- 24 Eylül 2012
- 5.000
- 5.462
- 448
Komşu bile gelse sofraya oturtup 1 cay kahve veriyorum ne var bunda kahvalti saati de 12 olmaz zaten ne bilsinler.Telefonu açmak şart en azindan bi saat sonra buyrun derdiniz.Insanlar 5dakika kalmış ve utanmadan şikayet etmis kaynana aramissiniz kocanızı boşayın evet sizle ömrü tükenecek.
ya sizin gibi anlayışsız insanlar yazmasın lütfen sadece çirkefleşmek amacınız ölsem kına yakacak insanları olmadık zamanda evime alıp ağırlamak zorunda değişim kimsenin kinseye rahatsızlık verme hakkı yok, siz de demekki o rahatsızlık veren edepsiz insanlardandınızKomşu bile gelse sofraya oturtup 1 cay kahve veriyorum ne var bunda kahvalti saati de 12 olmaz zaten ne bilsinler.Telefonu açmak şart en azindan bi saat sonra buyrun derdiniz.Insanlar 5dakika kalmış ve utanmadan şikayet etmis kaynana aramissiniz kocanızı boşayın evet sizle ömrü tükenecek.
Gereksiz bi şekilde empji bırakıyosun sizin derdinşz burda insanları kötüleyip tüh kaka yapmak klasik yeni zaman fesatlığı, sosyal medyada herkese kötü yapan tipler sizsiniz herhaldeKomşu bile gelse sofraya oturtup 1 cay kahve veriyorum ne var bunda kahvalti saati de 12 olmaz zaten ne bilsinler.Telefonu açmak şart en azindan bi saat sonra buyrun derdiniz.Insanlar 5dakika kalmış ve utanmadan şikayet etmis kaynana aramissiniz kocanızı boşayın evet sizle ömrü tükenecek.
çocuk gibi kayınvalideye şikayet telefonu açmak, eş kişisine telefonunu açtırmamak falan.. burda herkes doğal olarak herşeyi tek taraflı anlatıyor. eşinizin ailesi hep hatalı da siz herşeyi mükemmel mi yapıyorsunuz anlamadım.. evet çat kapı pazar sabahı gidilmesi hoş değil ama yaşlı insanlar çıkmış gelmiş, 1 çaya erinmek de ayıp bence.
belki de onca lafı sizin böyle davranışlarınıza karşılık ettiler size. bilemeyiz bunu değil mi ?
benim kalbimin iyiliği kötülüğü sizin karar verebileceğiniz birşey değil. hoşlanmadığınız yorumları görmek istemiyorsanız halka açık bir yere yazmazsınız olur biter.Ya şimdi oturup anlatırım da kime anlatıyorum, buraya dert anlatmaya geliyorum sizin gibi kötü kalplilere laf anlatıyorum, hiçbiriniz istemezsiniz haftasonu sabahın köründe süze düşnanlık besleyen bi karı koca akrabanın evinize gelmesini ama burda sadece insan yıpratıp kendini tatmin etmek amacınız. Eşim neler yaşadığımı bildiği için pişmanlıktan bütün gün yalvardı barışayım diye çünkü kimin ne olduğunu o çok iyi biliyor da zor yediriyor kendine. Sizde gidin biraz kendinizi sevdirin
Seni sevmedikleri belli konuşmandan. Dikkat et bedduan dönüp dolaşıp seni bulmasın.Terbiyesizsin işte çocuğumun adını ağzına alacak kadar, allah seni çocuğunla sınasın
Evet benim onlara be kadar iyi niyetli olduğumu bilmediğin için herkesi kendin gibi zannediyorsun, ben senin gibi kötü değilim hiç olmadım allaha şükür bugüne kadar çok ekmekte yedirdim bnm tırnağım kadar olamazsın, düşünmeden beni kırmak için uğraştın allahtan cezanı bulursun inşallahSeni sevmedikleri belli konuşmandan. Dikkat et bedduan dönüp dolaşıp seni bulmasın.
