Pazar sabahı huzursuzluk

Komşu bile gelse sofraya oturtup 1 cay kahve veriyorum ne var bunda kahvalti saati de 12 olmaz zaten ne bilsinler.Telefonu açmak şart en azindan bi saat sonra buyrun derdiniz.Insanlar 5dakika kalmış ve utanmadan şikayet etmis kaynana aramissiniz kocanızı boşayın evet sizle ömrü tükenecek.

ya sizin gibi anlayışsız insanlar yazmasın lütfen sadece çirkefleşmek amacınız ölsem kına yakacak insanları olmadık zamanda evime alıp ağırlamak zorunda değişim kimsenin kinseye rahatsızlık verme hakkı yok, siz de demekki o rahatsızlık veren edepsiz insanlardandınız

çocuk gibi kayınvalideye şikayet telefonu açmak, eş kişisine telefonunu açtırmamak falan.. burda herkes doğal olarak herşeyi tek taraflı anlatıyor. eşinizin ailesi hep hatalı da siz herşeyi mükemmel mi yapıyorsunuz anlamadım.. evet çat kapı pazar sabahı gidilmesi hoş değil ama yaşlı insanlar çıkmış gelmiş, 1 çaya erinmek de ayıp bence.
belki de onca lafı sizin böyle davranışlarınıza karşılık ettiler size. bilemeyiz bunu değil mi ?

Gereksiz bi şekilde empji bırakıyosun sizin derdinşz burda insanları kötüleyip tüh kaka yapmak klasik yeni zaman fesatlığı, sosyal medyada herkese kötü yapan tipler sizsiniz herhalde

Ya şimdi oturup anlatırım da kime anlatıyorum, buraya dert anlatmaya geliyorum sizin gibi kötü kalplilere laf anlatıyorum, hiçbiriniz istemezsiniz haftasonu sabahın köründe süze düşnanlık besleyen bi karı koca akrabanın evinize gelmesini ama burda sadece insan yıpratıp kendini tatmin etmek amacınız. Eşim neler yaşadığımı bildiği için pişmanlıktan bütün gün yalvardı barışayım diye çünkü kimin ne olduğunu o çok iyi biliyor da zor yediriyor kendine. Sizde gidin biraz kendinizi sevdirin

benim kalbimin iyiliği kötülüğü sizin karar verebileceğiniz birşey değil. hoşlanmadığınız yorumları görmek istemiyorsanız halka açık bir yere yazmazsınız olur biter.
ben gördüğünüz davranışların sebebine karşılık bir yorumda bulundum. bana göre siz de sütten çıkma ak kaşık olamazsınız. nereden bilelim, belki hep kapıdan kovdunuz onlarda size öyle davranmayı seçti. bunu dedim diye kötü kalpli olamam yada sizin demenizle.
ayrıca kapıya gelen misafiri buyur etmek insanın şanındandır. en azından ben öyle gördüm, büyüdüm. düşman olsa ekmek veren olurum ki yarın öbür bana söyleyecek lafı olmasın ve insanlık bende kalsın.

Seni sevmedikleri belli konuşmandan. Dikkat et bedduan dönüp dolaşıp seni bulmasın.
Evet benim onlara be kadar iyi niyetli olduğumu bilmediğin için herkesi kendin gibi zannediyorsun, ben senin gibi kötü değilim hiç olmadım allaha şükür bugüne kadar çok ekmekte yedirdim bnm tırnağım kadar olamazsın, düşünmeden beni kırmak için uğraştın allahtan cezanı bulursun inşallah

Ben çok ekmek verdim klavye hanımefendisi bilmeden konuşma bnm gibi yetişmediğin belli üzmek için upraşmadım ben kümseyi senin gibi. Kalp kırmaktan hep korktum böyle öğrettiler bana. Seni eğitememişler eksik kalmış insanlığın

Valla hiç ilgisi yok. Kırmak için uğraşmadım. Bizde evliyiz buna yakın şeyler bizde de oluyor. Sevmeyebilirsin ama kayınvalideni araman yanlış dedim. Ayrıntısını biz bilmiyoruz. Size o kadar kötülüğü dokunduysa eşinizde istemezdi diye düşündüm. Karşılığında beddua edip duruyorsunuz. Allah sizi ıslah etsin uymayacağım.

