonrası için politik olmanın yollarını aramalısın bence.
Kayınvalideyi arayıp ne dedin çok merak ediyorum, "kardeşin pazar sabahı evime habersiz geldi, bu ne saygısızlık" mı dedin :) Bir de kayınvalidenin gözünde düştün bu durumda.

Çat kapı misafirden hoşlanmıyor olabilirsiniz Ancak bu kadar büyütüp, olayı krize çevirmek neyin kafası anlam veremiyorum.

Yasadiklarinizla onlara tahammulunuz kalmamış anlıyorum ancak değer mi bu kadar uzatıp konuyu buralara taşımaya ?

Hele kv.ye şikayet etmek son gereksiz darbe olmuş.

Kv hanım iyi niyetle yaptığım şeyler dahil nerdeyse nefes alıyorum diye eşime beni şikayet eden kişi, oğlum seni değil kız kardeşini sever diyen ve durup dururken mutlu mutlu takılıyorken böyle birden laflar sokan bi kişi ve ablasını da hiç sevmez zaten o da rahatsız herşeyinden beni bu kadar huzursuz edip eşinden soğutan kişiler de bişekilde huzursuz olsun bi zahmet

Anlattığın gibiyse , o evde huzursuzluk var diye daha da beslenir öyleyse. Bunu ilan etmişsin.

Yalnız asıl sorun kocanız.
Evin dışındakiler sizi huzursuz edemezdi kocanız onların ağzına bakmasaydı.
Kocanızda iş yok.

Benim inancımda ev sahibi eve davet etmiyorsa kapıyı açmıyorsa ısrar edilmez.Hatta üç kereden fazla kapı çalınmaz. Kapıyı alacaklı gibi çalıp ev sahibi adana kadar gitmemek de hoş karşılanmaz

Aramışlar ama acmamamissiniz demek ki müsait değilsiniz.
Farzı misal kocanızla özel an yaşıyorsunuz.
Kapının önünden telefon etmenin ne mantığı var ki

İşte artık biliyorsun diğer kişilerde okur inşallah

Bu durumun karşında peki napardınız onu söyleyin lütfen?
Yok ben sana istediğin cevabı verip kimsenin günahına giremem.
ben benim evime geleni başımın üstünde ağırlarım, sonra beğenmiyorsam ben onlara gitmem, muhatap olmam, ama saygımıda yitirmem, ben bana yakışan şekilde davranırım, sende sana yakışanı yapmışsın...

Yaa işte en çok ondan gelmez kapıya insan edepsizlik bunun adı sadece

Böyle terbiyesizce bana hakaret ederek baya edepli bi kadınsın. Senin gibiler ancak burda konuşur arkadan yapmadığı fitne kalmaz

Onların yaptıkları ayıp evet ama siz de ayıp etmek zorunda değildiniz ki, eşinizin ne suçu var? Abartmışsınız, atla deve değil.

Onların yaptıkları ayıp evet ama siz de ayıp etmek zorunda değildiniz ki, eşinizin ne suçu var? Abartmışsınız, atla deve değil.
Bitmeyecek bu ama haftada 3 kez habersiz geldiler bu hep olacak ben bunu nasıl engelleyeceğim bilmiyorum çünkü eşim tavır koymaya yanaşmıyor suçu bu benim onları hep poh pohlamam gerekiyor. Ben neden bana kötülük yapmak için hazırda bekleyenlere kul köle olayım?

Evet çat kapı gelmeleri ve eşinizin önlerini almaması sinir bozucu ve yanlış, haklısınız. Ama ben kul köle olun demiyorum, eşinizle bunu tatlı dille halletmeye çalışın bence, bu şekilde herkese söylenip, surat asıp, şikayet ederek değil. Belki de eşiniz önlerini alabilir ama bu tavırdan dolayı sizinle inatlaşıyor..

Evet ama sülalesinden biri söz konusu olunca ben düşnanmışım gibi gardını alıyor. En çok ona sinir oluyorum ya. O bnm ailemden bişeyden rahatsız olsa nasıl çözerim diye düşünürüm ama onun yapılanlara tepkisi sıfır

Anlıyorum, benim eşimin ailesi de bize çok sık gelir, çok yakın ilçelerdeyiz, bi ablası ayda bir iki haftasonu bizde kalır, geliyorum der, ya da kayınvalidemden duyarım ablan kalacak sizde diye. Kaldı ki benim hiçbiriyle problemim yok hepsini severim, ama bu şekilde emrivaki olduğunda ben de bozuluyorum, bi iki defa eşim benimle konuşmadan çağırdı annesigili/ablasını; tartıştık çünkü ben de plan yapmıştım. Ama ben hiçbir zaman onlara yansıtmadım, hatta yakınlarda eşim bana sinirlenip iptal etti, ben aradım kusura bakmayın biz tartıştık ama sizlik bir şey yok, gelin diye. Eşimin çağırması dışında da onların o tarafta işimiz var geliyoruz diyerek 1-2 saat içinde geldikleri çok olmuştur. Anlıyorum sizi yani, ama benim yüz göz olmamamın sebebi belki de hiçbir kötülüklerini görmemem, aksine iyiliklerini görmemdir.

İşte maşallah diyim sizin eşinizin ailesine, ben misafiri çok severim yemekler yapıp hizmet etmeyi, ama bana yaklaşımlar kötü olunca bu tarz hareketlere kredileri kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…