Ben çok ekmek verdim klavye hanımefendisi bilmeden konuşma bnm gibi yetişmediğin belli üzmek için upraşmadım ben kümseyi senin gibi. Kalp kırmaktan hep korktum böyle öğrettiler bana. Seni eğitememişler eksik kalmış insanlığınbenim kalbimin iyiliği kötülüğü sizin karar verebileceğiniz birşey değil. hoşlanmadığınız yorumları görmek istemiyorsanız halka açık bir yere yazmazsınız olur biter.
ben gördüğünüz davranışların sebebine karşılık bir yorumda bulundum. bana göre siz de sütten çıkma ak kaşık olamazsınız. nereden bilelim, belki hep kapıdan kovdunuz onlarda size öyle davranmayı seçti. bunu dedim diye kötü kalpli olamam yada sizin demenizle.
ayrıca kapıya gelen misafiri buyur etmek insanın şanındandır. en azından ben öyle gördüm, büyüdüm. düşman olsa ekmek veren olurum ki yarın öbür bana söyleyecek lafı olmasın ve insanlık bende kalsın.
Valla hiç ilgisi yok. Kırmak için uğraşmadım. Bizde evliyiz buna yakın şeyler bizde de oluyor. Sevmeyebilirsin ama kayınvalideni araman yanlış dedim. Ayrıntısını biz bilmiyoruz. Size o kadar kötülüğü dokunduysa eşinizde istemezdi diye düşündüm. Karşılığında beddua edip duruyorsunuz. Allah sizi ıslah etsin uymayacağım.Evet benim onlara be kadar iyi niyetli olduğumu bilmediğin için herkesi kendin gibi zannediyorsun, ben senin gibi kötü değilim hiç olmadım allaha şükür bugüne kadar çok ekmekte yedirdim bnm tırnağım kadar olamazsın, düşünmeden beni kırmak için uğraştın allahtan cezanı bulursun inşallah
Evet benim onlara be kadar iyi niyetli olduğumu bilmediğin için herkesi kendin gibi zannediyorsun, ben senin gibi kötü değilim hiç olmadım allaha şükür bugüne kadar çok ekmekte yedirdim bnm tırnağım kadar olamazsın, düşünmeden beni kırmak için uğraştın allahtan cezanı bulursun inşallah
pardon ? siz kimsiniz de bana insanlığın eksik kalmış demek cürretini buluyorsunuz. probleminiz kimle onlarla çözün sorunlarınızı burda insanlara böyle çirkin kelimeler kullanarak çözemezsiniz.Ben çok ekmek verdim klavye hanımefendisi bilmeden konuşma bnm gibi yetişmediğin belli üzmek için upraşmadım ben kümseyi senin gibi. Kalp kırmaktan hep korktum böyle öğrettiler bana. Seni eğitememişler eksik kalmış insanlığın
Yaptığınız çok ayıpMerhaba kızlar
Öncelikle belirteyim; bu gelen kişiler benim doğum yaptığımın ertesi günü hemen iş bul kendine okumuşsun çalış çocuğu halası baksın diyen kişiler ben çocuğuma belli bi yaşa gelinceye kadar kendim bakıcsm dememe rağmen, mezhebim onlarla aynı olmasına rağmen farklı bi mezhepten işim gibi tüm sülalerine yayıp sürekli ima yememe sebep olan kişiler. Kocamın bana vakmak zorunda olmadığını koz kardeşine bakmak zorunda olduğunu söyleyen kişiler, kızım deli gibi bana düşkün olsada halasını annesibden daha çok seviyo diyen kişiler, arkamdan sürekli yapmadığım şeyleri yaptı deyip aramın iyi olduğu kişilerle arama soğukluk katan kişiler daha da sayarım da elim titriyo
Sabah kızımın uyanmasıyla kalktım eşimin de odasını kilitledim ki kızım girmesinde uyanmasın diye, 12 oldu kahvaltıya geçtik. Eşimin teyzesi ve kocası çok yakınımızda oturuyor ve yeni taşındık buraya markete giderken bizi arıyorlar ve açmıyoruz telefonu tabi eşimede ben açtırmıyorum, çat ararken kapıyı çaldılar kapıdalarmış. İçeri buyur etmedim sormadan içeri de girdiler e evim de çok derli toplu değildi yani. Ben sinir oldum fazlasıyla 5 dk oturup kalktılar bnden yüz bulamayınca herhalde. Neyse biz kahvaltı ya geri geçtik ama sinirden kuduruyorum bn konuştukça eşim sadece e bn biliyodum geleceklerini böyle çat kapı demiştim diyor. Neyse bn annesini arayıp şikayet ettim diye eşim kudurdu iyice beni hırslandıracak ağır laflar söylemeye başladı baya hatta hala susmuyo baya kavga büyüdü. Şuan artık hakaretlerini kaldıramıyorum bana saldrmasını kaldıramıyorum. Bnm en çok zoruma giden bn sinirliyken beni iyice hırslandrmaya çalışmas. Ne yapıcam bilmiyorum tek aklıma gelen boşanmak artık ...