Bi sakin olun bir kendinize gelin önünüze gelene beddua etmişsiniz.
Eger eş ailesinede böyle davraniyorsaniz hakliyken haksiz duruma düsersiniz ayni burdaki gibi.

pardon ? siz kimsiniz de bana insanlığın eksik kalmış demek cürretini buluyorsunuz. probleminiz kimle onlarla çözün sorunlarınızı burda insanlara böyle çirkin kelimeler kullanarak çözemezsiniz.
kimseyi üzmeye çalışmıyorum gayet medeni şekilde fikrimi söyledim ama işte medeniyet her zaman normal karşılık bulmuyor.
ben bu yazınızı şikayet edeyim en temizi. banlarlar mı bilemem ama belki siz tanımadığınız insanlara hakaret etmemeniz gerektiğini öğrenirseniz.
bir de probleminiz kimleyse onlarla konuşarak çözün. burada özgürce ve saygı çerçevesinde yazan insanlara saldırarak birşey elde edemezsiniz.

Yaptığınız çok ayıp

kaç kişi birden şikayet etti mesajlarını acaba şu an merak ettim ayrıca

Nezaketle ne alakası var. Siz çaya siz davet etmişsiniz, hem görüşmek istemeyip hem de çağırmak sizin hatanız. Ne gerek vardı? Onlarda yüz bulmuş.

Sinirlerin çok yıpranmış senin. Onlar nasıl cevaplar öyle .
Konunda ben seni haklı buldum. Öyle insanları evinde istememekte çok haklısın. Sanki huzurunu bozmak için gelmişler ve başarmışlar. Aslında onları istemediğini belli etmişsin ve oturmadan gitmişler zaten. Kaynanan bu konuda sana çözüm bulamıyorsa boşuna şikayet etme. Yine gelirlerse konunda yazdığın şeyleri onlara söyle ve bu nedenlerden sizinle görüşmek istemiyorum de ve rahatla. Bu sinirle hasta olursun dikkat et.

Senin ki açık arayıp bence sen kötüsündür deme çabası, burda ne işin var acaba insanların ne kadar kötü olduğunu düşünerek egonu mu yükseltmeye çalışıyorsun? Bence öyle yapıyorsun! Bak aynı senin gibi yaklaştım çok medenice(!) banlanabilirm tapcak bişi yok haddini bilmen lazım senin. Hem içinde ki kötülüğü akıt hem de hoş görül

Sen kendine uydurdun zaten uymana gerek kalmadı
Beddua etmek istemedim de neyse geri aldım bedduaları

yahu sizi tanımam etmem. açığınızı bulsam neeee bulmasam neeee. hayatımı nasıl etkileyecek açığınızı bulmak? egomu yükseltmek için böyle bir forum sitesinde iki satır yazmaya da ihtiyacım yok çok şükür.
ben sizin kaba davranışlarınıza yönelik bir yorum yaptım. yoksa bana ne! sizin hayatınız! bu öfkeyle bi ömür siz kendi kendinizi mutsuz edersiniz. ben en geç yarın sabah varlığınızı ve bu muhabbeti unutmuş olurum.

alt tarafı kafa açmak için 3-5 satır yazdığım yer. siz istediğiniz kadar kötü diyin sizin demenizle öyle olacak değilim. ama u kadar nefret dolu yazılarınızla herkes sizin içinizde ne olduğunu anladı. keşke acınızı bizlerden çıkarmak yerine gerçek muhattaplarınızla konuşsanız. belki sorunlarınız çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…