Nezaketle ne alakası var. Siz çaya siz davet etmişsiniz, hem görüşmek istemeyip hem de çağırmak sizin hatanız. Ne gerek vardı? Onlarda yüz bulmuş.Ben zaten aylardır görüşmüyordum nezaketen yeni taşındık diye bir kere çaya davet ettim, sonra bi hafta içindeüç kere çat kapı geldiler. Her aramalarında laf sokarlar ya her aramada her gördüklerinde benim kadar güleryüzlü bi gelin yoktu sülalerinde ama harcadılar artık onu da
Senin ki açık arayıp bence sen kötüsündür deme çabası, burda ne işin var acaba insanların ne kadar kötü olduğunu düşünerek egonu mu yükseltmeye çalışıyorsun? Bence öyle yapıyorsun! Bak aynı senin gibi yaklaştım çok medenice(!) banlanabilirm tapcak bişi yok haddini bilmen lazım senin. Hem içinde ki kötülüğü akıt hem de hoş görülpardon ? siz kimsiniz de bana insanlığın eksik kalmış demek cürretini buluyorsunuz. probleminiz kimle onlarla çözün sorunlarınızı burda insanlara böyle çirkin kelimeler kullanarak çözemezsiniz.
kimseyi üzmeye çalışmıyorum gayet medeni şekilde fikrimi söyledim ama işte medeniyet her zaman normal karşılık bulmuyor.
ben bu yazınızı şikayet edeyim en temizi. banlarlar mı bilemem ama belki siz tanımadığınız insanlara hakaret etmemeniz gerektiğini öğrenirseniz.
bir de probleminiz kimleyse onlarla konuşarak çözün. burada özgürce ve saygı çerçevesinde yazan insanlara saldırarak birşey elde edemezsiniz.
Sen kendine uydurdun zaten uymana gerek kalmadıValla hiç ilgisi yok. Kırmak için uğraşmadım. Bizde evliyiz buna yakın şeyler bizde de oluyor. Sevmeyebilirsin ama kayınvalideni araman yanlış dedim. Ayrıntısını biz bilmiyoruz. Size o kadar kötülüğü dokunduysa eşinizde istemezdi diye düşündüm. Karşılığında beddua edip duruyorsunuz. Allah sizi ıslah etsin uymayacağım.
yahu sizi tanımam etmem. açığınızı bulsam neeee bulmasam neeee. hayatımı nasıl etkileyecek açığınızı bulmak? egomu yükseltmek için böyle bir forum sitesinde iki satır yazmaya da ihtiyacım yok çok şükür.Senin ki açık arayıp bence sen kötüsündür deme çabası, burda ne işin var acaba insanların ne kadar kötü olduğunu düşünerek egonu mu yükseltmeye çalışıyorsun? Bence öyle yapıyorsun! Bak aynı senin gibi yaklaştım çok medenice(!) banlanabilirm tapcak bişi yok haddini bilmen lazım senin. Hem içinde ki kötülüğü akıt hem de hoş görül
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?